AKCJA PODKŁADKI POD MYSZ JUVENTUSU !!
- faja69
- Juventino
witajcie ponownie:) w związku z tym że poprzednia aukcja przebiegła naprawdę bardzo sprawnie za co należą wam się wielkie brawa, za szybkie wpłaty i hojne na rzecz forum oraz udział w dyskusji:) otóż mam ponownie pomysł na akcje, myślę że bardzo ciekawą i użyteczną, a przy okazji związaną z naszym klubem.
Chciałbym przedstawić Wam pomysł podkładki pod myszkę zarówno optyczną jak i tradycyjną.
jak już próbowałem ustalić z producentem mamy do wyboru dwa rozmiary:
25x30cm oraz 20x25cm
koszt takiej podkładki na pewno nie przekroczył by 20 zł (już z wliczoną wysyłką do was) wszystko zależy od ilości sztuk, i rabatu.
WSTĘPNIE MOŻNA SIĘ JUŻ ZAPISYWAĆ, ZOBACZYMY CZY BĘDĄ CHĘTNI!
oto dwie moje propozycje co do wyglądu podkładki:
1.

2.

3.

4.

5.

5 projekt jeszcze nie dopracowany, można dodać jakieś marszczenia materiału.. itp
oczywiście jeśli ktoś czuje sie na siłach i ma pomysł na jakąś ciekawą grafikę to jestem otwarty na wszelkie propozycje:) wrzucajcie swoje projekty. i tak jak w poprzedniej akcji z brelokami wybierzemy poprzez głosowanie 2 najlepsze i będą one do wyboru przy zamawianiu, poprostu jeśli będziecie zamawiać piszecie który wzór chcecie i taki zostanie wykonany:)
wstępnie można już się zapisywać
1. Palladino
2. MajosJuventino
3. Myzarel
4. Pawełek
5. loker
6. kenaj
7. -10-
8. Zimny
9. bloktorun
10. marek.siedlce
11. Dario1897Juve
12. MATTTI
13. Tasak x2
14. AdrianJuventin
15.
czekam na wasze opinie i komentarze.
Chciałbym przedstawić Wam pomysł podkładki pod myszkę zarówno optyczną jak i tradycyjną.
jak już próbowałem ustalić z producentem mamy do wyboru dwa rozmiary:
25x30cm oraz 20x25cm
koszt takiej podkładki na pewno nie przekroczył by 20 zł (już z wliczoną wysyłką do was) wszystko zależy od ilości sztuk, i rabatu.
WSTĘPNIE MOŻNA SIĘ JUŻ ZAPISYWAĆ, ZOBACZYMY CZY BĘDĄ CHĘTNI!
oto dwie moje propozycje co do wyglądu podkładki:
1.

2.

3.

4.

5.

5 projekt jeszcze nie dopracowany, można dodać jakieś marszczenia materiału.. itp
oczywiście jeśli ktoś czuje sie na siłach i ma pomysł na jakąś ciekawą grafikę to jestem otwarty na wszelkie propozycje:) wrzucajcie swoje projekty. i tak jak w poprzedniej akcji z brelokami wybierzemy poprzez głosowanie 2 najlepsze i będą one do wyboru przy zamawianiu, poprostu jeśli będziecie zamawiać piszecie który wzór chcecie i taki zostanie wykonany:)
wstępnie można już się zapisywać
1. Palladino
2. MajosJuventino
3. Myzarel
4. Pawełek
5. loker
6. kenaj
7. -10-
8. Zimny
9. bloktorun
10. marek.siedlce
11. Dario1897Juve
12. MATTTI
13. Tasak x2
14. AdrianJuventin
15.
czekam na wasze opinie i komentarze.
Ostatnio zmieniony 08 lipca 2009, 23:33 przez faja69, łącznie zmieniany 18 razy.
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 22 razy
Zapewne Ci, którzy mają myszkę kulkową.LordJuve pisze:Hyh...a kto teraz używa jeszcze podkładek pod myszkę?
Nie potępiam pomysłu, bo każdy jest dobry. Na podkładkę jednak na pewno się nie skuszę. Nie ze względu na posiadamy sprzęt, ale ze względy na to, że nie jest mi takowa do niczego potrzebna.
Btw. nie myślał ktoś kiedyś, żeby zrobić jakieś kieliszki? :C
- tabo89
- Juventino
Cieszy mnie że mamy na forum coraz więcej różnych akcji dzięki czemu możemy mieć więcej różnorodnych gadżetów Juve.
Ale jeśli chodzi o podkładkę, to mi się raczej nie przyda chociaż nie ukrywam że jeśli cena będzie nie duża to kupię, tak po prostu żeby sobie leżała jako gadżet do kolekcji.
Więc czekam na jakieś konkrety i brawo za kolejne pomysły
ps. projekt nr 2 jest super
Ale jeśli chodzi o podkładkę, to mi się raczej nie przyda chociaż nie ukrywam że jeśli cena będzie nie duża to kupię, tak po prostu żeby sobie leżała jako gadżet do kolekcji.
Więc czekam na jakieś konkrety i brawo za kolejne pomysły

ps. projekt nr 2 jest super
- KeRmit19
- Juventino
Ja rowniezbiałas pisze:ja używam, chociaż mam optycznąLordJuve pisze:Hyh...a kto teraz używa jeszcze podkładek pod myszkę?bo się przyzwyczaiłem

- faja69
- Juventino
dlatego będzie można sobie wybrać projekt który sie komu podoba i sobie taki zamówić, co do ceny to w zależności od ilości sztuk, tak jak mówiłem jeśli ktoś ma jakieś zdolności graficzne to bardzo prosze wrzucać na forum, zrobimy głosowanie i wybierzemy 2 najlepsze, które będzie można zamówić.

- Bianconeri23
- Juventino
Zdecydowanie projekt drugi :-D

- Polmos
- Juventino
Ja kiedyś na ten temat myślałem i wydaje mi sie, że mogłoby to całkiem niedrogo wyjść, a gadżęt fajnyszczypek pisze:Btw. nie myślał ktoś kiedyś, żeby zrobić jakieś kieliszki? :C

Trzeba się rozejrzeć za tym tematem.
Niektórzy wolą z gwintaSiewier pisze:A na co komu kieliszki?![]()