Piórnik Juventusu
- AdrianJuventin
- Juventino
Witam! Szukałem na necie piórnik Juventusu i nigdzie nie mogę go znaleźc
Nie chodzi mi o metalowy piórnik, ale o skórzany bądź zrobiony z innego materiału, byle by nie metal. Jeśli ktoś znalazł by link do takiego piórnik byłbym bardzo wdzięczny
Pozdrawiam :

Pozdrawiam :
- AdrianJuventin
- Juventino
A to zdzieruchy :C :-D Ale czego się nie robi dla ukochanego klubu. Powstrzymam się jednak z zakupem się. Dzięki wielkie za stronkę
- tabo89
- Juventino
mozesz sprobowac napisac do kolegi z forum o nicku adek.juve
może gdzies widzial taki piórniczek w anglii
a jesli nie to mozesz tez napisac do ludzi z www.fanzone.pl albo www.4fanatic.com podobno sprowadzaja towar na życzenie
może gdzies widzial taki piórniczek w anglii
a jesli nie to mozesz tez napisac do ludzi z www.fanzone.pl albo www.4fanatic.com podobno sprowadzaja towar na życzenie
- pan Zambrotta
- Juventino
Albo kupić dowolny "czysty" piórnik i naprasować logo przez jakiś serwis zajmujący się nadrukami na koszulki, plecaki itp. Może taniej nie wyjdzie, ale przynajmniej sam projektujesz swój piórnik, który wygląda tak jak Ty chcesz.
- tabo89
- Juventino
dobry pomysł ale nie jestem pewien czy przejdzie bo sam ostatnio szukam firmy która by mi wykonała druk albo haft na torbie konferencyjnej i 1 sztuki nikt mi nie chce zrobic ze wzgledu takiego ze się im nie opłacaMiś Coccolino pisze:Albo kupić dowolny "czysty" piórnik i naprasować logo przez jakiś serwis zajmujący się nadrukami na koszulki, plecaki itp. Może taniej nie wyjdzie, ale przynajmniej sam projektujesz swój piórnik, który wygląda tak jak Ty chcesz.
chyba że ktoś zna taka firmę od nadruków która wykonuje zamówienia pojedyńcze a nie tylko większe projekty - jeśli tak to proszę o namiary