Jak wyprać orginalna koszulke meczową Juventusu?
- Mateo21
- Juventino
Witam, przychodzi czas na pierwsze pranie koszulki Juve. Z obawy o koszulkę bo dużo mnie kosztowało mam wątpliwości jak ją mogę wyprać.
W pralce chyba nie mogę ? więc chyba ręcznie ? jakieś inne rady? Zależy mi żeby mimo prania była równie w idealnym stanie?
Pozdrawiam
Ps:Jak jest gdzieś o tym na forum to proszę o link!
W pralce chyba nie mogę ? więc chyba ręcznie ? jakieś inne rady? Zależy mi żeby mimo prania była równie w idealnym stanie?
Pozdrawiam
Ps:Jak jest gdzieś o tym na forum to proszę o link!
- KeRmit19
- Juventino
Nie zapomnij dodac proszku :C
Zobacz na metki i sprawdz w ilu stopniach najlepiej ja uprac. Na metce powinna tez byc informacja, czy mozna prac recznie czy nie. Osobiscie polecam pranie w pralce, zeby nie chodzic w brudnej 8)
EDIT: Na lewa
EDIT2:KeRmit19 napisał:

Zobacz na metki i sprawdz w ilu stopniach najlepiej ja uprac. Na metce powinna tez byc informacja, czy mozna prac recznie czy nie. Osobiscie polecam pranie w pralce, zeby nie chodzic w brudnej 8)
EDIT: Na lewa

EDIT2:KeRmit19 napisał:
cygi cytujac nie zwrocil uwagi na ironie, wyrwal z kontekstu i napisal:...Na metce powinna tez byc informacja, czy mozna prac recznie czy nie. Osobiscie polecam pranie w pralce...
Ze niby smieszny, czy jaki bo nie czajeTekst w sam raz do tematu: "Cytaty na JuvePoland"...

Ostatnio zmieniony 10 listopada 2008, 09:22 przez KeRmit19, łącznie zmieniany 2 razy.
- Pawciosss
- Juventino
Jestem rad, że założyłeś ten temat. Mnie też kiedyś czekało moje pierwsze pranie koszulki i byłem bardzo podekscytowany tą chwilą. Z niecierpliwością czekałem, aż koszulka się wysuszy i będę mógł ocenić czy jest ona tak samo gładka i powabna jak przedtem. Z zadowoleniem stwierdziłem, że nic się nie stało. Ostatnio zasmakowałem w bardzo oryginalnym, aczkolwiek skutecznym sposobie prania, który bez wątpienia polecam w tej chwili Tobie. Ja zrobiłem tak z koszulką z tego sezonu. Otóż najlepiej jest zabrać swoją nowiusieńką, przesiąkniętą potem i już niestety brudną koszulkę nad rzekę (w moim przypadku była to Warta) i użyć pradawnego urządzenia naszych przodków czyli tarki. Weź ze sobą spore ilości cytryny i szarego mydła, które skutecznie usuwają nieprzyjemne plamy na koszulce. Następnie wywietrz ją na chwilę i osusz i voila! Koszulka jak nowa.
Jak co to mam podany nr gg w profilu, możesz się odezwać i umówimy się na wspólne pranie koszulek.
Jak co to mam podany nr gg w profilu, możesz się odezwać i umówimy się na wspólne pranie koszulek.
- lukasz9013
- Juventino
Nie pierz jej wcale. Powieś w jakiejś gablotce. Zawsze możesz spróbować oddać do pralni, ale zawsze jest ryzyko że coś się z nią stanie

Spokój to kłamstwo. Jest tylko pasja.
Dzięki pasji osiągam siłę.
Dzięki sile osiągam potęgę.
Dzięki potędze osiągam zwycięstwo.
- kornknot
- Qualità Juventino
http://abcgospodyni.pl/pranie.html
Sprawdź metkę i po problemie...
Zamykam, zanim zaczną sie posty typu Pawciosssa.
Sprawdź metkę i po problemie...
Zamykam, zanim zaczną sie posty typu Pawciosssa.