Mafia sycylijska
- Michael900
- Juventino
Jak podaje czwartkowa La Sicilia, w transfer Amauriego z Palermo do Juventusu mogła być zamieszana sycylijska mafia.
http://sport.interia.pl/pilka-nozna/lig ... er,1184041
No cóż... <lol> Gdy zobaczyłem napis "Mafia sycylijska zamieszana w transfer" później zobaczyłem na zdjęciu Amauriego pomyślałem - znów nam wmówią jakieś calciopoli czy cuś.
Ale mi się wydaje, że ta cała La Sicilia to brukowiec i nie można w to wierzyć
http://sport.interia.pl/pilka-nozna/lig ... er,1184041
No cóż... <lol> Gdy zobaczyłem napis "Mafia sycylijska zamieszana w transfer" później zobaczyłem na zdjęciu Amauriego pomyślałem - znów nam wmówią jakieś calciopoli czy cuś.
Ale mi się wydaje, że ta cała La Sicilia to brukowiec i nie można w to wierzyć
Ciekawostki o Juventusie, które musisz znać - www.facebook.com/JuveCiekawostki
- mrowka423
- Juventino
Wiedziałem, że ktoś prędzej czy później założy ten temat. Jak dla mnie to wymysły włoskich dziennkiarzy. Skończyło się mercato to nie mają o czym pisać. Moratti za pewne zarząda anulowania wszystkich bramek Amauriego z tego sezonu (joke)
. Śmieszą mnie takie newsy i nieco irytują. Po co to komu??
:doh:

- blazejrondel
- Juventino
Przecież Sycylia na drugie imię ma mafia więc nie wiem dlaczego niektórzy sie tak dziwią 

- Prokson
- Juventino
nakład widocznie spada. przez najbliższe dni dowiemy się że ronaldinho jest kobietą, berluscconi sowieckim agentem, andrzej juskowiak ma wzmocnić siłę ataku Juve a Sheva który nie może na nowo się odnaleźć we Włoszech myśli o powrocie do Europy wschodniej w związku z tym chce wykupić swój kontrakt i dołączyć do Legii w styczniu
- juveman7
- Juventino
Juventus po "kupowaniu" :snooty: meczy nie jest już taki nieskaźitelnie czysty. Wiadomo że ludzie którzy doprowadzili do degradacji już nie mają nic wspólnego z Juve, ale nic nie wiadomo.
Ciekawe jakimi wozami wożą się te mafijne ludziki. Zapewne beemkami.
Ciekawe jakimi wozami wożą się te mafijne ludziki. Zapewne beemkami.
...kiedyś przyjdzie prawdziwy deszcz i zmyje cały ten gnój...
- Slepy_fan
- Interista
Ogarnij się.Michael900 pisze: znów nam wmówią jakieś calciopoli czy cuś.
I nie rozumiem oburzenia, jakbyście pierwszy raz czytali rewelacje prasowe.
Swoją drogą, gdyby takie info wyszło w związku z innym teamem, pewnie zrzucalibyście go do Serie B i cieszyli się że "wszystko wyszło na jaw"
- mrowka423
- Juventino
A co niby "wy" robiliście po wyjściu na jaw calciopoli? Nie mierz wszystkich swoją miarą.Slepy_fan pisze:Ogarnij się.Michael900 pisze: znów nam wmówią jakieś calciopoli czy cuś.
I nie rozumiem oburzenia, jakbyście pierwszy raz czytali rewelacje prasowe.
Swoją drogą, gdyby takie info wyszło w związku z innym teamem, pewnie zrzucalibyście go do Serie B i cieszyli się że "wszystko wyszło na jaw"