Flagi Juve
- alex_KiNiO
- Juventino
Ostatnio szukałem na allegro flagi Juve. Natknąłem sie na jedną bardzo fajną w cenie 37 zł (link do aukcji:http://allegro.pl/item344584301_flaga_j ... turyn.html) Postanowiłem zobaczyć ile taka sama flaga kosztowała by u producenta w przypadku kupna 100-130 takich flag. Dostałem następującą odpowiedź:
- 100x60cm - 16zł
- 120x75cm - 21zł
- 150x90cm - 25zł
Co myślicie o zrobieniu takiej akcji? Oczywiście projekt flagi jest tylko przykładowy. Niżej umieszczam projekt, który wysłałem do producenta. Sama cena jest też zależna od liczby kolorów użytych do zrobienia flagi. W tym przypadku są 2 (kolor tła - w tym wypadku biały, ale może być dowolny - nie jest liczony jako kolor).

- 100x60cm - 16zł
- 120x75cm - 21zł
- 150x90cm - 25zł
Co myślicie o zrobieniu takiej akcji? Oczywiście projekt flagi jest tylko przykładowy. Niżej umieszczam projekt, który wysłałem do producenta. Sama cena jest też zależna od liczby kolorów użytych do zrobienia flagi. W tym przypadku są 2 (kolor tła - w tym wypadku biały, ale może być dowolny - nie jest liczony jako kolor).

Ostatnio zmieniony 14 kwietnia 2008, 19:45 przez alex_KiNiO, łącznie zmieniany 1 raz.
Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- pinturicchia
- Qualità Juventina
To ja trzecia
Ale ja bym wolała taką. Pytanie tylko kto się podejmie i czy w ogóle. Bo tak gadać to my sobie możemy.

- alex_KiNiO
- Juventino
No co do projektu to sprawa jest jeszcze otwarta. Ja mógłbym sie tym zająć. Ale dobrze, że jest duże zainteresowanie (jak na tą godzinkę od kiedy o tym napisałem) to wszystko da sie zrobić. I jeszcze trzeba uzgodnić rozmiar takiej flagi.
Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- Mati
- Juventino
Sam ostatnio zastanawiałem sie nad kupnem flagi Juventusu, pozostaje nam mieć nadzieję że jakaś dobra duszyczka podejmie się akcji, ale jak na razie nie możemy nadużywać uprzejmości Lucasa i Radka, są przecież zajęci inną akcją.Na flagę pisałbym sie jednak bez wahania ;-).
- alex_KiNiO
- Juventino
Dodałem ankietę do tematu co do rozmiaru takowej flagi. Możecie też przesyłać projekty flagi. I wtedy wspólnie postaramy wybrać się ten najlepszy.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- Drugo ufficialmente
- Juventino
Ja tak samo!Mysle, ze ja tez jestem chetny ale wszystko zalezy od ceny i projektu
- Szymek
- Juventino
Ja także jestem zainteresowany. Osobiście jestem za tą największą flagą, ale te mniejsze wymiary nie są złe. Postaram się podrzucić jakiś projekt.
Edit:
W sumie to tak jak Pinturicchia jestem za tą, tylko wolałbym, aby wszystkie pasy były równe i w takim układzie: biały-czarny-biały-czarny-biały.
Edit:
W sumie to tak jak Pinturicchia jestem za tą, tylko wolałbym, aby wszystkie pasy były równe i w takim układzie: biały-czarny-biały-czarny-biały.
Ostatnio zmieniony 14 kwietnia 2008, 20:34 przez Szymek, łącznie zmieniany 1 raz.