II Ogólnopolski Turniej Kibiców "Gramy z Sercem"
- Lopez
- Juventino
Zarząd Klubu Sportowego Lubuszanin Trzcianka, działający przy nim Klub Kibica oraz Serwis Piłkarski iGol mają zaszczyt zaprosić Kibiców Waszego Klubu do udziału w I Halowym Turnieju Piłkarskim Kibiców.
Zawody rozegrane zostaną w dniach 9-10 lutego 2007 r. w Hali Sportowej w Trzciance. Początek – sobota, godz. 9:00.
W skład drużyny wchodzić mogą jedynie kibice klubu.
Uprzejmie prosimy o telefoniczne, bądź mailowe potwierdzenie przybycia reprezentującej Wasz Klub grupy kibiców do dnia 2 stycznia 2008 r.
Takie zaproszenie dostałem od redakcji iGol'a. Z racji takiej, iz mieszkam w Trzciance poproszono mnie abym zapytał/zachęcił Was kibiców Juve w Polsce, abyśmy wzięli udział w tym turnieju.
Szczerze bardzo chcialbym wziąc w nim udział, aby udowodnic wszystkim, iż to kibice Juve sa najwierniejszymi fanami w Polsce! 8)
Prawdopodobnie udział w nim weźmie 16 drużyn:
1. Lubuszanin Trzcianka 1
2. Sokół Pniewy
3. Cracovia Kraków
4. Polonia Warszawa
5. Huragan Pobiedziska
6. Sparta Oborniki
7. Spartak Poznań
8. Zagłębie Lubin
9. Lubuszanin Trzcianka 2
10. Pałuczanka Żnin
11. Górnik Kłodawa
12. Warta Poznań
13. Lech Poznań
14. Paris Saint-Germain
15. Liverpool FC
16. JUVEPOLAND - zostawiłem nam jedno miejsce! 8) , (bardzo duzo ekip chciało wziąc w tym turnieju udzial, ale miejsc jest tylko 16 i tak do konca niewiadomo kto jeszcze bedzie gral a kto nie.
Jak to wygląda organizacyjnie- prawdopodobnie tak:
Przyjezdni bedą nocowac w pobliskim internacie, najlepiej jakby chętni przyjechali juz w piątek. Godz 9 w sobote w Hali Widowiskowo- Sportowej spotkanie z kapitanami, losowanie 4 grupy po 4 zespoły (w zespole max 10 zawodnikow- jednym bede ja i kolega wiec potrzebne nam jest jeszcze 8 wiernych dobrze grających kibiców Juve). Mecz kazdy z kazdym 2x7min bez przerwy. Wyjscie z grup 2 druzyn. W sobote beda w stołówce wydawane obiady dla zawodnikow turnieju. Wieczorem koncert Trzcianeckiej grupy hip-hopowiej Liryczni Mordercy i po koncercie spotykamy sie w jednym z Trzcianeckich lokali na imprezie integracyjnej. Niedziela cwierc , pol finaly i wielki final. W niedziele odbedzie sie takze mecz pokazowy zawodnikow Lubuszanina z ekipa iGol'a Wreczenie
No wlasnie jeszcze jedna zasadnicza sprawa.. wpisowe od kazdego zawodnika waha sie w granicach 35-50zł (oplacony 2 dniowy nocleg, obiad, wynajecie hali, lokalu itp...) Nie wiem czy duzo, czy malo, ale jak dla mnie to warto!
Chetnych zapraszam na gg 1707167 badz email: lopezjuve@o2.pl
Niestety mozemy wystawic tylko jedna druzyne czyli 8 chetnych osob moze wziac udzial w tym turnieju.
Nie ukrywam, iz chciałbym aby chetni prezentowali względny poziom grania na hali i mieli wiecej jak 18lat, ale z druguej strony to przeciez zabawa w której wszyscy chcielibysmy wygrac
Co myslicie o turnieju i czy chcielibyście wziąc w nim udział??
załączniki:
www.lubuszanin.trz.pl
www.hala.trzcianka.com.pl
www.trzcianka.pl
www.igol.pl
lokalizacja Trzcianki:
http://mapy.eholiday.pl/mapa-trzcianka- ... rnkow.html
http://trzcianka.nieruchomosci-online.pl/mapa.html
Zawody rozegrane zostaną w dniach 9-10 lutego 2007 r. w Hali Sportowej w Trzciance. Początek – sobota, godz. 9:00.
W skład drużyny wchodzić mogą jedynie kibice klubu.
Uprzejmie prosimy o telefoniczne, bądź mailowe potwierdzenie przybycia reprezentującej Wasz Klub grupy kibiców do dnia 2 stycznia 2008 r.
Takie zaproszenie dostałem od redakcji iGol'a. Z racji takiej, iz mieszkam w Trzciance poproszono mnie abym zapytał/zachęcił Was kibiców Juve w Polsce, abyśmy wzięli udział w tym turnieju.
Szczerze bardzo chcialbym wziąc w nim udział, aby udowodnic wszystkim, iż to kibice Juve sa najwierniejszymi fanami w Polsce! 8)
Prawdopodobnie udział w nim weźmie 16 drużyn:
1. Lubuszanin Trzcianka 1
2. Sokół Pniewy
3. Cracovia Kraków
4. Polonia Warszawa
5. Huragan Pobiedziska
6. Sparta Oborniki
7. Spartak Poznań
8. Zagłębie Lubin
9. Lubuszanin Trzcianka 2
10. Pałuczanka Żnin
11. Górnik Kłodawa
12. Warta Poznań
13. Lech Poznań
14. Paris Saint-Germain
15. Liverpool FC
16. JUVEPOLAND - zostawiłem nam jedno miejsce! 8) , (bardzo duzo ekip chciało wziąc w tym turnieju udzial, ale miejsc jest tylko 16 i tak do konca niewiadomo kto jeszcze bedzie gral a kto nie.
Jak to wygląda organizacyjnie- prawdopodobnie tak:
Przyjezdni bedą nocowac w pobliskim internacie, najlepiej jakby chętni przyjechali juz w piątek. Godz 9 w sobote w Hali Widowiskowo- Sportowej spotkanie z kapitanami, losowanie 4 grupy po 4 zespoły (w zespole max 10 zawodnikow- jednym bede ja i kolega wiec potrzebne nam jest jeszcze 8 wiernych dobrze grających kibiców Juve). Mecz kazdy z kazdym 2x7min bez przerwy. Wyjscie z grup 2 druzyn. W sobote beda w stołówce wydawane obiady dla zawodnikow turnieju. Wieczorem koncert Trzcianeckiej grupy hip-hopowiej Liryczni Mordercy i po koncercie spotykamy sie w jednym z Trzcianeckich lokali na imprezie integracyjnej. Niedziela cwierc , pol finaly i wielki final. W niedziele odbedzie sie takze mecz pokazowy zawodnikow Lubuszanina z ekipa iGol'a Wreczenie
No wlasnie jeszcze jedna zasadnicza sprawa.. wpisowe od kazdego zawodnika waha sie w granicach 35-50zł (oplacony 2 dniowy nocleg, obiad, wynajecie hali, lokalu itp...) Nie wiem czy duzo, czy malo, ale jak dla mnie to warto!

Chetnych zapraszam na gg 1707167 badz email: lopezjuve@o2.pl
Niestety mozemy wystawic tylko jedna druzyne czyli 8 chetnych osob moze wziac udzial w tym turnieju.
Nie ukrywam, iz chciałbym aby chetni prezentowali względny poziom grania na hali i mieli wiecej jak 18lat, ale z druguej strony to przeciez zabawa w której wszyscy chcielibysmy wygrac

Co myslicie o turnieju i czy chcielibyście wziąc w nim udział??
załączniki:
www.lubuszanin.trz.pl
www.hala.trzcianka.com.pl
www.trzcianka.pl
www.igol.pl
lokalizacja Trzcianki:
http://mapy.eholiday.pl/mapa-trzcianka- ... rnkow.html
http://trzcianka.nieruchomosci-online.pl/mapa.html
Ostatnio zmieniony 22 grudnia 2008, 16:53 przez Lopez, łącznie zmieniany 2 razy.

- Bobeknaklo
- Juventino
Ja też jestem chętny. Nie ma problemu. Super sprawa ten turniej. Pisze sie na toPawełek pisze:hmm... no to ja się zgłaszamproponuję zrobić listę chętnych osób
Jeżeli chodzi o moje umiejetności piłkarskie...Del Piero to ja nie jestem

Ostatnio zmieniony 16 grudnia 2007, 17:40 przez Bobeknaklo, łącznie zmieniany 1 raz.
- JuveFilip_8_
- Juventino
Mysle ze najlepiej bedzie jezeli kazdy przedstawi swoja krotka metryczke... 
No to zaczne
Filip Wieczorek
25.03.1992r.
Gram w klubie od 6 lat
W wieku 12/13 lat bylem krolem strzelcow w naszej okregowej lidze trampkarzy... Rok pozniej zostalem kapitanem druzyny i jako prawy pomocnik zdobylem 7 bramek i zaliczylem 14 asyst w 12 wystepach w lidze (tak malo wystepow poniewaz przytrafila mi sie kontuzja).
Aktualnie gram w druzynie Juniorow Mlodszych, wystepujemy w lidze w m.in. takimi druzynami jak Podbeskidzie. Gram w podstawie mojej druzyny, na ataku.
Aaa... i zapomnialem dodac ze dostalem powolanie do reprezentacji Bielska-Białej
No to tyle, jakby co piszcie na gg: 7300830
Pozdro

No to zaczne
Filip Wieczorek
25.03.1992r.
Gram w klubie od 6 lat
W wieku 12/13 lat bylem krolem strzelcow w naszej okregowej lidze trampkarzy... Rok pozniej zostalem kapitanem druzyny i jako prawy pomocnik zdobylem 7 bramek i zaliczylem 14 asyst w 12 wystepach w lidze (tak malo wystepow poniewaz przytrafila mi sie kontuzja).
Aktualnie gram w druzynie Juniorow Mlodszych, wystepujemy w lidze w m.in. takimi druzynami jak Podbeskidzie. Gram w podstawie mojej druzyny, na ataku.
Aaa... i zapomnialem dodac ze dostalem powolanie do reprezentacji Bielska-Białej

No to tyle, jakby co piszcie na gg: 7300830
Pozdro

- Pawełek
- Juventino
Lopez pisze:Nie ukrywam, iz chciałbym aby chetni prezentowali względny poziom grania na hali i mieli wiecej jak 18lat
Ktoś chyba wcześniejszych postów nie czytaDavids8 pisze:25.03.1992r.

Sky is the limit!
- minimav
- Juventino
Wydaje mi sie ze nie jest to warunkiemPawełek pisze:Lopez pisze:Nie ukrywam, iz chciałbym aby chetni prezentowali względny poziom grania na hali i mieli wiecej jak 18latKtoś chyba wcześniejszych postów nie czytaDavids8 pisze:25.03.1992r.Kolego, w dniu turnieju będziesz miał jeszcze 15 lat

- Pawełek
- Juventino
Fakt, nie jestminimav pisze:Wydaje mi sie ze nie jest to warunkiemPawełek pisze:Lopez pisze:Nie ukrywam, iz chciałbym aby chetni prezentowali względny poziom grania na hali i mieli wiecej jak 18latKtoś chyba wcześniejszych postów nie czytaDavids8 pisze:25.03.1992r.Kolego, w dniu turnieju będziesz miał jeszcze 15 lat

Sky is the limit!
- Martin
- Juventino
Fakty faktami, ale zastanowiliście się nad jedną rzeczą? To będą grupy kibicowskie z jednego miasta, które na pewno grają ze sobą już dłuższy czas. Czy jest sens wystawiać ekipę pod egidą kibiców Juve, skoro drużyna, która powstanie na pewno na oczy się nie widziała nie mówiąc o graniu ze sobą. Jaki jest sens?
Chyba, że będzie to ekipa z jednego miasta. Wtedy jest jakaś szansa, że zgranie zaprocentuje. A tak to przewiduję kompromitację... Moim zdaniem nie warto.
Ludzie, którzy się zgłosili pewno na żadnym zlocie nie byli a co dopiero jechać i tworzyć "reprezentację"...
Zastanówcie się nad tym...
Chyba, że będzie to ekipa z jednego miasta. Wtedy jest jakaś szansa, że zgranie zaprocentuje. A tak to przewiduję kompromitację... Moim zdaniem nie warto.
Ludzie, którzy się zgłosili pewno na żadnym zlocie nie byli a co dopiero jechać i tworzyć "reprezentację"...
Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
Log out: 31.03.2013
- white_wolv
- Juventino
opolskie + mleko 

- Pawełek
- Juventino
Hmm, chyba popieramMartin pisze:Fakty faktami, ale zastanowiliście się nad jedną rzeczą? To będą grupy kibicowskie z jednego miasta, które na pewno grają ze sobą już dłuższy czas. Czy jest sens wystawiać ekipę pod egidą kibiców Juve, skoro drużyna, która powstanie na pewno na oczy się nie widziała nie mówiąc o graniu ze sobą. Jaki jest sens?

PS: Może Północ ?
Sky is the limit!
- Lopez
- Juventino
Hmm... Troszkę jest w tym racji, ze ciężko będzie sie nam zgrac, ale to nie oznacza, ze sobie nie damy rady! przecież wszyscy umiemy grac w piłke, dochodzi sprawa taktyczna, ale z tym nie będzie problemu, są tablice, schematy i naprawdę dla kogoś, kto potrafi grac nie ma żadnego problemu aby zagrac z osobą, której w ogóle nie zna.
Panowie! Inne zespoły może i są z tego samego miasta (za wyjątkiem PSG, FC Liverpool i Juve), ale to nie oznacza, ze grają ze sobą cały czas. Poza tym, przeciez to nie sa zwodowcy i nie grają nie wiadomo jak dobrze, bo przecież są tylko kibicami. Mamy przewagę taką, ze wielu z nas gra w klubach! A inni kibice tylko kibicuja. Ja z kolega troszkę gramy na hali i wiem, ze jakbysmy zebrali tych 8 ludzi z Polski to nie bedzie żadnego problemu aby dostac sie do czołówki. Ewentualnie może byc tak, ze z jakiegoś miasta przyjadą 2 osoby, tak jak chcą przyjechac chłopaki z Nakła. Znam 2 ekipy z Trzcianki, Pniew i Znina i naprawde są do ogrania! Nie ma takiej opcji, żebysmy od każdego dostali w tzw. pędzel!. Jakbym tak myślał to w ogóle tego Wam bym nie proponował. Nic nam to nie da, jak przyjedzie reprezentacja jakiegos miasta, bo jestem pewien, iz oni też ze sobą nie grywaja, nie ma co sie oszukiwac.
Więc panowie nie ma co sie łamac, ze nie damy rady tylko zgłaszajcie sie, przyjeżdżacie i walczymy!
Panowie! Inne zespoły może i są z tego samego miasta (za wyjątkiem PSG, FC Liverpool i Juve), ale to nie oznacza, ze grają ze sobą cały czas. Poza tym, przeciez to nie sa zwodowcy i nie grają nie wiadomo jak dobrze, bo przecież są tylko kibicami. Mamy przewagę taką, ze wielu z nas gra w klubach! A inni kibice tylko kibicuja. Ja z kolega troszkę gramy na hali i wiem, ze jakbysmy zebrali tych 8 ludzi z Polski to nie bedzie żadnego problemu aby dostac sie do czołówki. Ewentualnie może byc tak, ze z jakiegoś miasta przyjadą 2 osoby, tak jak chcą przyjechac chłopaki z Nakła. Znam 2 ekipy z Trzcianki, Pniew i Znina i naprawde są do ogrania! Nie ma takiej opcji, żebysmy od każdego dostali w tzw. pędzel!. Jakbym tak myślał to w ogóle tego Wam bym nie proponował. Nic nam to nie da, jak przyjedzie reprezentacja jakiegos miasta, bo jestem pewien, iz oni też ze sobą nie grywaja, nie ma co sie oszukiwac.
Więc panowie nie ma co sie łamac, ze nie damy rady tylko zgłaszajcie sie, przyjeżdżacie i walczymy!

- Bobeknaklo
- Juventino
Dokładnie. Nie sądzę żęby pozostałe drużyny biorącę udział były jakieś super zgrane i traktowały ten turniej jak swoją życiową szanse. Kibice jak my, chcą sobie pograć bo po prostu to lubią. Pewnie niektóre drużyny bedą starsze wiekowo to też myśle że daje nam przewage. A jak ktoś umie grać to nie będzie dużych problemów ze zgraniem. Czasami można grać z kim latami i to nie to samo jak się dobierze kilku nowych. Ja uważąm że jest sens. Ja np gram w j.młodszych 3 lata ogólnie i do tego w lidze halowej i jeżeli reszta też ma jakieś doświadczenia to myśle że nie byłoby problemu gdybyśmy mieli ewentualnie zagrać.
A po ilu się tam gra?
1+4 1+5 ??
A po ilu się tam gra?
1+4 1+5 ??
- Tsubasa10
- Juventino
Witam
Chetnie bym sie wybrał na taki turniej
Gram w lidze halowej w Paterku tak jak 2 moich kumpli na tym forum
Jestem 3 w klasyfikacji strzelcow , a moja druzyna ma 3 miejsce
Jesli bym mogl to chetnie
To juz wylacznie zalezy od was