Częstochowa: Propozycja rozegrania meczu.....
- Joshua__
- Juventino
Moglibysmy sie zebrac i rozegrac jakis meczyk, a kto wie moze z czasem i maly turniej????
Jezeli bedzie zainteresowanie tematem to z checia zajme sie organizacja.
Czekam na wpisy.
Juventinich z okolicy Cze-wy tez zapraszam!!!
Jezeli bedzie zainteresowanie tematem to z checia zajme sie organizacja.
Czekam na wpisy.
Juventinich z okolicy Cze-wy tez zapraszam!!!
GRANDE JUVE
GRANDE ALEX
Joshua__ Only Juventus !!!!!!!!!
GRANDE ALEX
- P!otr
- Juventino
Ja był bym chętny i to nawet bardzo. Narazie jednak nie moge grać przez około jeszcze tydzień no może dwa ale jeśli tylko już będę mógł to z chęcią w jakimś meczu bądź turnieju bym zagrał:-D
Najlepiej też ustalić od razu czy gramy na trawce czy też jak turniej to na hali czy na betoniku będziemy ciorać. Jak znajdzie się grono napaleńców to myślę że z organizacją nie będzie problemu
Najlepiej też ustalić od razu czy gramy na trawce czy też jak turniej to na hali czy na betoniku będziemy ciorać. Jak znajdzie się grono napaleńców to myślę że z organizacją nie będzie problemu
- marcin1803
- Juventino
ja wam powiem tyle
wczoraj bylem w Cze-wie na pielgrzymce i przez ta droge malo mnie szlag jasny nei trafil
wiec ja raczej odpadam bo mam 7 h drogi w jedna strone 

- Joshua__
- Juventino
nio wiec doszedlem do wnioksku ze nie ma na co czekac ustalmy tak niech kazdy sobie zbierze sklad zeby byl 6 -cio osobowy 5+bramkarz zawody rozegramy na sztucznym boisku na sobieskiego. czekam na propozycje druzyn.
GRANDE JUVE
GRANDE ALEX
GRANDE ALEX
- P!otr
- Juventino
spoko ja moge zmotac swoją ekipe
bez pudła możemy grać
tylko jedna mała sprawa że potrzeba wiedzieć kiedy gramy
bo kumpli mam co po za naszym miastem studiują więc musze wiedzieć wcześniej i najlepiej jak to sobota by była 

- Sturm
- Juventino
Hej...ja też postaram się zebrać ekipę...dam znać do piątku co i jak..warto by było się też zorientować ile to będzie nas kosztowało...
My, serca, umieramy na samą myśl o miłościach, które przepadły na zawsze, o chwilach, które mogły być piękne, a nie były, o skarbach, które mogły być odkryte, ale pozostały na zawsze niewidoczne pod piaskiem.
- P!otr
- Juventino
Dawno nie zaglądałem do tego tematu i najpierw pytanie 'czy już graliscie ten turniej?' jeśli nie to... Bardzo jestem ciekaw jak z tym graniem nam wyjdzie:) ja już w pełni sił po kontuzji, runda jesienna w okręgu powoli dobiega ku końcowi. Można już zacząć bardziej poważnie myśleć o tym turnieju!
Na meczu z Interem podobno ' Michał`fcj ' doliczył się prawie 30 uczestników, więc nie jest tak źle. Może by tak u nas uczcić 10-lecie Juvepoland i 1 grudnia zagrać,a potem razem na mecz pójść. Termin chyba powinien większości pasować?marcinb1989 pisze:Jeśli frekwencja będzie taka jak na naszych spotkaniach to co najwyżej w jedno podanie możemy zagrać :rotfl: Ale kto wie, myslę że to ambitny pomysł.
- Joshua__
- Juventino
TO zeby cos sie ruszylo zapowiem tak.
Zmieniamy boisko na sale.
Proponuje w szkole na krótkiej poniewaz moge zalatwic taniej.
Rozmawialem na meczu jest jeszcze jedna chetna druzyna. Wiec jest nas cztery. Turniej moze odbyc sie 1 grudnia milo by bylo tak uczcic juveopoland.
Wiec jezeli ma byc to turniej jubileuszowy trzeba bedzie zrobic skladke. Na sale i puchar(pamiatka) czekam na dalsze zainteresowanie.
Pozdro for all!!!!
Zmieniamy boisko na sale.
Proponuje w szkole na krótkiej poniewaz moge zalatwic taniej.
Rozmawialem na meczu jest jeszcze jedna chetna druzyna. Wiec jest nas cztery. Turniej moze odbyc sie 1 grudnia milo by bylo tak uczcic juveopoland.
Wiec jezeli ma byc to turniej jubileuszowy trzeba bedzie zrobic skladke. Na sale i puchar(pamiatka) czekam na dalsze zainteresowanie.
Pozdro for all!!!!
GRANDE JUVE
GRANDE ALEX
GRANDE ALEX