Księgarnie internetowe
- Siewier
- Administrator
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Na wstępie serdeczne elo elo dla wszystkich 
Potrzeba mi zakupić kilka książek edukacyjnych (głównie o tematyce informatycznej) i mam zamiar dokonać tego w jakiejś księgarni dostępnej w świecie internetu bo można dzięki temu zaoszczędzić trochę grosza.
W związku z tym chciałbym się zapytać czy ktoś z Was może polecić jakąś konkretną księgarnie i ewentualnie wydawnictwo wokół którego powinienem się zakręcić ?

Potrzeba mi zakupić kilka książek edukacyjnych (głównie o tematyce informatycznej) i mam zamiar dokonać tego w jakiejś księgarni dostępnej w świecie internetu bo można dzięki temu zaoszczędzić trochę grosza.
W związku z tym chciałbym się zapytać czy ktoś z Was może polecić jakąś konkretną księgarnie i ewentualnie wydawnictwo wokół którego powinienem się zakręcić ?
- LordJuve
- Juventino
Hmm, pewnie już słyszałeś(a może nie), ale jeśli chodzi o książki o tematyce informatycznej to przede wszystkim należy zaglądnąć na stronę wydawnictwa Helion - numer jeden na polskim rynku.
Jednak takie książki są niestety drogie, ja poleciłbym ci szukać jakiś konkretnych pozycji na allegro np, można znaleźć dobrą okazje i kupić właściwie nową książkę za dużo mniejsze pieniądze, ewentualnie dobrym rozwiązaniem mogą być antykwariaty, jednak te ostatnie opcje są bardziej wymagające, w księgarni masz, kupujesz, czytasz.
Jednak takie książki są niestety drogie, ja poleciłbym ci szukać jakiś konkretnych pozycji na allegro np, można znaleźć dobrą okazje i kupić właściwie nową książkę za dużo mniejsze pieniądze, ewentualnie dobrym rozwiązaniem mogą być antykwariaty, jednak te ostatnie opcje są bardziej wymagające, w księgarni masz, kupujesz, czytasz.
- ULAT
- Juventino
www.merlin.pl
http://www.bookmaster.pl/
www.mareno.pl
z tego co słyszałem (bo sam nie korzystałem) całkiem niezłe i zasobne
http://www.bookmaster.pl/
www.mareno.pl
z tego co słyszałem (bo sam nie korzystałem) całkiem niezłe i zasobne

- mesju
- Qualità Juventino
10 najlepszych stron internetowych według "Wprost" w kategorii książka:
1. www.empik.com
2. www.merlin.com.pl
3. www.inbook.pl
4. www.vivid.pl
5. www.eksiegarnia.pl
6. www.kapitalka.pl
7. www.gandalf.com.pl
8. www.lideria.pl
9. www.gigant.pl
10. www.albertus.pl
1. www.empik.com
2. www.merlin.com.pl
3. www.inbook.pl
4. www.vivid.pl
5. www.eksiegarnia.pl
6. www.kapitalka.pl
7. www.gandalf.com.pl
8. www.lideria.pl
9. www.gigant.pl
10. www.albertus.pl
- Martin
- Juventino
Spróbuj poszukać na www.wysylkowa.pl. Mają tam wszystko, także książki.
Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
Log out: 31.03.2013