Dźwiękowe problemy
- Makoto
- Qualità Juventina
Hej :-)
Co porabiać w przypadku, gdy nagle nie ma dźwięku na całym kompie, tj ani dźwięków systemowych( przy logowaniu na konto) ani nie słychać filmów, mp3...?
Prawdopodobnie zostało coś usunięte podczas usuwania programów, które to uruchomiło się, ponieważ było za mało miejsca na dysku.
Szukałam troszku, ale nie wiem o co chodzi..
Please, help me! :płaczę: :?
Co porabiać w przypadku, gdy nagle nie ma dźwięku na całym kompie, tj ani dźwięków systemowych( przy logowaniu na konto) ani nie słychać filmów, mp3...?
Prawdopodobnie zostało coś usunięte podczas usuwania programów, które to uruchomiło się, ponieważ było za mało miejsca na dysku.
Szukałam troszku, ale nie wiem o co chodzi..
Please, help me! :płaczę: :?
C'è una stella in cielo che indica il cammino.. forza Juve vincere è il tuo destino!
- Makoto
- Qualità Juventina
Tak, tzn to jest komp kumpeli, ale to samo jej powiedziałam o tych sterownikach więc to nie to. Jak mówiła, dźwięk zniknął po usuwaniu tych programów...sama nie wie, co usunęła.
:roll:

C'è una stella in cielo che indica il cammino.. forza Juve vincere è il tuo destino!
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
A czy dźwięki nie są wyciszone (Panel Sterowania -> Dźwięki i urządzenia audio - zakłdka Głośność)?
Nie wiem, czy w takiej sytuacji to mogłoby pomóc, bo nigdy nie miałem podobnego problemu (a nawet jeśli był to istalacja sterwoników płyty głównej (dżwiękowa zintegrowana) pomagało) może spróbuj przyrwócić system do poprzedniego ustawienia tj. Przyrwacanie systemu.
Nie wiem, czy w takiej sytuacji to mogłoby pomóc, bo nigdy nie miałem podobnego problemu (a nawet jeśli był to istalacja sterwoników płyty głównej (dżwiękowa zintegrowana) pomagało) może spróbuj przyrwócić system do poprzedniego ustawienia tj. Przyrwacanie systemu.
- Makoto
- Qualità Juventina
szczypek nie jest wyciszone a i przywracanie nie pomogło. Problem wydaje się być jednak, przynajmniej chwilowo, zażegnany, przynajmniej tak sądzę, jako że to nie mój komp.
Dzięki za pomoc Lord_Juve

Dzięki za pomoc Lord_Juve