Zdjęcie drużynowe
- JuveFilip_8_
- Juventino
- Karol_Juve
- Juventino
- Bobeknaklo
- Juventino
Spróbujmy sami
WG mnie:
Tiago, Olivera, Chiellini, Iaquinta, Trezeguet, Boumsong, Legrottaglie, Zebina, Grygera, Almiron, Cristico, Andrade
Zanetti, :puck: Scanavino, Benetti, Capanna, Damiano, Ranieri, Pellizzaro, :puck: Molinaro
Nocerino, Nedved, Marchionni, Del Piero, Belardi, Buffon, Vanstrattan, Novembre, Camoranesi, Birindelli, Salihamidzic, Palladino
Zawodnicy zajeli mi 3 minuty, zajrzalem na strone Juve i kilku specjalistow rozpoznalem i podalem :p
WG mnie:
Tiago, Olivera, Chiellini, Iaquinta, Trezeguet, Boumsong, Legrottaglie, Zebina, Grygera, Almiron, Cristico, Andrade
Zanetti, :puck: Scanavino, Benetti, Capanna, Damiano, Ranieri, Pellizzaro, :puck: Molinaro
Nocerino, Nedved, Marchionni, Del Piero, Belardi, Buffon, Vanstrattan, Novembre, Camoranesi, Birindelli, Salihamidzic, Palladino
Zawodnicy zajeli mi 3 minuty, zajrzalem na strone Juve i kilku specjalistow rozpoznalem i podalem :p
- Bobeknaklo
- Juventino
Ja mysle ze z podpisami na zdjeciu jak w typowych plakatach np z Bravo Sport. ale w ostatecznosci mozna samemu podpisac w najprostszym prog do obrobki
- pan Zambrotta
- Juventino
- Monte Cristo
- Juventino
Jak tak sieblizej przyjzec to tez mam takie uczucie...pan Zambrotta pisze:Albo to tylko moje głupie uczucie, albo te głowy są żywcem wycięte i wstawione do zdjęcia.
- NeBu
- Juventino
Może zrobili pare zdjęć i do tego gdzie najlepiej wyszły tłowia wkleili najlepsze głowy :lol: nam tak uczynił "fotograf" przy zdjęciu klasowym...wrażenie jest podobne...
'this crazy shine it never lets you die'
- naros
- Juventino
Nie wiem o co wam chodzi dla mnie to normalne głowy nawet na zbliżeniuKuzminski pisze:Jak tak sieblizej przyjzec to tez mam takie uczucie...pan Zambrotta pisze:Albo to tylko moje głupie uczucie, albo te głowy są żywcem wycięte i wstawione do zdjęcia.
Ma ktoś może zdjęcia wszystkich piłkarzy Juve którzy po kolei pozowali? Bo wiem że coś takiego było
Un capitano c'è solo un capitano!!!
- pan Zambrotta
- Juventino
To zobacz sobie z bliska głowę Andrade, Nocerino, Zanettiego, Camoranesiego i Birindelliego. Nic nie widzisz?naros pisze:Nie wiem o co wam chodzi dla mnie to normalne głowy nawet na zbliżeniuKuzminski pisze:Jak tak sieblizej przyjzec to tez mam takie uczucie...pan Zambrotta pisze:Albo to tylko moje głupie uczucie, albo te głowy są żywcem wycięte i wstawione do zdjęcia.
- Karol_Juve
- Juventino
no co ?wyglondają normalniepan Zambrotta pisze:To zobacz sobie z bliska głowę Andrade, Nocerino, Zanettiego, Camoranesiego i Birindelliego. Nic nie widzisz?naros pisze:Nie wiem o co wam chodzi dla mnie to normalne głowy nawet na zbliżeniuKuzminski pisze:
Jak tak sieblizej przyjzec to tez mam takie uczucie...
- darek
- Juventino
Coś takiego?naros pisze: Ma ktoś może zdjęcia wszystkich piłkarzy Juve którzy po kolei pozowali? Bo wiem że coś takiego było
Masz to tu.
- naros
- Juventino
Według mnie również wyglądają normalnieKarol_Juve pisze:no co ?wyglondają normalniepan Zambrotta pisze:To zobacz sobie z bliska głowę Andrade, Nocerino, Zanettiego, Camoranesiego i Birindelliego. Nic nie widzisz?naros pisze: Nie wiem o co wam chodzi dla mnie to normalne głowy nawet na zbliżeniu
Dziękidarek13 pisze:Coś takiego?naros pisze: Ma ktoś może zdjęcia wszystkich piłkarzy Juve którzy po kolei pozowali? Bo wiem że coś takiego było
Masz to tu.
:lol:
Un capitano c'è solo un capitano!!!