Adres mailowy JUVENTUSU?

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
dp10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 sierpnia 2007, 17:21

Czy Juve posiada swój mail jak tak czy ktoś go zna?

Martin

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 sierpnia 2007, 19:07

To zależy w jakiej sprawie chcesz napisać?

Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
dp10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 sierpnia 2007, 19:54

Martin pisze:To zależy w jakiej sprawie chcesz napisać?
np darmowe pamiątki

im_lovin_it

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 sierpnia 2007, 19:59

Karol_Juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 sierpnia 2007, 20:28

dp10 pisze:
np darmowe pamiątki
a to napisze poprostu meila z sowimi danymi np.(numer domu,miejscowosć w której mieszkasz) i przeslą ci pamiątki ?

Obrazek
.::::::FORZA JUVE::::::.
dp10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 sierpnia 2007, 20:31

Karol_Juve pisze:
dp10 pisze:
np darmowe pamiątki
a to napisze poprostu meila z sowimi danymi np.(numer domu,miejscowosć w której mieszkasz) i przeslą ci pamiątki ?
dowcipny jestes :?

Karol_Juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 sierpnia 2007, 20:37

sory może troszke przesadziłem :P ale ja sie na serio pytam czy jak bym wysłał meila z proźbą o pamiątki to by mi przesłali :)

Obrazek
.::::::FORZA JUVE::::::.
LordJuve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 23 sierpnia 2007, 20:41

Karol_Juve pisze:sory może troszke przesadziłem :P ale ja sie na serio pytam czy jak bym wysłał meila z proźbą o pamiątki to by mi przesłali :)
Niestety, nasz kochany Juventus jest bardzo skąpy w tej kwestii i na tle innych klubów - często niżej usytuowanych i biedniejszych - wypada bardzo kiepsko, przynajmniej ja tak słyszałem. Sam pisałem do Juve już dawno temu, wielu próbowało i dostać coś od Starej Damy to WIELKIE szczęście.

juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 sierpnia 2007, 23:22

Tak jak napisał nasz kochany Lord_Juve, Juventus nie wysyła darmowych pamiątek. Nie jeden już próbował i żaden nie dostał. A jak napisał, że dostał to kłamał.

Obrazek
FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
DamKam

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 24 sierpnia 2007, 16:43

juveluck pisze:Nie jeden już próbował i żaden nie dostał. A jak napisał, że dostał to kłamał.
Hehe, dobre :prochno:
Niestety ale to prawda, że nasz kochany Juventus nie rozpieszcza nas jeżeli chodzi o darmowe pamiątki wysyłane dla swoich kibiców :roll: I w takim wypadku, jak już, to warto próbować pisać do poszczególnych zawodników (na adres siedziby klubu, tylko z dopiskiem nazwiska zawodnika) z prośbą o jakąś pamiątkę. Ja takim sposobem dostałem (już dawno temu, oczym pisałem już kiedyś na forum) autografy od Buffona, Nedveda oraz Zambrotty - z dedykacją :-D Do Del Piero wysyłałem chyba z 5 razy i za każdym razem nic. Ale jak już pisałem, moim zdaniem zawsze nie zaszkodzi spróbować. Może akurat będzie się miało tego farta :wink:

Weroniasty

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 24 sierpnia 2007, 23:15

juveluck pisze:Tak jak napisał nasz kochany Lord_Juve, Juventus nie wysyła darmowych pamiątek. Nie jeden już próbował i żaden nie dostał. A jak napisał, że dostał to kłamał.
Jak zwykle nie masz zielonego pojecia o temacie, a sie wypowiadasz.. :doh:

Otoz moj drogi ja dostalem list 'zwrotny' od Juve co oczywiscie moge udowodnic chociazby fotka tego co mi przyslali - mianowicie zdjecie (grubosci cienkiego kartoniku) calego skladu sezon 98/99 + list po włosku podpisany przez Roberto Bettege (co oczywiscie tez wysmiales w jednym z tematow o pamiatkach :prochno: twierdzac ze wielki Roberto nie zajmuje sie takimi głupotami.. cały ty.. :lol: )

Podsylam oczywiscie fotke (ktorej wiarygodnosc pewnie i tak podwazysz? :lol:) z w/w listem i fotografia skladu. Mam tez koperte - gdzies tam sie tuła po szafie razem z innymi starociami :)

http://www.weron.dolsat.pl/DSC01405.JPG

p.s
prosze cie juveluck - nie proboj tylko zmieniac temat i przeniesc go na oczernianie mojej osoby - ze wrocilem he he he-ha ha ha, jaki to ze mnie matołek i nabijacz. Po prostu tak mnie irytowal twoj post ze nie chcialo mi sie pisac do Martina czy kogokolwiek o odbanowanie i postanowilem na szybko zalozyc nowe konto - spacjalnie dla ciebie, widzisz? ;*

Pozdrawiam, weron

juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 sierpnia 2007, 11:28

Weroniasty pisze:
juveluck pisze:Tak jak napisał nasz kochany Lord_Juve, Juventus nie wysyła darmowych pamiątek. Nie jeden już próbował i żaden nie dostał. A jak napisał, że dostał to kłamał.
Jak zwykle nie masz zielonego pojecia o temacie, a sie wypowiadasz.. :doh:

Otoz moj drogi ja dostalem list 'zwrotny' od Juve co oczywiscie moge udowodnic chociazby fotka tego co mi przyslali - mianowicie zdjecie (grubosci cienkiego kartoniku) calego skladu sezon 98/99 + list po włosku podpisany przez Roberto Bettege (co oczywiscie tez wysmiales w jednym z tematow o pamiatkach :prochno: twierdzac ze wielki Roberto nie zajmuje sie takimi głupotami.. cały ty.. :lol: )

Podsylam oczywiscie fotke (ktorej wiarygodnosc pewnie i tak podwazysz? :lol:) z w/w listem i fotografia skladu. Mam tez koperte - gdzies tam sie tuła po szafie razem z innymi starociami :)

http://www.weron.dolsat.pl/DSC01405.JPG

p.s
prosze cie juveluck - nie proboj tylko zmieniac temat i przeniesc go na oczernianie mojej osoby - ze wrocilem he he he-ha ha ha, jaki to ze mnie matołek i nabijacz. Po prostu tak mnie irytowal twoj post ze nie chcialo mi sie pisac do Martina czy kogokolwiek o odbanowanie i postanowilem na szybko zalozyc nowe konto - spacjalnie dla ciebie, widzisz? ;*

Pozdrawiam, weron
Oh jaki ja jestem zły i nie dobry. A ty taki miły fajny, mądry i w ogóle super. Jesteś moim idolem :rotfl:
Gratuluje dostania listu ze zdjęciem to doprawdy wyczyn :lol: Zwłaszcza, że takie zdjęcia Juventus rozdaje za darmo na prawo i lewo. No ale lepsze to niż nic :P Choć w porównaniu z tym co wysyłają niektóre inne kluby to jest nic ;]

Obrazek
Michael900

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 sierpnia 2007, 12:47

To, że Juve posiada mail to oczywiste. Musi jakiś posiadać. Nie ma klubów/organizacji itp które nie maja swojego maila.
A jeśli chodzi o pamiątki to żaden włoski klub ci ich nie przyśle. Oczywiście jest kilku szczęśliwców, którzy dostali, ale to są tylko wyjątki potwierdzające regułę.

Ciekawostki o Juventusie, które musisz znać - www.facebook.com/JuveCiekawostki
juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 sierpnia 2007, 13:04

Michael900 pisze:To, że Juve posiada mail to oczywiste. Musi jakiś posiadać. Nie ma klubów/organizacji itp które nie maja swojego maila.
A jeśli chodzi o pamiątki to żaden włoski klub ci ich nie przyśle. Oczywiście jest kilku szczęśliwców, którzy dostali, ale to są tylko wyjątki potwierdzające regułę.
co ty gadasz przecież weron dostał wspaniałe zdjęcie i list od Bettegi :lol:

Obrazek
Michael900

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 sierpnia 2007, 13:08

juveluck pisze:
Michael900 pisze:To, że Juve posiada mail to oczywiste. Musi jakiś posiadać. Nie ma klubów/organizacji itp które nie maja swojego maila.
co ty gadasz przecież weron dostał wspaniałe zdjęcie i list od Bettegi :lol:
A umiesz czytać ze zrozumieniem? Napisałem, ze zdarzają się wyjatki, które potwierdzają regułę...

EDIT:
im_lovin_it pisze: www.uefa.com
tam wszystko znajdziesz
Niedawno usunęli adresy i maile klubów z tej strony. Nikt nie wie dlaczego. Ale maile zawsze powinny być na oficjalnych stronach klubów.
Ostatnio zmieniony 25 sierpnia 2007, 13:17 przez Michael900, łącznie zmieniany 1 raz.

Ciekawostki o Juventusie, które musisz znać - www.facebook.com/JuveCiekawostki
ODPOWIEDZ