Road to Serie A by Lord_ Juve - kompilacja.
- LordJuve
- Juventino
Witam,
Wiem, ze od czasu konkursu kompilatorów na JP minęło już sporo czasu, ale dziś dowiedziałem się, że moja urodzinowa kompilacja znalazła się niespodziewanie w downloadzie JP i stwierdziłem, że może założę temat i się dowiem, co wy o niej sądzicie.
Może nie wypowiadajcie się pod kątem tego konkursu - choć jeśli chcecie to prosze bardzo - ale tak, jakby ta praca nie była przygotowana specjalnie na konkurs.
Praca tak częściowo na czasie, można powiedzieć, że jest to taki prequel i jednocześnie rozszerzona wersja mojej ostatniej kompilacji Black and White do której oceniania zapraszam.
Czekam na komentarze, mamy wakacje, więc ci, którzy i tak siedzą przed kompami będą mieć dużo czasu na to, zeby pobrać, zobaczyć i ocenić tutaj.
Jak już pisałem praca znajduje się w downloadzie JP.
ŚCIĄGNIJ
YouTube
Wiem, ze od czasu konkursu kompilatorów na JP minęło już sporo czasu, ale dziś dowiedziałem się, że moja urodzinowa kompilacja znalazła się niespodziewanie w downloadzie JP i stwierdziłem, że może założę temat i się dowiem, co wy o niej sądzicie.
Może nie wypowiadajcie się pod kątem tego konkursu - choć jeśli chcecie to prosze bardzo - ale tak, jakby ta praca nie była przygotowana specjalnie na konkurs.
Praca tak częściowo na czasie, można powiedzieć, że jest to taki prequel i jednocześnie rozszerzona wersja mojej ostatniej kompilacji Black and White do której oceniania zapraszam.

Czekam na komentarze, mamy wakacje, więc ci, którzy i tak siedzą przed kompami będą mieć dużo czasu na to, zeby pobrać, zobaczyć i ocenić tutaj.
Jak już pisałem praca znajduje się w downloadzie JP.
ŚCIĄGNIJ
YouTube
Ostatnio zmieniony 06 sierpnia 2007, 12:10 przez LordJuve, łącznie zmieniany 1 raz.
- Juve_kubusthc
- Juventino
NIezle
znasz sie na rzeczy
oby więcej takich filmików
Pozdro.

- stahoo
- Juventino
Kompilacja bardzo fajnie zrobiona, conajwyzej moge przyczepic sie do muzyki, ale dla mnie "nagłośnienie" nie jest najważniejsze :roll:
btw. ten piekny gol z 2:25 minuty to kto strzelił i w jakim to było meczu? :oops:
btw. ten piekny gol z 2:25 minuty to kto strzelił i w jakim to było meczu? :oops:
- LordJuve
- Juventino
Tą bramke zdobył Bojinov, ale z kim to nie pamiętam już.stahoo pisze: btw. ten piekny gol z 2:25 minuty to kto strzelił i w jakim to było meczu? :oops:
Zachęcam do oglądania i komentowania.

- LordJuve
- Juventino
- Myzarel
- Juventino
Kompilacja świetna jak zresztą twoje wszystkie. Świetna muzyka, fajna "fabuła". Ogólnie dobra robota

Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie. - Giampiero Boniperti