Kolekcje unikatowych kart związanych z Juve?
- dp10
- Juventino
Football Virtual Video Collection
Są to karty przedstawiające zawodników. Poruszając nimi wprawiamy znajdującego się na nich piłkarza w ruch
mam pytanie czy ktos moze posiada tego typu karty
Sam posiadam 4 w tym perełkę Alexa Del Piero :!:
http://img265.imageshack.us/my.php?imag ... 297pz2.jpg
http://img265.imageshack.us/my.php?imag ... 298bs5.jpg
Plus dwie karty Ruuda Gullita i jedną Stephana Chapuisata
Posiadam również inne rarytaski :-D karty panini calcio 97 cards Del Piero i Zidana jak również starą karte european championship star zidana na której ma on długie włosy :shock: oraz karte upper deck del piero rowniez zawansowana wiekowo
A czy Wy posiadacie jakies karty z tych serii albo z innych????
Są to karty przedstawiające zawodników. Poruszając nimi wprawiamy znajdującego się na nich piłkarza w ruch

Sam posiadam 4 w tym perełkę Alexa Del Piero :!:
http://img265.imageshack.us/my.php?imag ... 297pz2.jpg
http://img265.imageshack.us/my.php?imag ... 298bs5.jpg
Plus dwie karty Ruuda Gullita i jedną Stephana Chapuisata
Posiadam również inne rarytaski :-D karty panini calcio 97 cards Del Piero i Zidana jak również starą karte european championship star zidana na której ma on długie włosy :shock: oraz karte upper deck del piero rowniez zawansowana wiekowo

A czy Wy posiadacie jakies karty z tych serii albo z innych????
- stahoo
- Juventino
Ja posiadam z chipsow Lays, seria na Mundial w Japoni i Korei :rotfl: Chociaz w sumie nie wiem gdzie je mam bo są badziewne i bezuzyteczne, ale w tamtych czasach na każdej przerwie w szkole pamietam sie nimi grało " na spychanki" z parpateów. Jak spadło obrazkiem do góry to sie brało
Hah stare dobre czasy 

- dp10
- Juventino
tego typu badziew z bravo sport to i u mnie przewala sie gdzies w piwnicy moge nawet za darmo oddacstahoo pisze:Ja posiadam z chipsow Lays, seria na Mundial w Japoni i Korei :rotfl: Chociaz w sumie nie wiem gdzie je mam bo są badziewne i bezuzyteczne, ale w tamtych czasach na każdej przerwie w szkole pamietam sie nimi grało " na spychanki" z parpateów. Jak spadło obrazkiem do góry to sie brałoHah stare dobre czasy
- mrhahn
- Juventino
Czy one takie unikatowe?
Ze snikersów jak widać - czyli je mógł posiadać kazdy kto pewnie kupił 3 snikersy i dostał od pani sprzedawczyni paczuszke z kartą
Ciekawe czy ktos za 10 lat da fotke karty właśnie z korea-japan i napisze ze unikatowe
Ze snikersów jak widać - czyli je mógł posiadać kazdy kto pewnie kupił 3 snikersy i dostał od pani sprzedawczyni paczuszke z kartą

Ciekawe czy ktos za 10 lat da fotke karty właśnie z korea-japan i napisze ze unikatowe

- IGI
- Juventino
Ja mam 27 kart z euro 96 , z serii european championship stars^^;] (Karty trzymalem w albumie to sa prawie jak nowe, a w tym zestawie 5 kart wloskich zawodnikow(Roberto Baggio
, Fabrizio Ravanelli :>, Roberto Mussi, Demetrio Albertini i Gianfranco Zola plus karta z cala druzyna Wloch). Fajnie, ze zalozyles topic, bo kompletnie zapomnialem o nich, a tak milo powspominac (oczywiscie dziecinstwo, nie mistrzostwa 8) )

- dp10
- Juventino
snikersów czy z marsow a kogo to obchodzi :? znajdz mi drugie takie:) a jeśli chodzi o te unikatowe to nie dotyczy tych kart tylko ogolnie czy ktos ma jakies niepotykane karty przeoczyles chyba znak zapytaniamrhahn pisze:Czy one takie unikatowe?

- Alexxxxx
- Juventino
A zdjęcie Enzo Mareski i Michela Platiniego z oryginalnymi podpisami i dedykacjami dla mnie, też mogę traktować, jako unikatowe?
Nie no wiem, nie mogą równać się z tymi ze snickersów :rotfl:
Nie no wiem, nie mogą równać się z tymi ze snickersów :rotfl:
Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli