Tomasz Lipiński
- Siewier
- Administrator
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Nie, po prostu gdy Pan Lipiński napisze jakiś artykuł związany z Juventusem, to wrzucamy go na stronę, tak samo dzieje się z większością artykułów o Juventusie, które pojawiają się w gazetach.Bodmer pisze:Jest to dziennikarz i piszę w tygodniku Piłka Nożna. Gdzieś czytałem że piszę artykuły na Juvepoland. Czy to prawda?
- Pluto
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
Prawda jest tez niestety, ze nie jest to fachowiec pierwszej jakosci.
Jego radosna tworczaosc mozna bylo podziwiac na c+ przy okazji komneotwania meczow serie A i nieustannie raczyl telewidzow porcja newsow z wloskich dziennikow z Gazetta dello Sport na czele. Z jego ust przecietny polski kibic mogl sie na przyklad dowiedziec, jak to Juventus kupowal sedziow, jak to Moggi ustalal kto i kiedy ma dostawac kartki - no ogolnie mowil wszystko to co pisala rozowa gazeta a co nie znalazlo potwierdzenia w uzasadnieniu wyroku. Przykry facet.. jeszcze mu za to placa.
Jego radosna tworczaosc mozna bylo podziwiac na c+ przy okazji komneotwania meczow serie A i nieustannie raczyl telewidzow porcja newsow z wloskich dziennikow z Gazetta dello Sport na czele. Z jego ust przecietny polski kibic mogl sie na przyklad dowiedziec, jak to Juventus kupowal sedziow, jak to Moggi ustalal kto i kiedy ma dostawac kartki - no ogolnie mowil wszystko to co pisala rozowa gazeta a co nie znalazlo potwierdzenia w uzasadnieniu wyroku. Przykry facet.. jeszcze mu za to placa.
calma calma
- mateo369
- Juventino
ciekawe więc, czy jest zarejestrowany na JPswiergot pisze:Prawda.Bodmer pisze:A to prawda, że jest kibicem Juve?

"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
- Martin
- Juventino
Swego czasu oburzył się na krytyczne komentarze pod jego zapowiedziami meczów, jakie pisał dla JP i o ile mnie pamięć nie myli po wrzucaniu jego tekstów komentarze były wyłączane. Ot, dziennikarz, który nie lubi być krytykowany :twisted:
Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
- Martin
- Juventino
http://www.juvepoland.com/text.php?op=show&id=5
Pod tym linkiem można znaleźć zapowiedzi. Komentarze są niewidoczne.
Pod tym linkiem można znaleźć zapowiedzi. Komentarze są niewidoczne.
Log in: 15.12.1997
- Bodmer
- Juventino
A ja właśnie za to go cenię. Mimo tego, że jest ponoć kibicem Juve jest obiektywny, a taki powinien być dziennikarz.Pluto pisze:Prawda jest tez niestety, ze nie jest to fachowiec pierwszej jakosci.
- swiergot
- Juventino
Niestety pan Lipiński gubi się w próbach bycia obiektywnym i przegina w drugą stronę.Bodmer pisze:A ja właśnie za to go cenię. Mimo tego, że jest ponoć kibicem Juve jest obiektywny, a taki powinien być dziennikarz.

- Fifarulez
- Juventino
A ja tam na przykład nie wiedziałem, że jest kibicem Juve, a mimo to go lubiłem
Zawsze jak na C+ komentuje mecze to naprawdę można się dużo dowiedzieć- cały czas coś mówi, nie zawsze na konkreny temat
ALe lubię go za to, bo dzięki temu mecz ogląda się z większą ciekawością...

- alex_KiNiO
- Juventino
Ja Piłki nożnej nie czytam. Jakoś ta gazeta mi nie odpowiada. Czasem Przegląd sportowy kupię.
Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli