Najlepsza kompilacja o juve jaką mieliście przyjemność zob.
- Jimmy Fast
- Juventino
Hej mam takie pytanko, jaka kompilacja najbardziej przypadła Wam do gustu? Np. moja ulubioną jest "Alex Del Piero The Only One" Mateusszka. A jakie są wasze propozycje? Mam dość wolnego neta i chciałbym go dobrze wykorzystać;] Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 29 czerwca 2007, 22:44 przez Jimmy Fast, łącznie zmieniany 1 raz.
- Wojt
- Juventino
Hmm...
To będzie chyba kompilacja Lorda_Juve pt. "Brothers in Arms". Świetna muzyka, dobre zgranie, no i pomimo czasu trwania w ogóle się nie nudziła.
PS: Wiesz, że założyłeś dwa takie same tematy? :?
To będzie chyba kompilacja Lorda_Juve pt. "Brothers in Arms". Świetna muzyka, dobre zgranie, no i pomimo czasu trwania w ogóle się nie nudziła.
PS: Wiesz, że założyłeś dwa takie same tematy? :?
From rivers of sorrow, to oceans deep with hope, I have travelled them.
Now, there is no turning back, the limit, the sky. I ask my questions:
Why? What today? When tomorrow?
Won't you join me on the perennial quest?
Now, there is no turning back, the limit, the sky. I ask my questions:
Why? What today? When tomorrow?
Won't you join me on the perennial quest?
- Jimmy Fast
- Juventino
wiem...
przypadkiem...

- JuveR
- Juventino
No dla mnie najlepszą kompilacją też jest "The Only One". Chociaż bardzo podobały mi się też: "Not Only Excellent Footballer" oraz "Real Loyalty" 
PS. Sorry za brak twórców, którzy je wykonali, ale jakoś wypadły mi z głowy Ich nicki

PS. Sorry za brak twórców, którzy je wykonali, ale jakoś wypadły mi z głowy Ich nicki

- Jimmy Fast
- Juventino
Ehhh... jeszcze błąd ortograficzny w sondzie
Bardzo mi się podoba jeszcze kompilacja "The Month Of Football Fever" Mateusszka, wszystko idealnie zgrane, żywiołowa muzyka, świetne efekty... choć nie jest ona o juventusie myślę że powinna być bliska każdemu z nas bo w końcu o MŚ w Niemczech . . .

Bardzo mi się podoba jeszcze kompilacja "The Month Of Football Fever" Mateusszka, wszystko idealnie zgrane, żywiołowa muzyka, świetne efekty... choć nie jest ona o juventusie myślę że powinna być bliska każdemu z nas bo w końcu o MŚ w Niemczech . . .
- SKAr
- Juventino
Też podpisuję się pod Drogą do sukcesu :-D
Choć nie wiem, czy można to nazwać kompilacją. Twórca połączył formę kompilacji i filmu. Wyszło pięknie. Szczególnie trzecia i czwarta część(trzecia to było z Who wants to live forever)
Choć nie wiem, czy można to nazwać kompilacją. Twórca połączył formę kompilacji i filmu. Wyszło pięknie. Szczególnie trzecia i czwarta część(trzecia to było z Who wants to live forever)
- Bukol87
- Juventino
Jak dla mnie "Will great Del Piero come back"
Posty na tym forum czytam sporadycznie. Nie wiem kim jesteście i mnie to nie interesuje. Jestem tu, bo każdy z was zasługuje by kiedyś przeczytać coś mądrego na temat piłki nożnej.
#TeamBukol
#TeamBukol
- Gooray
- Juventino
Widziałem wiele świetnych kompilacji o Juve, dlatego ciężko jest mi wybrać tą ulubioną. Jednak te, które zapadły mi w pamięci to: "Do You believe?" mJaUcViEeja, "Remember this name" Mateusszka,
"Del Piero - the only one" również Mati, "Gianluca Pessotto" - Lord Juve, "Brother in arms" Lorda, "Dark Side dedicated to Alessio e Ricardo" - Bukol 87. Genialne prace, które powinni puszczać w TV.
P.S. Jaki związek ma sonda do tematu?
"Del Piero - the only one" również Mati, "Gianluca Pessotto" - Lord Juve, "Brother in arms" Lorda, "Dark Side dedicated to Alessio e Ricardo" - Bukol 87. Genialne prace, które powinni puszczać w TV.
P.S. Jaki związek ma sonda do tematu?

- JuveR
- Juventino
"Droga do sukcesu" to też świetna kompilacja, ale ostatnio bardzo dawno ją oglądałem i po prostu zapomniałem ją napisać we wcześniejszym poście 

hmmm... Nie maP.S. Jaki związek ma sonda do tematu?
Ostatnio zmieniony 29 czerwca 2007, 22:18 przez JuveR, łącznie zmieniany 1 raz.
- Adi666666
- Juventino
For me the best is "Roberto Baggio God From Italy" by Mateusszek oglądałem ją już z 70 razy jak nie więcej i zaraz chyba oglądnę jeszcze raz 

Gdybym miał dwa życia oba oddałbym Tobie ... FORZA JUVE PER SEMPRE !!
- AleX_Del_Piero_13
- Juventino
Na maxiorze była fajna komplikacja o Alexie przedstawiająca nawet jego zdjęcia z dziecinśtwa
Bardzo mi się podobała, jak będziecie mieli czas to luknijcie ... wystarczy chyba wpisać ''Alessandro Del Piero'' w wyszukiwarce.