11 lipca piłkarze Juve rozpoczna sezon 2007/08
- juventonista
- Juventino
Sezon 2007-2008 dla piłkarzy Juventusu rozpocznie się 11 lipca. Bianconeri ponownie zawitają do Pinzolo, gdzie będą przebywali do 22 lipca. Kalendarz meczów przedsezonowych, które zostaną rozegrane w Trentino znajduje się w fazie przygotowywania.
http://www.solojuve.com/oficjalny/11_li ... rlopow.php
Maja niecały miech przerwy, ale jesli w tym czasie beda nowi gracze trzeba ruszyc z kopyta :twisted:
http://www.solojuve.com/oficjalny/11_li ... rlopow.php
Maja niecały miech przerwy, ale jesli w tym czasie beda nowi gracze trzeba ruszyc z kopyta :twisted:
- 16Maciek
- Juventino
Miesiąc czasu to nie dużo na przygotowania. Ale nasi piłkarze są profesjonalistami, tak samo jak trener. Napewno ten miesiac nie bedzie zmarnowany. Napewno bedzie gorzej z zgraniem zespołu jeżeli dojdą nowi gracze. Ale myśle że to nie bedzie problemem i że sezon rozpoczniemy od udanych meczy:)
- juventonista
- Juventino
z jednej strony to i mało czasu na okres przygotowawczy, ale z drugiej strony sezon w Serie B jest bardziej męczący niż w Serie A. Ale racja wszyscy piłkarze Juve i trener to profesjonaliści w każdym calu 

- alex_KiNiO
- Juventino
To będzie bardzo ciekawy sezon. Już się nie mogę doczekać!!!
POZDRO
POZDRO
Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- hara
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Przygotowania rozpoczynają się później niż zwykle z wiadomych względów, mam nadzieję, że uda się zrobić jak najwięcej się da w dograniu się zespołu, zeszłego lata był ten sam problem... oby terminarz serie a ułożył się przyzwoicie, abyśmy mogli nabrać wiatru w żagle z teoretycznie słabszymi drużynami...
Capo di tutti capi
- Desant.
- Juventino
Mam nadzieje ze zrobimy kilka dobrych transferów,tak samo mam nadzieje że zrobimy wszystko żeby Trezeguet nie odszedł do Interu.Mamy tylko 1 miesiąc i uważam że to bardzo mało będzie trzeba się wziąć za treningi w końcu to już nie soą drużyny takie jak w Serie B
- jarmel
- Redaktor
Jak narazie to nasz zarząd tylko gada o "wspaniałym projekcie odbudowy Juventusu", a nie robią prawie że nic :roll:
Sezon jak widac tuż tuż więc moglibyśmy usłyszeć już jakieś konkrety co do transferów, tymczasem słychac tylko kolejne ploty
Sezon jak widac tuż tuż więc moglibyśmy usłyszeć już jakieś konkrety co do transferów, tymczasem słychac tylko kolejne ploty
#AllegriOut
- matekkuba
- Juventino
Trzeba dać zarządowi się wykazać i tyle. Po cichu liczę na 2 miejsce, ale gdyby dokonano bardzo poważnych wzmocnień (Almiron, Barzagli, Mavuba, Iaquinta, Huntelaar) to może nawet Scudetto. Pożyjemy, zobaczymy, priorytetem powinno być zakwalifikowanie się Juve do LM, a potem wygrana z interem.
PS. Czemu dalej mam 2 żółte kartki jak już są 2 miechy jak je dostałem :evil:
PS. Czemu dalej mam 2 żółte kartki jak już są 2 miechy jak je dostałem :evil:
- Venomik
- Juventino
Jak zawsze - okienko transferowe jeszcze się w zasadzie nie rozpoczęło a już od miesięcy narzekania na brak transferów.
Ehh... szkoda czasem to komentować.
matekkuba: nie czytasz regulaminu to i kartki masz
Ehh... szkoda czasem to komentować.
matekkuba: nie czytasz regulaminu to i kartki masz

Dirty mind
- Fifarulez
- Juventino
Powinni ostro potrenować i zakupić kilku wartościowych graczy. Racja, to już nie jest Serie B, w której większość meczy to jak krótki spacerek- trzeba się wziąść w garść! Przede wszystkim dobrze by było, jakbyśmy pierwsze kilka meczy grali z jakimiś słabszymi rywalami, a następnie ze średniakami. To by pozwoliło piłkarzom powoli dostosowywać się do wyższego poziomu Serie A, w przypadku, gdybyśmy od razu grali z jakimiś silnymi drużynami może być krucho, ale oczywiście wszystko w rękach naszego szkoleniowca :-D
- mateelv
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Jest troche czasu na treningi, jednak jeśli wcześniej dokona się transferów, to będzie więcej czasu na zgranie nowych graczy z drużyną i innymi zawodniikami. A wtedy możemy nawet 1 kolejkę grać z Milanem czy 'miszczami' Włoch 
EDIT: Niektórzy potrzebują tego czasu więcej na wejście w team, a niektórzy mniej...
EDIT: Niektórzy potrzebują tego czasu więcej na wejście w team, a niektórzy mniej...
Ostatnio zmieniony 11 czerwca 2007, 14:49 przez mateelv, łącznie zmieniany 1 raz.
- Alexomichał
- Juventino
powiem że miesiąc wypoczynku to nie jest dużo zwłaszcza po tak długim sezonie
- Morte
- Juventino
Ja sam nie rozumiem opinii, że bez transferów Juve nie będzie stać na miejsca 1-4 w Serie A. Rok temu Juventus z mniej więcej tymi samymi piłkarzami zdobył mistrzostwo. I co ? Ja sam sądzę, że Juventus co najmniej stanie na pudle. A serce podpowiada, że będzie scudetto...

CAMPIONI D' ITALIA
Z Juventusem na dobre i na złe.