Zabraknie dla nas lewoskrzydłowego?
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Sezon 2007/2008 będzie nadal należeć do Nedveda.Ale co potem?Potrzebujemy zawodnika szybkiego,przebojowego,dobrego technicznie i perspektywicznego,jednak takiego może zwyczajnie......zabraknąć.Malouda marzy ponoć o przejściu do Milanu,Quaresma raczej zasili inter,Ribery(choć prawoskrzydłowy,to z możliwością przekwalifikowania na lewą stronę)opuszcza południe Francji na rzecz Bayernu,Joaquin i Vicente to Hiszpanie,a ci we Włoszech się raczej nie sprawdzają,natomiast Mancini pewnie pozostanie w Romie....Więc kto nam pozostaje?Jestem dosyć przerażony tą perspektywą............Zdaję sobie sprawę,że to odległa jeszcze sytuacja,ale warto się chwilę nad tym zastanowić i poświęcić czas na refleksję..........
- darek
- Juventino
Spokojnie...przez ten czas kiedy będzie grał Nedved na pewno jakiś dobry lewoskrzydłowy sie pojawimrozzi pisze:Sezon 2007/2008 będzie nadal należeć do Nedveda.Ale co potem?Potrzebujemy zawodnika szybkiego,przebojowego,dobrego technicznie i perspektywicznego,jednak takiego może zwyczajnie......zabraknąć.Malouda marzy ponoć o przejściu do Milanu,Quaresma raczej zasili inter,Ribery(choć prawoskrzydłowy,to z możliwością przekwalifikowania na lewą stronę)opuszcza południe Francji na rzecz Bayernu,Joaquin i Vicente to Hiszpanie,a ci we Włoszech się raczej nie sprawdzają,natomiast Mancini pewnie pozostanie w Romie....Więc kto nam pozostaje?Jestem dosyć przerażony tą perspektywą............Zdaję sobie sprawę,że to odległa jeszcze sytuacja,ale warto się chwilę nad tym zastanowić i poświęcić czas na refleksję..........
- Gałcio
- Juventino
Jest jeszcze ktoś taki jak Ricardo Montolivo i to na nim powinien skupic się Juventus w perspektywie następc Pavla Nedveda.
Nigdy nie dyskutuj z <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>,najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem.
- JuveR
- Juventino
Może Stewart Downing :-D Myślę że mógłby zastąpić Nedveda, tylko nie wiadomo jak by było z zaaklimatyzowaniem tego gracza. Bo Anglików w Juve było mało (o ile w ogóle byli
) Ciekawe ile chciałoby za niego Middlesbrough.

- Łukasz
- Juventino
Ja najchetniej widziałbym w Juve Robbena. I to nie jako jedynie zmiennika Czecha, lecz piłkarza z pierwszego składu. Pavla można by wtedy przestawić do środka, gdzie grałby razem z nowopozyskanym defensywnym pomocnikiem (Sissoko?). Tylko że aby wyciągnąć Holendra z Chelsea trzeba by wyłożyć sporą kasę...
- PABLO
- Juventino
mylisz sie. jest jakis zapis w kontrakcie w robena i mozna go pozyskac za 5mln euro. wystarczy zaplacic chelsea wartosc pozostalych zarobkow robbena i jest nasz.Łukasz pisze:Ja najchetniej widziałbym w Juve Robbena. I to nie jako jedynie zmiennika Czecha, lecz piłkarza z pierwszego składu. Pavla można by wtedy przestawić do środka, gdzie grałby razem z nowopozyskanym defensywnym pomocnikiem (Sissoko?). Tylko że aby wyciągnąć Holendra z Chelsea trzeba by wyłożyć sporą kasę...
ps dlaczego niektorzy podaja prawych pomocnikow. joaquin jest typowym prawo skrzydlowym tak samo ribery !!!! i napewno zgodze sie co do montolivo. bardzo dobry mlody pomocnik !
- Gabryś1987
- Juventino
Nie chce Robbena na lewa strone , nigdy nie zastapi Nedveda, bo Czech gra dla drużyny , a Holender gra pod siebie
Sprawia wrażenie jakby widział tylko piłkę i obrońce , którego musi przedryblować. Większym egoista jest chyba tylko SuperPippo
Malouda byłby świetnym rozwiazaniem problemu następcy Nedveda albo Ribery , ale teraz to już popij wódą...

Malouda byłby świetnym rozwiazaniem problemu następcy Nedveda albo Ribery , ale teraz to już popij wódą...
Ostatnio zmieniony 07 czerwca 2007, 15:18 przez Gabryś1987, łącznie zmieniany 1 raz.
"Bo tego durnia mamy za prezydenta"
http://kabarety.tworzymyhistorie.pl/592 ... xpress.php
http://kabarety.tworzymyhistorie.pl/592 ... xpress.php
- Łukasz
- Juventino
Sneijder jest rozgrywającym, więc to nie rozwiązuje problemu.Kogucik pisze:Nie widzę problemu ! Trzeba ściągnąć Sneijdera i mamy lewgo skrzydłowego jak ta lala ;p
- B@rt
- Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 22 razy
Montolivo gra raczej na środku pomocy, skrzydło to ewentualność. Trudna sprawa z tym Robbenem - przebojowy to on jest, skurkowaniec naprawdę potrafi zakręcić obroną przeciwnika, ale faktycznie jest egoistą. Tak sobie myślę, że warto by powoli w przyszłym sezonie wcielić jakiegoś lewoskrzydłowego młodego zawodnika z Primavery, np. DE CEGLIE. Chłopak ma talent, trzeba go tylko oszlifować, a przecież RANIERI to potrafi 

- tabo89
- Juventino
niby wszystko dobrze tylko ze Robben powiedzial ze chce zostac w Chelsea i moze by sie i dalo go jakos wykupic ale tylko wtedy gdyby sam chcial a tak nie jest niestetyPABLO pisze:mylisz sie. jest jakis zapis w kontrakcie w robena i mozna go pozyskac za 5mln euro. wystarczy zaplacic chelsea wartosc pozostalych zarobkow robbena i jest nasz.Łukasz pisze:Ja najchetniej widziałbym w Juve Robbena. I to nie jako jedynie zmiennika Czecha, lecz piłkarza z pierwszego składu.
- mateelv
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
O nie nie nie! Nigdy Robbena... nie mogę patrzeć na jego żałosne 'skillsy' . Jedyne co dobrze potrafi to nabijanie rywali na aut. Zupełnie niczym mnie nie urzeka... na lewą ja widzę tylko Stewart'a Downing'a. Jest po prostu .... fantastyczny
[Anglik]
- Zawidowianin
- Juventino
A w kadrze U21 przypadkiem Palladino nie gra na lewym skrzydle?
- Hybryd
- Juventino
Nie zabraknie. Wystarczy poszukac w HSV Hamburg !! Jest tam genialny Rafael van Der Vaart. Gdyby on przyszedł do Juve byłbym w siódmym niebiemrozzi pisze:Sezon 2007/2008 będzie nadal należeć do Nedveda.Ale co potem?Potrzebujemy zawodnika szybkiego,przebojowego,dobrego technicznie i perspektywicznego,jednak takiego może zwyczajnie......zabraknąć.Malouda marzy ponoć o przejściu do Milanu,Quaresma raczej zasili inter,Ribery(choć prawoskrzydłowy,to z możliwością przekwalifikowania na lewą stronę)opuszcza południe Francji na rzecz Bayernu,Joaquin i Vicente to Hiszpanie,a ci we Włoszech się raczej nie sprawdzają,natomiast Mancini pewnie pozostanie w Romie....Więc kto nam pozostaje?Jestem dosyć przerażony tą perspektywą............Zdaję sobie sprawę,że to odległa jeszcze sytuacja,ale warto się chwilę nad tym zastanowić i poświęcić czas na refleksję..........