Alessandro Del Piero, season 06/07 by mateelv

Tapety, bramki, filmy, kompilacje, grafiki - jednym słowem wszystko co związane z multimediami dotyczącymi Juventusu i nie tylko.
ODPOWIEDZ
mateelv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 02 czerwca 2007, 18:25

Alessandro Del Piero, season 06/07 by mateelv

Obrazek

Witam!

W mojej kompilacji chciałem przedstawić (i to zrobiłem :P ) mojego idola piłkarskiego - Alexa del Piero praktycznie z bieżącego sezonu 06/07.
Pracowałem sporo czasu nad tą kompilacją, myślę, że efekt nie jest zły.
Uprzedzam, że nie jest to zwykły zlepek goli - starałem się trochę pobawić :-D . Nie jest to moja pierwsza praca, ale jedynie tą uważam za poważną w moim wykonaniu.
Zachęcam do komentowania i oceniania. Każde zdanie wezmę pod uwagę.

Zapraszam do ściągania:

Wyślijto.pl
zSHARE

Oglądaj - YouTube [thx dla Mateusszka]

Kompilacja 'waży' 30mb.
Czas: 2:47
Ostatnio zmieniony 01 lipca 2007, 13:59 przez mateelv, łącznie zmieniany 3 razy.

Bukol87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 czerwca 2007, 18:50

cos czuje ze ta kompilacja bedzie mi sie podobac :-D skad to pozytywne nastawienie do zycia :) Jak sciagne skomentuje

Posty na tym forum czytam sporadycznie. Nie wiem kim jesteście i mnie to nie interesuje. Jestem tu, bo każdy z was zasługuje by kiedyś przeczytać coś mądrego na temat piłki nożnej.
#TeamBukol
Didi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 czerwca 2007, 19:47

Temat szczerze mówiąc oklepany ale tylko w wykonaniu Mateusszka. Świetna muza, naprawdę pasowała mi do tego typu piłkarza. Ilość kamer tzw. "Zza pleców" masa i o to chodzi. Sporo przybliżen oraz mądrze dobranych efektów.
Plusem dla twojej kompilacji jest z pewnością z głową dobrane efekty, synchronizacja muzyki z Filmem (Majstersztyk),świetna jakosc klipów. No można się tylko doczepic do małej ilości materiałów,ale nie zapominajmy że jest to kompilacja dotycząca obecnego sezonu, więc nie dziwie się ilości materiałów. Twój projekt bardzo mi przypadł do gustu, świetnie sie go ogląda, ponieważ efekty nie przeszkadzają w oglądalności, więc napewno ADP season 06\07 na wieki zostanie w moim folderze kompilacje:D

Ocena 6-\6

Obrazek
JaPs

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 czerwca 2007, 20:08

Kapitalna :| O Alexie mam mase filmow i kompilacji ale ta znajduje sie zaraz za "Remember the name". Z tym ze tamta jest zbierem z bodajze dwoch sezonow a Twoja tylko z jednego. I tutaj wielki minus. Mogles sie wstrzymac az strzeli brameczki dla Italii i w tych ostatnich kolejkach sezonu. A w tym wypadku bedziesz musial uzupelniac. Ale to dobrze bo troche za krotkie to bylo. Jednak naprawde szacuneczek :smile:

Alex!

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 czerwca 2007, 20:09

Świetna kompilacja ! :) Chyba jedynym minusem jest jej długość... a raczej krótkość :prochno: Efekty w wielu kompilacjach tylko przeszkadzają w oglądaniu, ale te Twoje są genialne ! Bardzo uprzyjemniają i sprawiają, że filmik jest bardziej dynamiczny . Muzyka dobrze zgrana z obrazem, a kompile ogląda się jednym tchem :P Nawet nie zerknąłem na czas :) Czekam na następne Twoje kompilacje !

Pozdrawiam

Obrazek
darek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 czerwca 2007, 20:12

No całkiem ładnie. Na 10 dam ocene 9,99. Wszystko elegancko. Muzyka fajnie dopasowana. Teraz ściągnij z JP wszystkie bramki Nedveda z tego sezonu i skleć je w jedną całość. Na pewno będzie coś z tego. Powodzenia :!:

Obrazek
Bianconeri Siamo Noi!
mateelv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 czerwca 2007, 20:27

Z góry dzięki za bardzo miłe słowa :!:
darek13 - bramki oczywiście mam, pomyśle nad tym... :wink:
Alex! i Didi - no rzeczywiście długość taka jaka jest... no jest to tylko jeden sezon. Nie robiłem z kilku, gdyż takich kompilacji są setki. Jak narazie nie powstała z 06/07 chyba prócz mojej :)
Psipaf - niestety nie mogłem wytrzymać napięcia... :prochno: :P i zrobiłem 2 kolejki przed końcem... + mecz Italii.

Naprawdę miło mi :-D

Makoto

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 czerwca 2007, 20:28

Faja kompilacja, przede wszystkim temat wdzięczny. Efekty są, ale nie za dużo. Muzyka sama w sobie extra(co to za tytuł?) tylko zastanawiałam sie, czy do Alexa pasuje. Myślę, że warto rzucić na niego nowe światło, czyli raczej pasuje.
Ocena: ..... :think: ..... 9,5/10

Ładnie :-D

C'è una stella in cielo che indica il cammino.. forza Juve vincere è il tuo destino!
mateelv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 czerwca 2007, 20:34

Makoto pisze: Muzyka sama w sobie extra(co to za tytuł?) tylko zastanawiałam sie, czy do Alexa pasuje. Myślę, że warto rzucić na niego nowe światło, czyli raczej pasuje.
Alex jest energicznym graczem, dlatego więc nie chciałem smucić jakąś 'grobową' muzą, tylko podkręcić tempo czymś wesołym :wink:

Wykonawca: My Chemical Romance
Tytuł: Famous Last Words
[Utwór ma około 5 minut, ja ze względu na ilość materiałów musiałem go skrócić]

Pozdrawiam!

Makoto

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 czerwca 2007, 21:47

I słusznie mateelv; muzyczka w sam raz i ujęcia Alexa tez ciekawe.Już sobie ściągam pełną mp3, podoba mi się :)

C'è una stella in cielo che indica il cammino.. forza Juve vincere è il tuo destino!
Bukol87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 czerwca 2007, 21:51

Bardzo sympatyczna kompilacja przy fajnej muzie. Ciekawie dobrane efekty a co najwazniejsze wstawione tam gdzie trzeba co prawda kilka mi sie nie podobalo ale jest to kwestia gustu. Dobra robota :ok:

Oj widze, ze przybywa nam coraz wiecej mlodych zdolnych kompilatorow. A gdzie dziadki? Railis, Lord, Maciek co z nami :-D ? Tylko to pijanstwo nam w glowie :)

Posty na tym forum czytam sporadycznie. Nie wiem kim jesteście i mnie to nie interesuje. Jestem tu, bo każdy z was zasługuje by kiedyś przeczytać coś mądrego na temat piłki nożnej.
#TeamBukol
Pawełek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 czerwca 2007, 22:42

Szczerze mówiąc, jak zobaczyłem nazwe tematu to pomyślałem sobie "nie ściągam, pewnie zlepka goli i to wszystko" ale przeczytawszy twój opis kompilacji postanowiłem ją ściągnąć :P jak ściągne i obejrzę zaedytuje posta i napisze ocene.

EDIT

Ocena 8/10.

Powiem tak... do Mateusszka jeszcze Ci trochę brakuje, ale nie dużo :) Kompilacja bardzo dobra, muzyka zgrana z filmikami i efektami. Kompilacja dobra technicznie. Plusem jest to, że nie skleiłeś po prostu wszystkich bramek z obecnego sezonu, ale pokazałeś np. urywki z wywiadów z Alsxem oraz kawałki MŚ w Niemczech. Podobało mi się, że dodałeś dużo ujęć z "zza pleców". Minusem jest niestety długość kompilacji, ponieważ uważam, że można było poświęcić jeszcze pare dni i zrobić porządniejszą prace :) Mimo to gratuluję, pozdrawiam i życzę powodzenia w dalszej karierze kompilatora :)

Sky is the limit!
Vlad Tepes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 czerwca 2007, 23:52

Kompilacja bardzo dobra :happy: . Moglibyście mi dać linki do ściągnięcia większej ilości podobnych, ponieważ jak na razie mam tylko "The Only One"

Wonki

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 03 czerwca 2007, 12:30

Od razu mówię: świetny filmik :ok:
Co do długości na którą niektórzy narzekają, to dla mnie jest ok. Przyzwyczailiśmy się chyba, że kompilacja MUSI trwać tyle, co cały utwór, tzn co najmniej 3 minuty, ale czasami można się wyrwać ze schematów :wink: co prawda szkoda, że ta muzyka się tak dość nagle "ucina", ale rozumiem, że nic lepszego nie dało się z tym fantem zrobić. Muzyka bardzo pasuje, jest dynamiczna, świetnie zgrana z obrazem. Także każda akcja Alexa pokazana z kilku różnych ujęć robi wrażenie, musiałeś się namęczyć z kolekcjonowaniem tych wszystkich materiałów. A i ich jakość jest niczego sobie. Przyjemność z oglądania jest naprawdę duża, autor nie przedłużał sztucznie filmiku, sezon Alexa pokazany jest w szalonym tempie i to jest dość oryginalne (tak szybkiego filmiku jeszcze nie widziałem :wink: ). A małe jest piękne :bravo:

10- żeby zmotywować Cię do dalszej pracy :wink:

TomiQ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 czerwca 2007, 14:18

Az sama sie micha smieje jak sie oglada cos takiego.... :D jak dla mnie super!!! Muzyka dobrana idealnie (moim zdaniem)!! zostaje tylko pogratulować!!! :bravo: :dance:

Z JUVE od 1996 roku i już na zawsze tak będzie!!!FORZA JUVE!!!Wyciąg z regulaminu:3.f) Należy pamiętać o tym, że w dyskusji atakujemy poglądy, a nie ich autora!
ODPOWIEDZ