Juventus - 2006/2007 - Pokaz zdjęć
- Koziołek
- Juventino
Niedawno stworzyłem prezentację o Juventusie z obecnego sezonu.
Przyznam szczerze, że zrobiłem ją z nudów, praca nie zabrała mi wiele czasu. Od razu mówię, że nie jest to dzieło sztuki. Jeżeli jednal chcecie obejrzeć, zapraszam na youtube:
Dzięki
Przyznam szczerze, że zrobiłem ją z nudów, praca nie zabrała mi wiele czasu. Od razu mówię, że nie jest to dzieło sztuki. Jeżeli jednal chcecie obejrzeć, zapraszam na youtube:
Dzięki
- stahoo
- Juventino
+ klimatycznie, żałobnie w sam raz do Serie B :]
+ nie zrobiłes "róznych" przejść slajdów, tylko jedno najprostsze dzieki czemu fajnie sie oglada
+ klimatyczna muza
- niektóre zdjecia za długo "stoja w miejscu"
- mogłes dodac na dole napis z jakiego meczu jest dane zdjecie, ewentualni jakis szerszy opis
- troche za długie, 3 minuty byłyby w sam raz mysle (ale to tylko moje zdanie ;] )
Ogólnie fajnie sie oglada, troche za długie, ale co to za problem dla Juventinich? :>
+ nie zrobiłes "róznych" przejść slajdów, tylko jedno najprostsze dzieki czemu fajnie sie oglada
+ klimatyczna muza
- niektóre zdjecia za długo "stoja w miejscu"
- mogłes dodac na dole napis z jakiego meczu jest dane zdjecie, ewentualni jakis szerszy opis
- troche za długie, 3 minuty byłyby w sam raz mysle (ale to tylko moje zdanie ;] )
Ogólnie fajnie sie oglada, troche za długie, ale co to za problem dla Juventinich? :>

- hara
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Morda sama się cieszy, jak się to ogląda... a przy 'Ciao Romeo' aż mnie dreszcze przeszły
świetna sprawa, muzyka bardzo nastrojowa, dobry wybór...

Capo di tutti capi
- CzarnyZkultury
- Juventino
bardzo fajny pokaz. zdjecia leca w sam raz, nie za szybko nie za wolno :-D
no moze ja by sie tylko przyczepil ze za duzo zdjec Del Piera
hehe . pozdrawiam!
no moze ja by sie tylko przyczepil ze za duzo zdjec Del Piera

- Michael900
- Juventino
No ogólnie miło się robi jak ogląda się ten filmik. Dobry jest! 

Ciekawostki o Juventusie, które musisz znać - www.facebook.com/JuveCiekawostki
- Koziołek
- Juventino
Dzięki za uznanie
Nie wiedziałem, że będzie się Wam podobać. Co do zdjęć, to wybierałem wg mnie najciekawsze/najfajniejsze z galerii. Czas zdjęcia jest standardowy w WMM, a co do długości - nie chciałem skracać piosenki.

- Bobeknaklo
- Juventino
Moim zdaniem bardzo przyzwoita prezentacja. Nie przesadzales zbytnio z efektami i dobrze. ładna, prosta prezentacja! żadnego kibica Juve nie powinna znudzic
ładnie!
ładnie!
- Myzarel
- Juventino
Mimo że pokaz trwał prawie 5 minut to wcale nie był nudny, wręcz przeciwnie, dobrze dobrana muzyka i zdjęcia że człowiek napawa się dumą że jest kibicem tego klubu!
FORZA JUVE

Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie. - Giampiero Boniperti
- AleX_Del_Piero_13
- Juventino
Niezły pokaz zdjęć, fajna muzyczka i w ogole ... autorowi gratulujemy i zachęcamy do tworzenia podobnych rzeczy oczywiście związanych z JUVENTUSEM 
- TomiQ
- Juventino
Koziołek jak dla mie bardzo fajne to zrobiłeś...a przy 'Ciao Romeo' aż łza sie kręci w oku.
PS: mam pytanie do Ciebie czy moge zamieścić link u siebie na forum do Twojej pracy bo chciałem sie podzielic z uzytkownikami mojego forum??
PS: mam pytanie do Ciebie czy moge zamieścić link u siebie na forum do Twojej pracy bo chciałem sie podzielic z uzytkownikami mojego forum??
Z JUVE od 1996 roku i już na zawsze tak będzie!!!FORZA JUVE!!!Wyciąg z regulaminu:3.f) Należy pamiętać o tym, że w dyskusji atakujemy poglądy, a nie ich autora!