[YouTube] Co robią harcerze gdy się nudzą.
- mrhahn
- Juventino
Fajny filmik nakręcony podczas tegorocznego "Rajdu Meksyk", pokazujący bardzo lubianą przez harcerzy z ZHR gre zwaną "Stella"
KLIK! YOUTUBE
Można mnie zobaczyć od 26 do 37 sekundy.
Po złym wibiciu się mialem małe problemy z utrzymaniem się, ale doświadczenie i spryt (łapałem się czego mogłem i ciągłem na chamca) pomogło mi we wdrapaniu się, a potem utrzymaniu.
UWAGA! Nie róbcie tego w domu
KLIK! YOUTUBE
Można mnie zobaczyć od 26 do 37 sekundy.
Po złym wibiciu się mialem małe problemy z utrzymaniem się, ale doświadczenie i spryt (łapałem się czego mogłem i ciągłem na chamca) pomogło mi we wdrapaniu się, a potem utrzymaniu.
UWAGA! Nie róbcie tego w domu

- mesju
- Qualità Juventino
hehe...
Grałem w to. U nas (w ZHP - stare dzieje
) nazywało to się "kopiec". Najlepsze efekty są jak dostaniesz z glana po nerkach, itd. Ogólnie zabawę zawsze miło się wspomina, a gra wśród doświadczonych graczy, którzy potrafią z kręgu wyrwać najsilniejszych, to sama radość 
Grałem w to. U nas (w ZHP - stare dzieje

- -Lucas-
- Juventino
Pamietacie taką zabawę, która nazywała się SŁOŃ? Z tego co sobie przypominam (a było to dawno) tworzyło się dwie drużyny. Następnie ustawiało się w rządku trzymając w pasie osobę przed sobą, mając schowaną głowę pomiedzy rękoma ponieważ zadaniem drugiej ekipy było wskakiwanie na tego "słonia". Wygrywał ten słoń który utrzymał najwięcej ludzi na sobie

...przewróciłeś prawie kopiecmrhahn pisze: Po złym wibiciu się...
- DamKam
- Juventino
O żesz ty!
Jak ja byłem w harcerstwie (ZHP- tak jak mJaUcViEej) to żeśmy się w takie coś nie bawili
Choć było wiele naprawdę fajnych i może ciut podobnych zabaw, typu: czołgamy się przez las a nagle ktoś daje komendę i wszyscy rzucają się na jedną osobę, żeby ją przysłonić swoimi ciałami. Nazywało to się "chroń vipa" czy jakoś tak
Achh, można by tak wspominać i wspominać, oczywiście najbardziej akcje z obozu. Pozdrawiam wszystkich byłych i obecnych harcerzy- czuj czuj czuwaj :-D

- Martin
- Juventino
Ja z lat młodości bardzo miło wspominam klipę oraz kapselki.. No i oczywiście "palanta". Ehhh to były zabawy. A teraz? Tam gdzie dorastałem i spędziłem najlepsze lata młodości stoi osiedle 
A liczyłem, że będe mógł pokazać synowi miejsce gdzie strzelałem pierwsze bramki i szlifowałem talent piłkarski

A liczyłem, że będe mógł pokazać synowi miejsce gdzie strzelałem pierwsze bramki i szlifowałem talent piłkarski

Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
Log out: 31.03.2013
- Koziołek
- Juventino
Pfu... moja babcia umi lepiej
Fajna zabawa. Ja nie należę do harcerstwa, ale z opowieści uważam, że to bardzo fajna sprawa.
P.S. Ciekawe jakie to uczucie trzymać głowę w kroku kolegi... no ale to już inna sprawa
Fajna zabawa. Ja nie należę do harcerstwa, ale z opowieści uważam, że to bardzo fajna sprawa.
P.S. Ciekawe jakie to uczucie trzymać głowę w kroku kolegi... no ale to już inna sprawa

- mrhahn
- Juventino
Filmik
To nasze zadanie przedrajdowe... nagranie nam troche zajęło, tymbardziej ze nie potrafiłem się nie śmiać kiedy byłem nagrywany.
A co do stelli to na zlocie mozecie ją wykorzystać, bo ja wądpię zebym pojechał.
To nasze zadanie przedrajdowe... nagranie nam troche zajęło, tymbardziej ze nie potrafiłem się nie śmiać kiedy byłem nagrywany.
A co do stelli to na zlocie mozecie ją wykorzystać, bo ja wądpię zebym pojechał.