Poznań - kibice Juve 19:10 kibice Lecha
- Martin
- Juventino
Witam!
Zostałem wczoraj zapytany przez mojego kumpla (kibola Lecha Poznań) czy użytkownicy JuvePoland nie chcieliby się spotkać z kibolami Lecha na jakiś sparing.
Rok temu udało nam sie pomysle rozegrać parę meczów z kibicami Barcelony, wiec czemu w tym roku nie zagrać z kibicami Lecha.
Na razie w rachubę wchodzi mecz, dwa, ale nie wykluczam turnieju całodniowego lub nawet meczu na pełnowymiarowym boisku. Kto wie, moze uda sie nawet załatwić mecz na jakims boisku treningowym Lecha Poznań...
Termin i godzina do ustalenia. Robi sie coraz cieplej wiec pewno będzie to weekend.
Kto byłby zatem chętny...?
TERMIN: 15.04.2007 (niedziela)
GODZINA: 14:00
MIEJSCE: Balon przy SP 13

CONVOCATI CONTRO LECH POZNAN
1) Diego
2) adi130
3) Venomik
4) Oskar8
5) damianeq
6) Pawciosss
7) Fruwak
Allenatore: Martin
Zostałem wczoraj zapytany przez mojego kumpla (kibola Lecha Poznań) czy użytkownicy JuvePoland nie chcieliby się spotkać z kibolami Lecha na jakiś sparing.
Rok temu udało nam sie pomysle rozegrać parę meczów z kibicami Barcelony, wiec czemu w tym roku nie zagrać z kibicami Lecha.
Na razie w rachubę wchodzi mecz, dwa, ale nie wykluczam turnieju całodniowego lub nawet meczu na pełnowymiarowym boisku. Kto wie, moze uda sie nawet załatwić mecz na jakims boisku treningowym Lecha Poznań...
Termin i godzina do ustalenia. Robi sie coraz cieplej wiec pewno będzie to weekend.
Kto byłby zatem chętny...?
TERMIN: 15.04.2007 (niedziela)
GODZINA: 14:00
MIEJSCE: Balon przy SP 13

CONVOCATI CONTRO LECH POZNAN
1) Diego
2) adi130
3) Venomik
4) Oskar8
5) damianeq
6) Pawciosss
7) Fruwak
Allenatore: Martin

Ostatnio zmieniony 16 kwietnia 2007, 07:46 przez Martin, łącznie zmieniany 19 razy.
Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
- Gianni_Marciano
- Juventino
"kibole"... , "sparing"... juz myślalem, ze chodzi o jakąś huligańską ustawke :rotfl:
- wojti-s
- Juventino
Ja podobnie jak poprzednik. Przeczytałem to
Na szczęście to tylko mój mózg pod wpływem nadmiaru historii
Choć może bezpośrednio mnie to nie dotyczy sam pomysł wydaje się ciekawy. Sądzę, że podobnie może zrobić na zlocie w wakacje. 2 dni na turniej piłkarski. W pierwszym zagrają Juventini, wybierze się z 2 składy najlepszych, wystawi 2 repry JuvePoland. Drugiego dnia natomiast można zaprosić kibiców innych drużyn i zrobić turniej. Jedni będą biegali,a pozostali wiadomo - fiesta na trybunach
Ze względów bezpieczeństwa apeluje o niezapraszanie Interzystów. Bo część bawiąca się na trybunach może sobie znaleźć inną rozrywkę
i podświadomie dorobiłem sobie ciąg : napadniety...Martin pisze:Witam!
Zostałem wczoraj
Na szczęście to tylko mój mózg pod wpływem nadmiaru historii

Choć może bezpośrednio mnie to nie dotyczy sam pomysł wydaje się ciekawy. Sądzę, że podobnie może zrobić na zlocie w wakacje. 2 dni na turniej piłkarski. W pierwszym zagrają Juventini, wybierze się z 2 składy najlepszych, wystawi 2 repry JuvePoland. Drugiego dnia natomiast można zaprosić kibiców innych drużyn i zrobić turniej. Jedni będą biegali,a pozostali wiadomo - fiesta na trybunach

Ze względów bezpieczeństwa apeluje o niezapraszanie Interzystów. Bo część bawiąca się na trybunach może sobie znaleźć inną rozrywkę
- Martin
- Juventino
Tutaj sytuacja raczej nie bedzie miala miejsca, bo kumpel mi mowil, ze kibice lecha co rusz cos grają, ale sparingpartnerow mają mizernych i klepią ich po 10-15 do zera. Dlatego kumpel zadzwonil do mnie.Venomik pisze:Ja bym z chęcią zagrał nawet
Tylko... martin, ile w zeszłym roku graliśmy meczów z kibicami Barcy? :>
Z tego co mi mowil jak sie sprawdzimy jest szansa abysmy wystepowali w oficjalnych turniejach, ktore co jakis czas sa organizowane w Poznaniu.
- Tasak
- Juventino
Tak więc Ja, zgłaszam moją chęć uczestniczenia w tym przedsięwzięciu... Moja kariera:
ZLOT 2005 - Poznań II
ZLOT 2006 - Reszta Polski
Nadam się? ;P
PeeS
Jakbyście szukali klasowego bramkarza (na duże boisko of course), to znam jednego, który z chęcią nam pomoże :-D
PeeS2
Oczywiście moje uczestnictwo zależne jest od terminu (wiadomo niedziele mam mecze ligowe)
ZLOT 2005 - Poznań II
ZLOT 2006 - Reszta Polski
Nadam się? ;P
PeeS
Jakbyście szukali klasowego bramkarza (na duże boisko of course), to znam jednego, który z chęcią nam pomoże :-D
PeeS2
Oczywiście moje uczestnictwo zależne jest od terminu (wiadomo niedziele mam mecze ligowe)
- Martin
- Juventino
Dokładnie...Pawciosss pisze:To ja czekam na konkretny termin. Chodzi chyba o Wiare Lecha(Hubert) tak?
Skoro jest tylu chętnych (a i tak brakuje pare osób ze starej gwardii) to spokojnie moge ustalac jakis termin. Mysle ze najlepszym rozwiazaniem będzie weekend. Moze uda sie cos ustalic juz na ten najbliższy.