Juve Channel
- JuveFilip_8_
- Juventino
Świetne pytanie... Tez jestem bardzo ciekawy...
Mysle ze na Cyfrowym Polsacie go nie ma, ale czy ktos wie GDZIE MOZNA ODEBRAC(na jakiej platformie?? w jaki sposob) JUVE CHANNEL??
Mysle ze na Cyfrowym Polsacie go nie ma, ale czy ktos wie GDZIE MOZNA ODEBRAC(na jakiej platformie?? w jaki sposob) JUVE CHANNEL??
- white_wolv
- Juventino
Twoj kolega pewnie mial na mysli retransmisje spotkan tak jak to czesto robi Polsat Sport. Ostatnio widzialem tam retransmisje meczu bodajze Manchesteru i u gory widnial znaczek ManUtd Channel.
Byc moze na PS Extra retransmitowali jakis mecz Juve i stad ten znaczek Juve Channel.
Byc moze na PS Extra retransmitowali jakis mecz Juve i stad ten znaczek Juve Channel.
- Radosław Gorol
- Juventino
na "n" go nie ma, a przydalby sie.
- Meraviglioso
- Juventino
Wkrótce ponoć w Juve Chanell ma się zaangażować Warner Bros (umowa już podpisana), oby powstala najlepsza telewizja klubowa (najlepiej ogólnodostępna w Polsce
)

- Monte Cristo
- Juventino
Ja wam powiem jak odbierac Juve Chanel.
Mam nawet dwa sposoby.
Pierwszy to pojechac na lotnisko, do Warszawy najlepiej, lecisz do Wloch, znajdzujesz prace, kupujesz dom, Sky Italia i ogladasz.
A tak na powaznie, to mozna to zrobic za pomoca pirackiej karty satelitarnej, dokladnie nie wiem jak to dziala, ale ze dziala, to jest wazne.
Mam nawet dwa sposoby.
Pierwszy to pojechac na lotnisko, do Warszawy najlepiej, lecisz do Wloch, znajdzujesz prace, kupujesz dom, Sky Italia i ogladasz.
A tak na powaznie, to mozna to zrobic za pomoca pirackiej karty satelitarnej, dokladnie nie wiem jak to dziala, ale ze dziala, to jest wazne.
- -Lucas-
- Juventino
Polecam dokładnie przejrzeć te stronke www.laki.dvhk.pl :twisted:Marian50 pisze:Jak by ktoś mial klucze do Juve Channel to ja poproszę
Można znaleźć sporo kluczy do różnych programów oraz ciekawe softy do tunerów.
Nie zapomnij zajrzeć na forum tylko że przed wejściem należy się zarejestrować.
- matysek422
- Juventino
Meraviglioso pisze:Wkrótce ponoć w Juve Chanell ma się zaangażować Warner Bros (umowa już podpisana), oby powstala najlepsza telewizja klubowa (najlepiej ogólnodostępna w Polsce)
Hehehe spoko

- dark-6
- Juventino
Chcialbym spytac o rade, mianowicie - mieszkam teraz w angli i jestem uzytkownikiem sky tv. Mam pieniadze i jestem w stanie wylozyc kase na juve channel tylko na boga nie mam zielonego pojecia jakie kroki powininem podjac
Czy ktos bylby w stanie mi pomoc ?

- mesju
- Qualità Juventino
Ostatnio rozmawiałem z ludźmi ze SKY w sprawie JCh i powiedzieli mi, że na ich platformie nie ma tego kanału, choć sami nie byli pewni i szukali w jakiś tam swoich katalogach i nic nie znaleźli. Dlatego idź sobie do jakiegoś większego shoppingu. Przy odrobinie szczęścia znajdziesz tam ludzi ze SKY, choć prawdopodobnie powiedzą Tobie to samo co mi. Ważną sprawą jest to, że brytyjskie SKY to nie to samo co włoskie.dark-6 pisze:Chcialbym spytac o rade, mianowicie - mieszkam teraz w angli i jestem uzytkownikiem sky tv. Mam pieniadze i jestem w stanie wylozyc kase na juve channel tylko na boga nie mam zielonego pojecia jakie kroki powininem podjacCzy ktos bylby w stanie mi pomoc ?