Fiat sponsorem głównym Juve??
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Dzisiejsze wydanie turyńskiego dziennika Tuttosport informuje o prawdopodobnym podpisaniu kontraktu z włoskim gigantem branży motoryzacyjnej,na mocy której w przyszłym sezonie na koszulkach Bianconerich miałoby widnieć logo potentata z Turynu.Jeśli to prawda,to nasz budżet zasiliłaby naprawdę pokaźna gotówka,gdyż jak wiadomo Fiat jest ściśle powiązany z naszym zespołem.Co Wy na to?
- wloski
- Juventino
Jest to obecnie ściśle powiązane z rynkiem motoryzacyjnym, poprzedni rok był pierwszym od dwien dawna, w który FIAT zakończył rok sprzedaży samochodów na plusie, w obecnym roku też chcą pobić rynek szczególnie Europejski i Amerykański nowymi samochodami, chcą zwładnąć i wynegerować chyba koło 8 miliardów Euro zysku, czego dawno im się nie udało dojść do takiego poziomu.mrozzi pisze:Dzisiejsze wydanie turyńskiego dziennika Tuttosport informuje o prawdopodobnym podpisaniu kontraktu z włoskim gigantem branży motoryzacyjnej,na mocy której w przyszłym sezonie na koszulkach Bianconerich miałoby widnieć logo potentata z Turynu.Jeśli to prawda,to nasz budżet zasiliłaby naprawdę pokaźna gotówka,gdyż jak wiadomo Fiat jest ściśle powiązany z naszym zespołem.
Życzę im powodzenia, bo jeśli FIAT będzie zarabiać to my też, wiadomo od dziesiątek lat naszym sponsorem jest FIAT, ale tylu pieniędzy nie dawał ile może przy nowym kontrakcie. Poczekamy zobaczymy, wiadomość jest dobra, chodź TAMOIL też nie potrzebnie od nas ucieka, jeśli ma powiązania z naszym zarządem, takie pytanie na koniec postu mnie nasuwa, jeśli FIAT ma udział od lat w naszym klubie i był z nami latach chudych i baaardzo grubych, to czemu inni nie mogą zostać? Chyba po prostu FIAT to część nas, naszej biało-czarnej tradycji!
- blk01
- Juventino
A wszystko dzięki Pandzie
rodzice w tym roku tez fiata kupili.
i ktore logo by ie znajdowało na koszulkach ? to okrągłe, czy to o kształcie równoległoboku ?

i ktore logo by ie znajdowało na koszulkach ? to okrągłe, czy to o kształcie równoległoboku ?
http://euroislam.pl
Europa dla Europejczyków.
Europa dla Europejczyków.
- Alex_10
- Juventino
Jeśli miałby nas grubooo wesprzeć finansowo to czemu nie, wkońcu musimy z jakimś sponsorem podisać kontrakt, tylko jak to logo będzie się prezentowało na naszych kochanych koszulkach
Napewno poprawi naszą motoryke w zespole :lol:

- wloski
- Juventino
Produkcja Pandy była dobrym krokiem do przodu, jednak obecnie FIAT chce opierać sprzedaż na Alfach Romeo widziałem najnowszy model, kocham Alfy, ten przód jest od lat taki sam, tak samo piękny.blk01 pisze:A wszystko dzięki Pandzierodzice w tym roku tez fiata kupili.
Chyba raczej to okrągłe będzie ukazana na bluzkach Juventusu o ile dojdzie do podpisania kontraktu. Musimy szukać sponsorów, bo jedni od nas odeszli, a drudzy zmniejszyli ilość pieniędzy z kontraktu, a teraz mam nadzieje, że wejdziemy do Serie A, to musimy mieć pieniądze, na kupono jakiś zawodników, a także na ich utrzymanie. Do tego przecież jeszcze przedłuża się przebudowa Stadio Delle Alpi... wrrr.
Jak bys zauważyl 8) nasz zespół od wielu, wielu lat ma dobrą motorykęAlex_10 pisze:Napewno poprawi naszą motoryke w zespole :lol:
- Romero-Vinci
- Juventino
Fiat zapewne bedzie lepiej wygladal niz Tamoil moze byloby podobne do logo sony z dawnych czasow 

- DamKam
- Juventino
Jeśli chodzi o logo FIAT'a to po raz kolejny ma być ono zmienione. Debiut ma się odbyć przy okazji premiery nowego Fiata Bravo:

Więcej informacji tutaj:
http://www.fiat.pl/index.php?pid=43&id_ ... &arch=2006
Te dotychczasowe, okrągłe logo bardziej mi się podobało, ale co tam. Osobiście, nie mam nic przeciwko, żeby logo FIAT'a było na naszych koszulkach
W końcu jesteśmy związani z tą marką :!:

Więcej informacji tutaj:
http://www.fiat.pl/index.php?pid=43&id_ ... &arch=2006
Te dotychczasowe, okrągłe logo bardziej mi się podobało, ale co tam. Osobiście, nie mam nic przeciwko, żeby logo FIAT'a było na naszych koszulkach