Afera barażowa

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ

Czy w polskiej lidze piłkarskiej można kupić mecz ?

Czas głosowania minął 31 lipca 2003, 17:23

Tak
11
92%
Nie
1
8%

Liczba głosów: 12
Vimes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 lipca 2003, 17:23

Co myślicie na temat meczu barażowego Świtu ze Szczakowianką :?:
Zaraz potem ruszyła fala wzajemnych oskarżeń w drużynie Świtu (prezes oskarża piłkarzy o sprzedanie meczu, piłkarze prezesa).
Czy ten mecz był rozegrany uczciwie, czy nie :?:
PZPN otrzymał nawet propozycję od pewnej firmy, która oferuje przesłuchanie zamieszanych osób za pomocą wykrywacza kłamstw.
Moim zdaniem to całkiem ciekawy pomysł i powinien on być wprowadzony w życie, a co wy o tym myślicie :?:

Obrazek
BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 lipca 2003, 17:48

kurcze pomyliłem sie i zagłosowalem na NIE a chciałem na TAK...ale cóż.....a co do tematu to myśle ze mozna kupic mecz i nie jest to takie trudne, jednak z obecnymi władzami PZPN to nic nigdy nie wyjdzie na jaw. Ten cyrk z WYKRYWACZEM KŁAMSTW buhehe.....PZPN to jedno wielkie pośmiewisko....

PABLO

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 lipca 2003, 18:29

szczakowianka zawsze jakies przekrety robi !!!! tak samo jak byl baraz o 1 lige pomiedzy Rks Radomsko i wlasnie szczakowianka tez zlamali przepisy !!!!!!!

nookie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 lipca 2003, 18:57

Wiele osob mi sie dziwi ze sie w ogole nie interesuje polska pilka...a czym sie tu interesowac :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
ToMeK

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 03 lipca 2003, 21:08

Ja rowniez uwazam ze mozna kupic mecz i rowniez uwazam ze byl to przekret ...

PS.Inny przyklad : Wloska Serie A ... na jakims kanale byly powtorki meczu ... bodajze w Sportowym Expressie ... byl to mecz w ktorym druzyna nie wiem jak sie nazywala wygrywala 1:0 ... po kilkunastu minutach operator kamery zwrocil uwage na jednego z pilkarzy na ktorego ustach mozna bylo odczytac ''dajcie im strzelic'' ... bo kilku sekundach druzyna przegrywajaca strzelila bramke 8) ... nie wiem moze sie myle ale takie cos napewno mialo miejsce i bylo to pokazane w TV ... wiem ze na Polskim kanale ale nie przypominam sobie na ktorym ... pilkarz po meczu tlumaczyl sie ze nic takiego nie mowil ... no coz...
Ostatnio zmieniony 03 lipca 2003, 21:24 przez ToMeK, łącznie zmieniany 1 raz.

RAT

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 lipca 2003, 21:21

Niewiadomo o co w tym tak naprawde chodzi a jak niewiadomo o co chodzi to napewno chodzi o kase wiec podzielam opinie poprzednikow ze ten mecz zostal sprzedany przez zawodnikow Switu a tak wogole to cala polska pilka jest skorumpowana zreszta jak caly nasz kraj :!:

Juve jest miłością mojego życia !!
Alexxxxx

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 lipca 2003, 18:00

Szczakowianka juz dawno powinna być zdegradowana do conajmniej do3 ligi za te wszystkie przekręty :!: :!: :!:

Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Alex-10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 lipca 2003, 12:16

Powinni wywalić z ekstraklasy jednych i drugich, a dać jakąś drużynę z 2 ligi

I CAMPIONI D'ITALIA SIAMO NOI
JU27
ODPOWIEDZ