Scudetto nr. 29.
- Monte Cristo
- Juventino
A wiec potrzebuje kilka filmokow, robie kompilacje , i przydaly by mi sie te oto filmiki:
- Scudetto nr. 29 Juventusu (takie jak w dziale download, tylko ze 29..).
- Swietowanie Interu zdobycia Superpucharu wloch (Nie bijcie mnie!).
- Bramki Ibrahimovica w Interze, szukam, i nie znajduje. (Nie gryzcie mnie!).
- Jesli ktos ma to nagranie z Transferu Zlatana do Juventusu i do Interu, jesli ktos ma to jeszcze do Ajaxu. (Nie duscie mnie!).
Wiem ze tutaj wiekszosc osob nienawidzi Zlatana, ale coz, ja go lubie, i jak wiekszosc chyba zauwazyla kompilacja bedzie o nim.
Jesli sie da, to szybko prosze, bo mi Internet wylaczaja niedlugo!
Z gory dzieki!
Forza Juve!
- Scudetto nr. 29 Juventusu (takie jak w dziale download, tylko ze 29..).
- Swietowanie Interu zdobycia Superpucharu wloch (Nie bijcie mnie!).
- Bramki Ibrahimovica w Interze, szukam, i nie znajduje. (Nie gryzcie mnie!).
- Jesli ktos ma to nagranie z Transferu Zlatana do Juventusu i do Interu, jesli ktos ma to jeszcze do Ajaxu. (Nie duscie mnie!).
Wiem ze tutaj wiekszosc osob nienawidzi Zlatana, ale coz, ja go lubie, i jak wiekszosc chyba zauwazyla kompilacja bedzie o nim.
Jesli sie da, to szybko prosze, bo mi Internet wylaczaja niedlugo!
Z gory dzieki!

Forza Juve!

- juverm
- Juventino
Której bramki? Bądź co bądź już ich kilka dla Interu strzelił...Ibra_fan pisze: - Bramki Ibrahimovica w Interze, szukam, i nie znajduje. (Nie gryzcie mnie!).
EDIT:
K-Lite Codec Pack 2.80 FULL (Kodeki)
Ostatnio zmieniony 30 listopada 2006, 17:46 przez juverm, łącznie zmieniany 1 raz.

- Monte Cristo
- Juventino
juverm pisze:Której bramki? Bądź co bądź już ich kilka dla Interu strzelił...Ibra_fan pisze: - Bramki Ibrahimovica w Interze, szukam, i nie znajduje. (Nie gryzcie mnie!).
''Bramki'' w liczbie mnogiej

Czyli te w interze, razem chyba 5.
EDIT: No wlasnie, potrzebuje tez nowych codekow, bo nie moge ogladac tych jego bramek