Mój krótki filmik:)

Wszystko co nie związane z Juventusem i sportem. Aktualne wydarzenia ze świata polityki, muzyki i kina.
ODPOWIEDZ
YoUri`

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 listopada 2006, 17:58

Nie bijcie mnie jeżeli umieszczam to nie tam, gdzie trzeba, ale przeleciałem forum i nie znalazłem bardziej odpowiedniego miejsca. Jeśli owe istnieje to proszę o bezbolesne przeniesienie tam mojego topicu :D.

A oto link do filmiku stworzonego przeze mnie w nagłym przypływie nudy i weny :). Może się wam spodoba... a może nie :P. Tak czy siak zaryzykuję i podam link ;)

Pozdrawiam :)

herr_braun

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 listopada 2006, 18:35

Jeśli nie ma w tym zawartej żadnej głębi, tylko to co zrozumiałem to średnie ;) ale tak to czasem jest, że człowiek w przypływie weny i inwencji robi różne rzeczy nie zawsze dla otoczenia jasne i zrozumiałe ;) Ale chciałem się czepnąć muzyki - to nie jest żaden Gloss tylko sam Mozart :smile:[/i]

YoUri`

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 listopada 2006, 18:37

herr_braun pisze:Jeśli nie ma w tym zawartej żadnej głębi, tylko to co zrozumiałem to średnie ;) ale tak to czasem jest, że człowiek w przypływie weny i inwencji robi różne rzeczy nie zawsze dla otoczenia jasne i zrozumiałe ;) Ale chciałem się czepnąć muzyki - to nie jest żaden Gloss tylko sam Mozart :smile:[/i]

Gloss jest wykonawcą nie kompozytorem :P A żeby nie było, że nabijam, to cóż głębi wielkiej w tym nie ma fakt :/. Proste i może troche prymitywne ale cóż - nie miałem co robić :P

Michael900

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 listopada 2006, 22:14

Mi się podoba. Co prawda, to prawda - filmik nie jest jakąś sztuką wyższą, ale jest z humorem i o to w tym chodzi :)

Ciekawostki o Juventusie, które musisz znać - www.facebook.com/JuveCiekawostki
ODPOWIEDZ