Juventus - Ajax
- Nedved_1988
- Juventino
Taki jeden link który znalazłem i moze niektórym piekne wspomnienia poprzypomina 
http://video.google.pl/videoplay?docid= ... q=juventus

http://video.google.pl/videoplay?docid= ... q=juventus
Pozdrawiam
- Discordia
- Juventino
Ja jeszcze wtedy nie kibicowałam Juve (4 lata miałam
), ale miło sobie na taką kompilkę popatrzeć. Zwłaszcza w perspektywie grania w Serie B...

Ostatnio zmieniony 07 grudnia 2006, 20:42 przez Discordia, łącznie zmieniany 1 raz.
- Railis
- Qualità Juventino
Oj pamiętam to. Ja również wtedy zacząłem tą piękną przygodę. Właśnie od tej pory dzielę życie z Juve. :-) Wtedy, jako bodajże 6-letni główniarz dopiero co zacząłem się interesować piłką. To była moja pierwsza styczność z Ligą Mistrzów. Ten Hymn, ta oprawa. Zawłaszcza jak się to widzi pierwszy raz. Po tym emocjonującym meczu (no i karnych) poczułem sympatię do Juve. Podobało mi się to jak komentator się o nich wyrażał. Wyrażał się jako o wielkim klubie (wręcz legendarnym). W przeciągu 2 lat sympatia przerodziła się w wielką miłość. Teraz oglądając ten filmik, to wszystko jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki wróciło. Te piękne chwile. Cała geneza mojej miłości do Juve. Prawie się popłakałem, a żadko coś doprowadza mnie do takiego stanu. Co prawda cały skrót mam gdzieś tam w zakamarkach moich zbiorów, ale ten filmik na nowo przywrócił te chwile. Chwile które rozpoczęły najpiękniejszy okres w moim życiu (który się pewnie nie skończy), czyli kibicowanie Starej Damie.
Może się trochę za dużo opisałem, ale pisałem to z serca.
Może się trochę za dużo opisałem, ale pisałem to z serca.
- TURINIO
- Juventino

"...Znam swoją wartość i na boisku jestem bufonem. Dlatego nie pójdę do Juventusu, po co im dwóch bufonów?..." - jedna z wielu złotych myśli 'The Holy Goalie ' 

- Barbarzynca
- Juventino
- Basiek
- Juventino
Tego dnia zaczela sie moja milosc do Juve...mialem wtedy 9 lat...Gianluca Vialli byl moim pierwszym futbolowym idolem :-D ...ehhh ale czlowieka na sentymenty bierze jak oglada cos takiego 

BEZPŁATNE PRZELEWY DO PL I UK! -> http://www.england.pl/
- Patrol
- Juventino
Ja miałem wtedy 3 latka :-D więc meczu tego nie pamiętam
Ale gdy to oglądam to żaluje,że w ciągu najbliższych lat nie zobacze czegos podobnego. Tamte chwile były przeżyciem dla każdego fana Juve.8) Z wielką niecierpliwością będę czekał na powtórkę z roku 1996 :!: :!:

Ale gdy to oglądam to żaluje,że w ciągu najbliższych lat nie zobacze czegos podobnego. Tamte chwile były przeżyciem dla każdego fana Juve.8) Z wielką niecierpliwością będę czekał na powtórkę z roku 1996 :!: :!:
- Jaro
- Juventino
Kurcze a mi sie troche smutno zrobiło-tak sobie kiedyś myślałem że fajnie byłoby powtórnie podbić LM 10 lat po tamtym pamiętnym meczu z Ajaxem. Wiedziałęm że to może być trudne do zrealizowania ale w zyciu nie spodziewałem sie tego że 10 lat po zdobyciu Pucharu Mistrzów będziemy walczyć o awans do Serie A...
- Martin10
- Juventino
Piękny mecz. Wtedy miałem pięć lat i nie wiedziałem o istnieniu Juve. Ale jak teraz patrze na to to robi mi się weselej i wierze że kiedyś jeszcze Juve będzie grywało takie mecze i o taką stawke. Co ja mówie!!!!
Przecierz Juve już za dwa lata będzie grać w LM. Ja to wiem :!:

- PrzemoJuve
- Juventino
mi sie lza zakrecila w oku.mialem 10 lat i 45kg mniej,Alex byl mniej wiecej w moim obecnym wieku... to byly czasy... od tamtego dnia prawdziwie pokochalem Juve,i tak jest do dzis.ci co byli wtedy za mali niech zaluja.
teraz czekam az Alex i Nedved, za mam nadzieje krotki czas, wzniosa razem puchar CL i pokaza ze oni i Juve sa najlepsi.na nic innego tak nie czekam.no i zeby Lippi(ktory wg mnie jest najwiekszym geniuszem trenerskim)ich do tego poprowadzil
teraz czekam az Alex i Nedved, za mam nadzieje krotki czas, wzniosa razem puchar CL i pokaza ze oni i Juve sa najlepsi.na nic innego tak nie czekam.no i zeby Lippi(ktory wg mnie jest najwiekszym geniuszem trenerskim)ich do tego poprowadzil
- palus
- Juventino
Łezka w oku się kręci, 10 lat bez pucharu europy, a tyle finałów po drodze.
Czy tylko ja jestem taki stary? Miałem 16 lat, pamietam jak dzis, tego samego dnia Legia-Widzew 1-2, Juve zdobywa puchar,najpiękniejszy dzień mojego życia!
Czy tylko ja jestem taki stary? Miałem 16 lat, pamietam jak dzis, tego samego dnia Legia-Widzew 1-2, Juve zdobywa puchar,najpiękniejszy dzień mojego życia!
- lukasz9013
- Juventino
Jka dobrze jest przypomnieć sobie stare dobre czasy mam nadzieje że szybko one wrócą