Najlepsza Liga Świata
- wojtek_n89
- Juventino
Jaka waszym zdaniem jest najlepsza liga na świecie pod względem footbolu ale także kibicowania?
Moim zdaniem najlepszą ligą jest Premiership, ale nie lubie tej ligi, każdy klub ma właściciela miliardera
No wydaje mi się że lige włoską wyprzedza jeszcze La liga, a z Legą Calcio walczy jesze Francja. I tak najbardziej lubie lige Włoską, podoba mi się gra tzw. catenaccio. Podoba mi się gra obronna.
Jeśli chodzi o doping to nikt nie może się równać z Ligą argentyńską, późnioj wydaje mi się jest Calcio lub La liga ... Dobzi kibice są także w Polsce, nie pod względem ilości ale dopingi i oprawy nie są złe.
Jeśli macie jakieś zdjęcia lub filmiki z oprawami z meczy był bym bardzo wdzięcznty jeśli byście pokazali.
Moim zdaniem najlepszą ligą jest Premiership, ale nie lubie tej ligi, każdy klub ma właściciela miliardera

Jeśli chodzi o doping to nikt nie może się równać z Ligą argentyńską, późnioj wydaje mi się jest Calcio lub La liga ... Dobzi kibice są także w Polsce, nie pod względem ilości ale dopingi i oprawy nie są złe.
Jeśli macie jakieś zdjęcia lub filmiki z oprawami z meczy był bym bardzo wdzięcznty jeśli byście pokazali.
Forza Juve, Forza Wisła! Hail Celtic!
- wino87
- Juventino
Jezeli chodzi o doping to dorzucil bym jeszcze lige grecka......tam to maja fanatycznych fanow
Dla mnie Serie A zawsze byla idealem jezeli chodzi o to jak powinna wygladac najlepsza liga swiata i jej rozgrywki 8)

- The_Sickness
- Juventino
- Wonki
- Juventino
No więc może, skoro taki temat już był, to obgadamy w tym temacie wątek poruszony przez Wojtka:
ANGLIA
"Que sera sera" w wykonaniu angielskich fanów
POLSKA
Legia
Jagiellonia (25 minut!
)
Korona Kielce
Kielecki doping (piosenka ściągnięta od greckiego PAOKu
)
A tutaj wyjątkowo piękne wykonanie tej pieśni w mp3
POLECAM zainteresowanym!
Doping Lecha w Kielcach
Forza Lech
Lech Poznań
Korona znuff
NIEMCY
Bayern w Turynie
Werder
CYPR
Omonia Nikozja w Bukareszcie
CHORWACJA
Dynamo Zagrzeb
Dynamo Zagrzeb
Hajduk Split
Dinamo
SERBIA
Crvena Zvezda Belgrad (Red Star)
WŁOCHY
Manifestacja Juventini
Juventus
AUSTRIA
Rapid Wiedeń
RUMUNIA
Steaua Bukareszt
Może i mało ma to (1 2) wspólnego ze 'zdrowym dopingiem' ale video ciekawe. Prawdziwa wojna uliczna Juve vs Milan :shock: Jak usłyszałem ten dźwięk w 55 sekundzie to myslałem że mi gdzieś pod nogi koktail Mołotowa spadł
No to tyle znalazłem, nie mam siły więcej ultrasu szukać
Jak ktoś jest ciekawy to niech wpisze w jakąś wyszukiwarkę video 'ultras' i pokaże się multum nagrań tego typu.
No więc ja myślę, że największe wrażenie robi doping europejskich potentatów, pewnie ze względu na duże środki na oprawę meczów. Jednak jeśli chodzi o zaciekłość w dopingu, to dla mnie najlepsza jest liga polska i chorwacka
Oczywiście z tego co widziałem, jeśli ktoś znajdzie, to chętnie obejrzę doping w Grecji, Anglii, Hiszpanii i Francji :-D
czyli Jaki kraj ma najlepszych kibicówJeśli chodzi o doping
ANGLIA
"Que sera sera" w wykonaniu angielskich fanów
POLSKA
Legia
Jagiellonia (25 minut!

Korona Kielce
Kielecki doping (piosenka ściągnięta od greckiego PAOKu

A tutaj wyjątkowo piękne wykonanie tej pieśni w mp3

Doping Lecha w Kielcach
Forza Lech
Lech Poznań
Korona znuff
NIEMCY
Bayern w Turynie
Werder
CYPR
Omonia Nikozja w Bukareszcie
CHORWACJA
Dynamo Zagrzeb
Dynamo Zagrzeb
Hajduk Split
Dinamo
SERBIA
Crvena Zvezda Belgrad (Red Star)
WŁOCHY
Manifestacja Juventini
Juventus
AUSTRIA
Rapid Wiedeń
RUMUNIA
Steaua Bukareszt
Może i mało ma to (1 2) wspólnego ze 'zdrowym dopingiem' ale video ciekawe. Prawdziwa wojna uliczna Juve vs Milan :shock: Jak usłyszałem ten dźwięk w 55 sekundzie to myslałem że mi gdzieś pod nogi koktail Mołotowa spadł

No to tyle znalazłem, nie mam siły więcej ultrasu szukać
No więc ja myślę, że największe wrażenie robi doping europejskich potentatów, pewnie ze względu na duże środki na oprawę meczów. Jednak jeśli chodzi o zaciekłość w dopingu, to dla mnie najlepsza jest liga polska i chorwacka

Ostatnio zmieniony 17 września 2006, 18:11 przez Wonki, łącznie zmieniany 1 raz.
- booyak
- Juventino
Troche offtopic ale nie mogłem się powstrzymać jak zobaczyłem: " inny kraj (np. Polska, Szkocja, Brazylia, Rosja)" Looooooool Co to mialo znaczyc
?
A zeby nie było tak całkiem poza tematem to uważam że jeśli chodzi o poziom to wszystkie 'wielkie' ligi Europy mają podobny, co do opraw kibiców to musiałbym usciąść przynajmniej na jednym stadionie każdej z lig w czasie meczu żebym mógł stwierdzić, bo widzieć to w tv a być tam i czuć to rózne rzeczy

A zeby nie było tak całkiem poza tematem to uważam że jeśli chodzi o poziom to wszystkie 'wielkie' ligi Europy mają podobny, co do opraw kibiców to musiałbym usciąść przynajmniej na jednym stadionie każdej z lig w czasie meczu żebym mógł stwierdzić, bo widzieć to w tv a być tam i czuć to rózne rzeczy
★ ★ ★
- Reggie
- Juventino
Ja do Anglii dorzuciłbym jeszcze kibiców West Hamu i "I'm forever blowing bubbles"Wonki pisze:No więc może, skoro taki temat już był, to obgadamy w tym temacie wątek poruszony przez Wojtka:czyli Jaki kraj ma najlepszych kibicówJeśli chodzi o doping
"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
- Wonki
- Juventino
Hmmm link usunięty, chociaż szczerze powiedziawszy do tej pory nie wiem co oni tam śpiewali (ot taki jakiś stadionowy bełkocik)kedzier pisze:To nie jest Parma w Turynie, ale w meczu u siebie. Przysłuchaj się co oni śpiewają i usuń ten link jak najszybciej.
Przypomniało mi się od razu Hooligans i GSE 8)Reggie pisze:Ja do Anglii dorzuciłbym jeszcze kibiców West Hamu i "I'm forever blowing bubbles"
- gregor_g4
- Juventino
Byłeśna jakimś meczu, czy stwierdzasz tak na podstawie filmiku z youtube?wojtek_n89 pisze:Jeśli chodzi o doping to nikt nie może się równać z Ligą argentyńską
Jeśli chcecie obiektywnie ocenić doping danych kibiców to trzeba go usłyszeć na żywo w innym wypadku spekulowanie staje się śmieszne.
Z zagranicznych stadionów zwiedziłem tylko 2 więc nie mogę zbyt wiele na temat kibicowania w Europie powiedzieć. W Polsce byłem jednak na większej liczbie stadionów a największe wrażenie zrobił na mnie doping: 1. Widzew Łódź 2. Lechia Gdańsk 3. Jagiellonia Białystok
Wiele polskich ekip wzięło się za przerabianie tej pieśni ale wg mnie najlepszy tekst do niej ułożył Widzew.Wonki pisze: Korona Kielce
Kielecki doping (piosenka ściągnięta od greckiego PAOKu)
A tutaj wyjątkowo piękne wykonanie tej pieśni w mp3POLECAM zainteresowanym!
A przy okazji polecam obejrzeć jak bawią się Turcy - Besiktas, To samo, tyle, że na lotnisku oraz Grecy - Panathinaikos
Panathinaikos 2
A tu macie jeszcze pare linków, wartych obejrzenia:
Crvena Zvezda:
Porto:
River Plate:
- bardzo fajna, melodyjna pieśń
Fenerbache:
Ascoli:
AEK Ateny:
- Wonki
- Juventino
A masz może jakieś mp3 z tej pieśni albo chociaż tekst? Melodia naprawdę fajna. Do moich faworytów pod względem dopingu dorzucam jeszcze Grecję - pamiętam co było, kiedy grała Wisła w tym kraju przed rokiem... To było PIEKŁO :twisted:gregor_g4 pisze:Wiele polskich ekip wzięło się za przerabianie tej pieśni ale wg mnie najlepszy tekst do niej ułożył Widzew.
- gregor_g4
- Juventino
WidzewWonki pisze:A masz może jakieś mp3 z tej pieśni albo chociaż tekst? Melodia naprawdę fajna. Do moich faworytów pod względem dopingu dorzucam jeszcze Grecję - pamiętam co było, kiedy grała Wisła w tym kraju przed rokiem... To było PIEKŁO :twisted:gregor_g4 pisze:Wiele polskich ekip wzięło się za przerabianie tej pieśni ale wg mnie najlepszy tekst do niej ułożył Widzew.
a tu to samo w wersji niemieckiej
- Capitan
- Juventino
Po degradacji Juve Serie A dużo straciła. Dlatego postawiłem Na premier league. Sa tam co najmniej 4 zespołu walczące o mistrzostwo, a do tego jeszcze zawsze znajdzie sie jakaś zaskakująco dobre grająca drużyna uważana za średniaka. W tym sezonie jest nią Porthsmoth.
Równeiż w Hiszpani liga jest mocna i wyrównana, jednak tam dominuję Barca i raczej z nią nikt nie może się równać.
Równeiż w Hiszpani liga jest mocna i wyrównana, jednak tam dominuję Barca i raczej z nią nikt nie może się równać.