2 runda PW : Cesena 1-2 JUVENTUS
- lukasz9013
- Juventino
Witam nie wiem czy był już taki temat ale piszcie w nim wszystko co wiecie o przeciwniku Juve w drugiej rundzie pucharu włoch czyli Cesenie
- Era_WKS_ALEX
- Juventino
Cesena - 6 drużyna poprzedniego sezonu w Serie B 
wystarczy
:-D

wystarczy

- damiano ziębotta
- Juventino
Wielka szkoda, że jeszcze żadna stacja nie zdycydowała się na transmisję, bo pooglądałbym sobie w końcu
Przeciwnik już oczywiście bardziej wymagający, jednakże myślę, że awans powinien być spokojny, no chyba nikt sobie nie wyobrażą Juventusu przegrywającego ze średnim zespołem Seria B
Forza Bianconeri

Forza Bianconeri
- jt10
- Juventino
Nie chcę Was straszyć, ale żeby wyeliminować Cesene trzeba będzie się bardziej wysilić niż w I rundzie z Martiną. I wcale nie uważam, że będzie łatwo. To - jak napisał Era_WKS_ALEX - 6 zespół poprzedniego sezonu SerieB i o ile nie mam wątpiwości, że z takim zespołem w normalnej dyspozycji powinniśmy poradzić sobie bez najmniejszych problemów, to jednak przypominam, że nasi najlepsi zawodnicy odeszli po sezonie, my sami zostaliśmy zdegradowani do SerieB, a gwiazdy które pozostały dopiero co wznowiły treningi po Mistrzostwach Świata. Także - obym się mylił - ale przewiduję wcale nie łatwą przeprawę. Wygramy, ale jedną bramką, góra dwiema. Chociaż oczywiście nie obrażę się, jeśli chłopcy wygrają np 4-0 

- BartekGajda9
- Juventino
Kolejny przeciwnik, będący zarazem naszym przeciwnikiem w lidze. Wszyscy oczekujemy zwycięstwa i awansu do kelejnej rundy. Tym razem nasi piłkarze będą się musieli bardziej postarać, bo wkońcu Cesena gra w Serie B. Oby wynik był poparty ładną grą naszego zespołu
FORZA

"To trochę dziwne, ale uwierzcie mi, w życiu nie popełniłem większego błędu", "Obecnie pracuję nad tym, żeby móc wrócić do Juventusu" - tak Canna WRACAJ !!
- Jasiek-x
- Juventino
Hm. Wg mnie to powinno byc dziecinne proste spotkanie dla Juve, ale mam zwyczaj nielekcewazenia przeciwnika wiec jednak niczego nie przesądzam. A co do całego Coppa Italia to Juve powinno postarać się wygrać to trofeum, gdyż byłoby ono bardzo wartościowe podczas gdy reszta silnych drużyn Serie A będzie zajęta grą w lidze i LM... zresztą miło byłoby zdobyć ten 10 jubileuszowy puchar.
- no_to_kiszka
- Juventino
nie ma innego wyjscia juve musi wygrac i to zrobi co z tego ze cesena miała 6 miejsce Juve miało 1 w Seri A wiec nie ma bata musza wygrac jak nie 5;0 to przynajmniej 2:0 i bedzie git !!;] wierze w nich !! jak narazie wszystkie mecze wygrali jeden zremisowali i tak bedzie juz zawsze zadna porazka bilans dodatni wiec jest git ;] !!
- DamKam
- Juventino
Zapewne bedzie to ciut trudniejsze spotkanie od tego z Martina, ale i tak w gre wchodzi tylko jedna opcja: zwyciestwo
Jestem ciekaw czy bedzie juz mogl wystapic Del Piero i inni czolowi zawodnicy, ktorzy nam pozostali. Ale cos mi sie wydaje, ze jeszcze nie 

- The_Sickness
- Juventino
To będzie dwómecz? Czy na tej fazie rozgrywek rozgrywane jest jeszcze tylko jedno spotkanie? A i wie ktoś gdzie będzie rozgrywane spotkanie?
- juverm
- Juventino
To spotkanie napewno będzie trudniejsze niż mecz z Martiną. Należy przypomnieć że w zeszłym sezonie w meczu towarzyskim/sparingowym również zmierzyliśmy się z Caseną. Ale wtedy wymęczyliśmy zwycięstwo 1-0, a zawdzięczamy je przypadkowemu trafieniu Mutu. Jednak jak dla mnie istnieje tylko jedna opcja, zwycięstwo. Stawiam na 2-0... Mam tylko nadzieję, że podstawowi zawodnicy już wystąpią 

- Wonki
- Juventino
myślę, że jeśli tylko nasi mistrzowie będą mogli wystąpić to nie powinno być większych problemów z Ceseną. ale jak to powiedział DD "nie ma meczy łatwych" i na pewno ten mecz będzie trzeba wygrać solidną pracą na boisku. ja będę bardzo zadowolony ze zwycięstwa nawet 1:0 ale w niezłym stylu
bo chyba nikt nie spodziewa się porażki...?