Italia: We Are The Champions (kompilacja)

Tapety, bramki, filmy, kompilacje, grafiki - jednym słowem wszystko co związane z multimediami dotyczącymi Juventusu i nie tylko.
ODPOWIEDZ
mnowo

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 sierpnia 2006, 12:14

Ostatnio natknąłem się na fajną kompilację dotyczącą wygranej Włochów podczas ostatniego Mundialu.
Kompilacja wykonana została przez włoski zespół Gabry Ponte i znajduje się na ich stronie internetowej. W tle ciekawa muzyka, między innymi motywy z "Inno Mondiali Italia campioni del Mondo 2006" i "Sweet Dreams Are Made Of This" Eurythmicsu.

Video w dwóch wersjach, osobiście mi bardzo się podoba. Myślę, że warto zerknąć :)

Wersja DivX Video - AVI 19MB
Wersja Windows Media Video - WMV 2,8MB
Ostatnio zmieniony 17 sierpnia 2006, 13:03 przez mnowo, łącznie zmieniany 2 razy.

alex_KiNiO

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 sierpnia 2006, 12:17

Bardzo fajna kompilacja. Miłe dla ucha i oczu :P

Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości.
Gianni Agnelli
tabo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 sierpnia 2006, 13:42

super zarabista kompilacja. dawno nie widzialem czegos rownie dobrego.

swietnie dobrane zostaly materialy filmowe i muzyka idealnie do tego pasujaca.

chcialbym aby ktos wrzucil ta muzyke z kompilacji w pliku mp3. jesli nie ma jej nigdzie to moze ktos potrafilby z tego filmy wziac tylko muzyke bo podobno tak sie da ale ja nie potrafie.

zachecam do obejrzenia bo naprawde warto

Obrazek
mrhahn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 sierpnia 2006, 15:12

Kompilacja jest naprawdę świetna.
Najbardziej mi się podoba moment kiedy ta wokalistka wymienia zawodników i są oni pokazani :)
Naprawde jest świetna :)

Obrazek
krzysztofjuventus

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 sierpnia 2006, 15:21

Szczerze to ta kompilacja nie przypadła mi do gustu.Nie ma w niej nic ciekawego niewiem co wy w niej widzicie ale mi sie nie podoba jedyne co w miare dobre w tej kompilacji to muzyka.

JUVENTUS TURYN F.C.- A PAN BÓG ZESŁAŁ ICH NA ZIEMIE ABY SIALI ZAMĘT I ZNISZCZENIE
mnowo

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 sierpnia 2006, 15:27

krzysztofjuventus pisze:Szczerze to ta kompilacja nie przypadła mi do gustu.Nie ma w niej nic ciekawego niewiem co wy w niej widzicie ale mi sie nie podoba jedyne co w miare dobre w tej kompilacji to muzyka.
Nie jestem "znawcą kompilacji" czy ich jakimś "koneserem", ale to, co mi się w niej spodobało, to fakt, że została zrobiona przez Włochów, którzy przeżywają mistrzostwo chyba jeszcze bardziej niż polscy kibice, oprócz tego uważam, że jest zrobiona z pomysłem, oddaje atmosferę zwycięstwa.

Nie każdemu jednak musi przypaść do gustu. Proste.

Railis

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 sierpnia 2006, 16:01

Kompilacja taka przyjemniutka. :) Co prawda nie ma tam prawie nic innego jak cieszących się piłkarzy, ale to jest jej główna zaleta :). Wszystko jakoś tak fajnie złączone, że aż chce sie oglądać. Brawa.
tomek89-15 pisze:chcialbym aby ktos wrzucil ta muzyke z kompilacji w pliku mp3. jesli nie ma jej nigdzie to moze ktos potrafilby z tego filmy wziac tylko muzyke bo podobno tak sie da ale ja nie potrafie.
Za chwileczkę sciągnę ci scieżkę z tego filmu i zapiszę jako Mp3. Mam nadzieję że to cię usatysfakcjonuje. :wink:

EDIT

Jak obiecałem tak się stało.
Proszę link:

http://www.sendspace.com/file/f8v3vx

tabo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 sierpnia 2006, 18:07

railis pisze:Jak obiecałem tak się stało.
Proszę link:

http://www.sendspace.com/file/f8v3vx
no wielkie dzieki i oczywiscie ze mnie to satysfakcjonuje. jakbys mogl to napisz na maila lub PW jak sie to robi jaki program potrzebny i wogole to bede sam sobie sciezki zapisywal nastepnym razem. z gory dziex :D

Obrazek
Juve_Team

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 sierpnia 2006, 19:30

Kompilacj fajna.Bardzo miło się jej słucha.Podobała mi się również muzyka.Jej najwiekszym atutem jest dobre zgranie muzyki z filmem.
Bravo :bravo:

Obrazek
Gregor del Ptasior

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 sierpnia 2006, 19:45

Absolutnie kapitalna kompilacja !!!! Ale szczerze mówiąc aż mi się zachciało płakać, jak zobaczyłem na niej Cannavaro :(:(:( Ja nadal nie mogę pojąć jak on mógł...

andrzejsquad

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 sierpnia 2006, 21:23

MUZA ŚWIETNA!!!!! WYMIATA!!! a szczególnie jak czyta nazwiska BOHATERÓW!!!! aż ciarki mi przeszły :P a ogólnie cały filmik jest SUPER!! :dance:

PEACE 4 all JUVENTINO :-D

Venomik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 sierpnia 2006, 21:25

Mi się zupełnie na kompika nie podobała. Cała ta muzyka rodem z jakieś imprezy techno...
Żadnych emocji, nic nie przeżywałem.
Jedynie plus za ciekawe ujęcia radości po wygraniu MŚ (wyedytowana literówka ;) ), nic więcej.
Aha, na zwycięstwo w Lidze Mistrzów jeszcze przyjdzie nam trochę poczekać
Zwłaszcza w przypadku reprezentacji Włoch :)
Ostatnio zmieniony 19 sierpnia 2006, 21:45 przez Venomik, łącznie zmieniany 2 razy.

Dirty mind
kedzier

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 sierpnia 2006, 21:39

Venomik pisze:Mi się zupełnie na kompika nie podobała. Cała ta muzyka rodem z jakieś imprezy techno...
Żadnych emocji, nic nie przeżywałem.
Jedynie plus za ciekawe ujęcia radości po wygraniu LM, nic więcej.
Oj tam, Venomik, narzekasz :wink: Radość, gdy wygrywa 'twój' zespół zawsze jest piękna, a i o emocje wtedy nietrudno :) Nawet, jeżeli komuś nie bardzo pasuje muzyka. Jak będę chciał odświeżyć sobie wspomnienia z poprzedniego Mundialu, to z pewnością zapuszczę tą kompilkę. Ba, w końcu to pierwszy wygrany finał mojej włoskiej drużyny od 96 roku... :roll: Aha, na zwycięstwo w Lidze Mistrzów jeszcze przyjdzie nam trochę poczekać :wink:

Obrazek
damiano ziębotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 sierpnia 2006, 01:47

Bardzo ładna robota!! :) To powinno królować na wszystkich disco w Italii :D Kozacka pioseneczka, a to tego te emocje, Ci piłkarze, te chwile... po prostu piękne :)

anjuventino

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 20 sierpnia 2006, 10:35

Wie może ktoś skąd można ściągnąć piosenki lub teledyski "Cuore Azzurro" - oficjalna piosenka reprezentacji Włoch na tym mundialu i "Un'Estate Italiana" - hymn mistrzostw swiata Italia 90. Proszę o pomoc

ODPOWIEDZ