Italia: We Are The Champions (kompilacja)
- mnowo
- Qualità Juventino
Ostatnio natknąłem się na fajną kompilację dotyczącą wygranej Włochów podczas ostatniego Mundialu.
Kompilacja wykonana została przez włoski zespół Gabry Ponte i znajduje się na ich stronie internetowej. W tle ciekawa muzyka, między innymi motywy z "Inno Mondiali Italia campioni del Mondo 2006" i "Sweet Dreams Are Made Of This" Eurythmicsu.
Video w dwóch wersjach, osobiście mi bardzo się podoba. Myślę, że warto zerknąć
Wersja DivX Video - AVI 19MB
Wersja Windows Media Video - WMV 2,8MB
Kompilacja wykonana została przez włoski zespół Gabry Ponte i znajduje się na ich stronie internetowej. W tle ciekawa muzyka, między innymi motywy z "Inno Mondiali Italia campioni del Mondo 2006" i "Sweet Dreams Are Made Of This" Eurythmicsu.
Video w dwóch wersjach, osobiście mi bardzo się podoba. Myślę, że warto zerknąć

Wersja DivX Video - AVI 19MB
Wersja Windows Media Video - WMV 2,8MB
Ostatnio zmieniony 17 sierpnia 2006, 13:03 przez mnowo, łącznie zmieniany 2 razy.
- alex_KiNiO
- Juventino
Bardzo fajna kompilacja. Miłe dla ucha i oczu 

Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- tabo89
- Juventino
super zarabista kompilacja. dawno nie widzialem czegos rownie dobrego.
swietnie dobrane zostaly materialy filmowe i muzyka idealnie do tego pasujaca.
chcialbym aby ktos wrzucil ta muzyke z kompilacji w pliku mp3. jesli nie ma jej nigdzie to moze ktos potrafilby z tego filmy wziac tylko muzyke bo podobno tak sie da ale ja nie potrafie.
zachecam do obejrzenia bo naprawde warto
swietnie dobrane zostaly materialy filmowe i muzyka idealnie do tego pasujaca.
chcialbym aby ktos wrzucil ta muzyke z kompilacji w pliku mp3. jesli nie ma jej nigdzie to moze ktos potrafilby z tego filmy wziac tylko muzyke bo podobno tak sie da ale ja nie potrafie.
zachecam do obejrzenia bo naprawde warto
- krzysztofjuventus
- Juventino
Szczerze to ta kompilacja nie przypadła mi do gustu.Nie ma w niej nic ciekawego niewiem co wy w niej widzicie ale mi sie nie podoba jedyne co w miare dobre w tej kompilacji to muzyka.
JUVENTUS TURYN F.C.- A PAN BÓG ZESŁAŁ ICH NA ZIEMIE ABY SIALI ZAMĘT I ZNISZCZENIE
- mnowo
- Qualità Juventino
Nie jestem "znawcą kompilacji" czy ich jakimś "koneserem", ale to, co mi się w niej spodobało, to fakt, że została zrobiona przez Włochów, którzy przeżywają mistrzostwo chyba jeszcze bardziej niż polscy kibice, oprócz tego uważam, że jest zrobiona z pomysłem, oddaje atmosferę zwycięstwa.krzysztofjuventus pisze:Szczerze to ta kompilacja nie przypadła mi do gustu.Nie ma w niej nic ciekawego niewiem co wy w niej widzicie ale mi sie nie podoba jedyne co w miare dobre w tej kompilacji to muzyka.
Nie każdemu jednak musi przypaść do gustu. Proste.
- Railis
- Qualità Juventino
Kompilacja taka przyjemniutka.
Co prawda nie ma tam prawie nic innego jak cieszących się piłkarzy, ale to jest jej główna zaleta
. Wszystko jakoś tak fajnie złączone, że aż chce sie oglądać. Brawa.

EDIT
Jak obiecałem tak się stało.
Proszę link:
http://www.sendspace.com/file/f8v3vx

Za chwileczkę sciągnę ci scieżkę z tego filmu i zapiszę jako Mp3. Mam nadzieję że to cię usatysfakcjonuje.tomek89-15 pisze:chcialbym aby ktos wrzucil ta muzyke z kompilacji w pliku mp3. jesli nie ma jej nigdzie to moze ktos potrafilby z tego filmy wziac tylko muzyke bo podobno tak sie da ale ja nie potrafie.
EDIT
Jak obiecałem tak się stało.
Proszę link:
http://www.sendspace.com/file/f8v3vx
- tabo89
- Juventino
no wielkie dzieki i oczywiscie ze mnie to satysfakcjonuje. jakbys mogl to napisz na maila lub PW jak sie to robi jaki program potrzebny i wogole to bede sam sobie sciezki zapisywal nastepnym razem. z gory dziex

- Gregor del Ptasior
- Juventino
Absolutnie kapitalna kompilacja !!!! Ale szczerze mówiąc aż mi się zachciało płakać, jak zobaczyłem na niej Cannavaro
:(:( Ja nadal nie mogę pojąć jak on mógł...

- andrzejsquad
- Juventino
MUZA ŚWIETNA!!!!! WYMIATA!!! a szczególnie jak czyta nazwiska BOHATERÓW!!!! aż ciarki mi przeszły
a ogólnie cały filmik jest SUPER!!
PEACE 4 all JUVENTINO :-D

PEACE 4 all JUVENTINO :-D
- Venomik
- Juventino
Mi się zupełnie na kompika nie podobała. Cała ta muzyka rodem z jakieś imprezy techno...
Żadnych emocji, nic nie przeżywałem.
Jedynie plus za ciekawe ujęcia radości po wygraniu MŚ (wyedytowana literówka
), nic więcej.

Jedynie plus za ciekawe ujęcia radości po wygraniu MŚ (wyedytowana literówka

Zwłaszcza w przypadku reprezentacji WłochAha, na zwycięstwo w Lidze Mistrzów jeszcze przyjdzie nam trochę poczekać

Ostatnio zmieniony 19 sierpnia 2006, 21:45 przez Venomik, łącznie zmieniany 2 razy.
Dirty mind
- kedzier
- Juventino
Oj tam, Venomik, narzekaszVenomik pisze:Mi się zupełnie na kompika nie podobała. Cała ta muzyka rodem z jakieś imprezy techno...
Jedynie plus za ciekawe ujęcia radości po wygraniu LM, nic więcej.

- damiano ziębotta
- Juventino
Bardzo ładna robota!!
To powinno królować na wszystkich disco w Italii
Kozacka pioseneczka, a to tego te emocje, Ci piłkarze, te chwile... po prostu piękne 

- anjuventino
- Juventino
Wie może ktoś skąd można ściągnąć piosenki lub teledyski "Cuore Azzurro" - oficjalna piosenka reprezentacji Włoch na tym mundialu i "Un'Estate Italiana" - hymn mistrzostw swiata Italia 90. Proszę o pomoc