TREZE zostaje!!! Kto w ataku?
- alex_KiNiO
- Juventino
Już wiadomo że David Trezeguet zostanie z nami w SerieB. Brawo dla niego za tą decyzje
Ale skoro zostaje to czas się zatanowić kto w takim razie zagra w ataku? Ma być 2 a jest Alex, Bożo no i Treze (innych to raczej nie wspominam).
Piszcie swoje przemyślenia. Ja osobiście to stawiam na Alexa i Treze.
POZDRO
widzisz jaki jestem dobry i cierpliwy:) A kto to jest BOŻO bo nie znam takiego? Znam Boijnova ale Bożo?
Ale skoro zostaje to czas się zatanowić kto w takim razie zagra w ataku? Ma być 2 a jest Alex, Bożo no i Treze (innych to raczej nie wspominam).
Piszcie swoje przemyślenia. Ja osobiście to stawiam na Alexa i Treze.
POZDRO
widzisz jaki jestem dobry i cierpliwy:) A kto to jest BOŻO bo nie znam takiego? Znam Boijnova ale Bożo?
Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- Kryształ
- Juventino
No byś sie zlitowal i poprawil to "BOŻO" bo lekki smiech. Co do ataku na ten sezon. Mysle podstawowymi napastnikami beda Treze i Alex (jeżeli zdrowie, kondycja pozwola) czego mu oczywiscie zycze. Bojinov puki co bedzie zmiennikiem Alexa, bedzie gral w pucharze wloch...to sa jego szanse na dostanie sie do pierwszego skladu, chociaz wygryzc naszego Ale bedzie bardzo trudno. 

- MrWlodek
- Juventino
Mój typ to oczywiście Alex i Treze, Bożinow żeby osiągnąć taki poziom jak ci dwaj genialni piłkarze musiałby grać do 35 roku życia i jeszcze raz się urodzić
. Nie mówie że jest cięki ale do geniuszu Alexa komukolwiek trudno jest dojść.
Ps Bardzo się ciesze że Treze zostanie
.

Ps Bardzo się ciesze że Treze zostanie

- alex_KiNiO
- Juventino
.No byś sie zlitowal i poprawil to "BOŻO" bo lekki smiech
Sorki wszystkim, których to wnerwia... Ja tak go poprostu nazywam.
Może tak już sie w JP przyjmnie i tak go będą wszyscy nazywać. (śmiech) :lol: :lol:
Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- krzysztofjuventus
- Juventino
Ja uważam że atak będzie wyglądał tak:ALEX I TREZE chyba że zagramy 3 napastnikami zobaczymy jaką taktyke obierze Deschamps.
JUVENTUS TURYN F.C.- A PAN BÓG ZESŁAŁ ICH NA ZIEMIE ABY SIALI ZAMĘT I ZNISZCZENIE
- tabo89
- Juventino
moze lepiej zmien to "BOżO" w ankiecie bo mi to wioską zalatuje (baz urazy oczywscie)
postawiłem w ankiecie na Alexa i Treze bo bez watpienia sa to nasi najlepsi napastincy. nie ujmujac nic Bojinov'owi. mysle ze ten atak jest odpoiwiedni a Bojinov powinien byc zmiennikem bo dobry zmiennik tez jest potrzebny. pozatym zdorwa rywalizacja o miejsce w pierwszym skladzie jeszcze nikomu nie zaszkodzila. duzo sie od nich ten mlody pilkarz nauczy i kiedy przyjdzi na to czas wskoczy do pierwszej 11
postawiłem w ankiecie na Alexa i Treze bo bez watpienia sa to nasi najlepsi napastincy. nie ujmujac nic Bojinov'owi. mysle ze ten atak jest odpoiwiedni a Bojinov powinien byc zmiennikem bo dobry zmiennik tez jest potrzebny. pozatym zdorwa rywalizacja o miejsce w pierwszym skladzie jeszcze nikomu nie zaszkodzila. duzo sie od nich ten mlody pilkarz nauczy i kiedy przyjdzi na to czas wskoczy do pierwszej 11
- Vincitore
- Juventino
Sądze że Del Piero będzie grał w pomocy a w ataku Trezeguet z Bojinovem. Del Piero w reprezentacji Italii grał bardzo dobrze na pozycji pomocnika więc dlaczego miałby nie sprawdzic się w Juventusie? Jeżeli już Bojinov miał by grać na ławce to przy ustawieniu 4-4-2 powrócimy do klasycznego napadu Del Piero - Trezeguet który w latach 2001-2003 szturmowali bramki rywali i byli chyba najlepszym duetem w Calcio.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- adrian_markuś
- Juventino
Ja zagłosowałem na atak Alex-Treze,choć dla mnie lepszym rozwiązaniem byłoby przeniesienie Del Piero do pomocy a w ataku Treze i Bojinov(ewentualnie Palladino).Skład wyglądałby mniej więcej tak:
Buffon-Balza,Kovac,Givet(jak przyjdzie),Chiellini-Camor,Del Piero,Zanetti,Nedved-Treze,Bojinov.
Buffon-Balza,Kovac,Givet(jak przyjdzie),Chiellini-Camor,Del Piero,Zanetti,Nedved-Treze,Bojinov.
Forza Juve!!!
- Marcin_FCJ
- Juventino
A ja znam zato Bojinova

Co do tematu. Wstępnie wydaje mi się że Alex - Trez. W Serie B jest jednak tyle spotkań, że każdy dostanie nie jedną szansę do pokazania się. Nie zapominajmy iż naszym celem jest również wygranie Coppa Italia co pozwoli nam grać w europejskich pucharach już w przyszłym sezonie. Tak więc każdy będzie nam bardzo potrzebny.
racja racja. Bojinov oczywiście. Toż to zwykła literówka, a właściwie ich przestawienie.../behemot
- Pilekww
- Juventino
Ja wiekszośc jestem za ustawieniem "Alex - Treze i ogrywamy młodych czyli Bojinova i Palladino" To nalepsze i najrozsądniejsze ustawienie. Mam nadzieje ze Bojinov znajdzie swoje miejsce i będzie wartościowym młodym talentem! Kimś kto będzie napawde postrachem i będzie w stanie prowadzić grę!
"... Mamy 42 kluby w Serie A i B. Wszyscy rozmawiają, jedyny głuchoniemy klub to Inter." - Luciano Moggi
- Ja-JUVE-nek
- Juventino
Jak już mowa o "Bożo" to przypomina mi się Kabaret Moralnego Niepokoju i tekst:
"Jestem Bożo, Bożo wporzo, wierzysz w miłość od pierwszego wejrzenia czy mam podejść jeszcze raz?"
(Brzmiało to jakoś tak albo podobnie.)
A co do obsady ataku w nadchodzącym sezonie, ja jestem zwolennikiem rotacji. Dla każdego powinno byc w czasie długiego sezonu miejsce. Dzięki temu chłopaki będą mieli jakąś motywacje do walki
"Jestem Bożo, Bożo wporzo, wierzysz w miłość od pierwszego wejrzenia czy mam podejść jeszcze raz?"

(Brzmiało to jakoś tak albo podobnie.)
A co do obsady ataku w nadchodzącym sezonie, ja jestem zwolennikiem rotacji. Dla każdego powinno byc w czasie długiego sezonu miejsce. Dzięki temu chłopaki będą mieli jakąś motywacje do walki

- Mr Cezary
- Juventino
Trochę zbędna ta ankieta. Wkońcu większość i tak zaznaczy Alex - Trez. Ja również tak uważam, nie zgadzając się, że Del Piero grałby równie dobrze w pomocy. Przecież na MŚ jak grał na pomocy, to z reguły mecze mu nie wychodziły, albo może, żeby nie było, nie grał tak jak nas do tego przyzwyczaił. Jego miejsce jest w napadzie, a nie w pomocy. Bojinov jak na razie mnie jeszcze niczym nie zachwycił.