TREZE zostaje!!! Kto w ataku?

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ

KTO W ATAKU??

ALEX i TREZE
74
80%
ALEX i BOŻO
6
7%
TREZE i BOŻO
12
13%

Liczba głosów: 92
alex_KiNiO

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 sierpnia 2006, 15:56

Już wiadomo że David Trezeguet zostanie z nami w SerieB. Brawo dla niego za tą decyzje

Ale skoro zostaje to czas się zatanowić kto w takim razie zagra w ataku? Ma być 2 a jest Alex, Bożo no i Treze (innych to raczej nie wspominam).

Piszcie swoje przemyślenia. Ja osobiście to stawiam na Alexa i Treze.

POZDRO

widzisz jaki jestem dobry i cierpliwy:) A kto to jest BOŻO bo nie znam takiego? Znam Boijnova ale Bożo?

Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości.
Gianni Agnelli
Kryształ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 sierpnia 2006, 16:30

No byś sie zlitowal i poprawil to "BOŻO" bo lekki smiech. Co do ataku na ten sezon. Mysle podstawowymi napastnikami beda Treze i Alex (jeżeli zdrowie, kondycja pozwola) czego mu oczywiscie zycze. Bojinov puki co bedzie zmiennikiem Alexa, bedzie gral w pucharze wloch...to sa jego szanse na dostanie sie do pierwszego skladu, chociaz wygryzc naszego Ale bedzie bardzo trudno. :)

MrWlodek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 sierpnia 2006, 16:34

Mój typ to oczywiście Alex i Treze, Bożinow żeby osiągnąć taki poziom jak ci dwaj genialni piłkarze musiałby grać do 35 roku życia i jeszcze raz się urodzić :D . Nie mówie że jest cięki ale do geniuszu Alexa komukolwiek trudno jest dojść.
Ps Bardzo się ciesze że Treze zostanie :bravo: .

alex_KiNiO

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 sierpnia 2006, 16:40

No byś sie zlitowal i poprawil to "BOŻO" bo lekki smiech
.
Sorki wszystkim, których to wnerwia... Ja tak go poprostu nazywam.
Może tak już sie w JP przyjmnie i tak go będą wszyscy nazywać. (śmiech) :lol: :lol:

Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości.
Gianni Agnelli
krzysztofjuventus

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 sierpnia 2006, 16:58

Ja uważam że atak będzie wyglądał tak:ALEX I TREZE chyba że zagramy 3 napastnikami zobaczymy jaką taktyke obierze Deschamps.

JUVENTUS TURYN F.C.- A PAN BÓG ZESŁAŁ ICH NA ZIEMIE ABY SIALI ZAMĘT I ZNISZCZENIE
buffon.bk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 sierpnia 2006, 17:00

Gdybyśmy zagrali formacją 4-3-3:
Del Piero - Trezeguet - Bożinow/Zalayeta

A jeśli tradycyjnie 4-4-2:
Trezeguet - Del Piero

FORZA JUVE !!! AVE ITALIA !!!
tabo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 sierpnia 2006, 17:00

moze lepiej zmien to "BOżO" w ankiecie bo mi to wioską zalatuje (baz urazy oczywscie)

postawiłem w ankiecie na Alexa i Treze bo bez watpienia sa to nasi najlepsi napastincy. nie ujmujac nic Bojinov'owi. mysle ze ten atak jest odpoiwiedni a Bojinov powinien byc zmiennikem bo dobry zmiennik tez jest potrzebny. pozatym zdorwa rywalizacja o miejsce w pierwszym skladzie jeszcze nikomu nie zaszkodzila. duzo sie od nich ten mlody pilkarz nauczy i kiedy przyjdzi na to czas wskoczy do pierwszej 11

Obrazek
Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 sierpnia 2006, 17:12

Sądze że Del Piero będzie grał w pomocy a w ataku Trezeguet z Bojinovem. Del Piero w reprezentacji Italii grał bardzo dobrze na pozycji pomocnika więc dlaczego miałby nie sprawdzic się w Juventusie? Jeżeli już Bojinov miał by grać na ławce to przy ustawieniu 4-4-2 powrócimy do klasycznego napadu Del Piero - Trezeguet który w latach 2001-2003 szturmowali bramki rywali i byli chyba najlepszym duetem w Calcio.

Pozdrawiam

Michal87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 sierpnia 2006, 17:32

Stawiam oczywiście na atak Treze - Alex przy ustawieniu 4-4-2

A przy ustawieniu 4-3-3 Treze - Alex- Bojinov

Nie ważne że ty go tak nazywasz ale nas to troche wnerwia!

Obrazek
adrian_markuś

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 sierpnia 2006, 17:39

Ja zagłosowałem na atak Alex-Treze,choć dla mnie lepszym rozwiązaniem byłoby przeniesienie Del Piero do pomocy a w ataku Treze i Bojinov(ewentualnie Palladino).Skład wyglądałby mniej więcej tak:
Buffon-Balza,Kovac,Givet(jak przyjdzie),Chiellini-Camor,Del Piero,Zanetti,Nedved-Treze,Bojinov.

Forza Juve!!!
Marcin_FCJ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 sierpnia 2006, 17:51

widzisz jaki jestem dobry i cierpliwy:) A kto to jest BOŻO bo nie znam takiego? Znam Boijnova ale Bożo?
A ja znam zato Bojinova :)

Co do tematu. Wstępnie wydaje mi się że Alex - Trez. W Serie B jest jednak tyle spotkań, że każdy dostanie nie jedną szansę do pokazania się. Nie zapominajmy iż naszym celem jest również wygranie Coppa Italia co pozwoli nam grać w europejskich pucharach już w przyszłym sezonie. Tak więc każdy będzie nam bardzo potrzebny.

racja racja. Bojinov oczywiście. Toż to zwykła literówka, a właściwie ich przestawienie.../behemot

Pilekww

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 sierpnia 2006, 18:00

Ja wiekszośc jestem za ustawieniem "Alex - Treze i ogrywamy młodych czyli Bojinova i Palladino" To nalepsze i najrozsądniejsze ustawienie. Mam nadzieje ze Bojinov znajdzie swoje miejsce i będzie wartościowym młodym talentem! Kimś kto będzie napawde postrachem i będzie w stanie prowadzić grę!

"... Mamy 42 kluby w Serie A i B. Wszyscy rozmawiają, jedyny głuchoniemy klub to Inter." - Luciano Moggi
Aniolek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 sierpnia 2006, 18:32

Według mnie w ataku Powinien grac Trezeguet i Alex no gdyby czasami bez formy był David to mozna dac Bojinova albo Zalayete :)

Obrazek
Ja-JUVE-nek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 sierpnia 2006, 19:30

Jak już mowa o "Bożo" to przypomina mi się Kabaret Moralnego Niepokoju i tekst:
"Jestem Bożo, Bożo wporzo, wierzysz w miłość od pierwszego wejrzenia czy mam podejść jeszcze raz?" :)
(Brzmiało to jakoś tak albo podobnie.)

A co do obsady ataku w nadchodzącym sezonie, ja jestem zwolennikiem rotacji. Dla każdego powinno byc w czasie długiego sezonu miejsce. Dzięki temu chłopaki będą mieli jakąś motywacje do walki :)

Obrazek
Mr Cezary

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 sierpnia 2006, 19:40

Trochę zbędna ta ankieta. Wkońcu większość i tak zaznaczy Alex - Trez. Ja również tak uważam, nie zgadzając się, że Del Piero grałby równie dobrze w pomocy. Przecież na MŚ jak grał na pomocy, to z reguły mecze mu nie wychodziły, albo może, żeby nie było, nie grał tak jak nas do tego przyzwyczaił. Jego miejsce jest w napadzie, a nie w pomocy. Bojinov jak na razie mnie jeszcze niczym nie zachwycił.

ODPOWIEDZ