Wzór odwołania na studia.

Wszystko co nie związane z Juventusem i sportem. Aktualne wydarzenia ze świata polityki, muzyki i kina.
ODPOWIEDZ
KOPEĆ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 sierpnia 2006, 16:55

Mam takie pytanie do forumowiczów. Czy posiada ktoś wzór odwołania na studia? Niestety nie zostałem przyjęty na wymarzony kierunek i chciałbym się odwołać. Nie szukam rad ani żadnych pomocy typu "jak napisać odwołanie". Potrzebuję tylko sam wzór, szablon. Jeśli ktoś taki posiada, to bardzo prosiłbym o pomoc i przesłanie mi tego wzoru na maila, kopeczawszespoko@o2.pl lub o wklejenie bezpośredniego linka. Kiedy otrzymam oczekiwaną pomoc, temat będzie można usunąć.

z góry dziękuję wszystkim kibicom.

Venomik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 sierpnia 2006, 17:29

A na jaką uczelnie ptorzebujesz odwołania? Zwykle uczelnie mają swój własny wzór - napisz do nich, albo odwiedź dziekanat osobiście, jeśli masz taką możliwość.

Dirty mind
ULAT

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 sierpnia 2006, 21:39

Nie wiem czy jest jakikolwiek sens pisania odwołania chociaż w sumie to nie znam Twojej sytuacji. W każdym bądź razie na Uniwersytecie Gdańskim jedna dziewczyna została wyśmiana gdy chciała coś takiego składać. Dlatego nie wiem czy wogóle odwołanie nam przysługuje....

mesju

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 sierpnia 2006, 23:00

ULAT pisze:Nie wiem czy jest jakikolwiek sens pisania odwołania chociaż w sumie to nie znam Twojej sytuacji. W każdym bądź razie na Uniwersytecie Gdańskim jedna dziewczyna została wyśmiana gdy chciała coś takiego składać. Dlatego nie wiem czy wogóle odwołanie nam przysługuje....
Trochę mnie zaskoczyłeś, bo w moim środowisku składanie odwołania to rzecz normalna. Większość moich znajomych tak robi :think:

@KOPEĆ - domyślam się, że szablon całości już masz. Na każdym odwołaniu trzeba dodać kilka słów od siebie i pewnie o to Tobie chodzi. Jeśli nie ( :prochno: ), to może to Ci się przyda:
http://www.ae.wroc.pl/~plikiae/pdf/form ... olania.pdf

Bart

Interista
Interista

Nieprzeczytany post 09 sierpnia 2006, 11:32

Bo na gdańskim jest internetowa rejestracja i miejsce na liście na którym się znajdujesz cały czas jest aktualizowane. W tym wypadku odwołanie nic nie daje, zresztą sam zastanawiam się po co to, skoro są listy rezerwowe i kto zrezygnuje, zwalnia miejsce.

inter Jest Bebe
ODPOWIEDZ