Wzór odwołania na studia.
- KOPEĆ
- Juventino
Mam takie pytanie do forumowiczów. Czy posiada ktoś wzór odwołania na studia? Niestety nie zostałem przyjęty na wymarzony kierunek i chciałbym się odwołać. Nie szukam rad ani żadnych pomocy typu "jak napisać odwołanie". Potrzebuję tylko sam wzór, szablon. Jeśli ktoś taki posiada, to bardzo prosiłbym o pomoc i przesłanie mi tego wzoru na maila, kopeczawszespoko@o2.pl lub o wklejenie bezpośredniego linka. Kiedy otrzymam oczekiwaną pomoc, temat będzie można usunąć.
z góry dziękuję wszystkim kibicom.
z góry dziękuję wszystkim kibicom.
- ULAT
- Juventino
Nie wiem czy jest jakikolwiek sens pisania odwołania chociaż w sumie to nie znam Twojej sytuacji. W każdym bądź razie na Uniwersytecie Gdańskim jedna dziewczyna została wyśmiana gdy chciała coś takiego składać. Dlatego nie wiem czy wogóle odwołanie nam przysługuje....
- mesju
- Qualità Juventino
Trochę mnie zaskoczyłeś, bo w moim środowisku składanie odwołania to rzecz normalna. Większość moich znajomych tak robiULAT pisze:Nie wiem czy jest jakikolwiek sens pisania odwołania chociaż w sumie to nie znam Twojej sytuacji. W każdym bądź razie na Uniwersytecie Gdańskim jedna dziewczyna została wyśmiana gdy chciała coś takiego składać. Dlatego nie wiem czy wogóle odwołanie nam przysługuje....

@KOPEĆ - domyślam się, że szablon całości już masz. Na każdym odwołaniu trzeba dodać kilka słów od siebie i pewnie o to Tobie chodzi. Jeśli nie (

http://www.ae.wroc.pl/~plikiae/pdf/form ... olania.pdf
- Bart
- Interista
Bo na gdańskim jest internetowa rejestracja i miejsce na liście na którym się znajdujesz cały czas jest aktualizowane. W tym wypadku odwołanie nic nie daje, zresztą sam zastanawiam się po co to, skoro są listy rezerwowe i kto zrezygnuje, zwalnia miejsce.
inter Jest Bebe