Camoranesi zostanie w Juve !!??
- Mati1990
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Jak dobrze zrozumialem to wedlug www.sports.it a dokladnij z linku:
http://sports.alice.it/it/cmc/calcio/20 ... 99130.html
Mauro Camoranesi postanowil zostac w Juventusie odrzucajac oferty Villareal Bayernu itp.
Moim zdaniem jak to ejst prawda to sie bardzo ciesze z wielu powodow np z tego ze Camor sie przyda do tworzenia akcji i kolejny dosiwadczony zawodnik ktory na serie b jest bardzo potrzebny 8)
ps- moglby ktos przetlumaczyc jeszcze jeden tekst oto link:
http://sports.alice.it/it/cmc/calcio/20 ... 99143.html
z gory dzieki
ps2-mam takie pytanie malutkie zna ktos jakiegos dobrego wloskiego translatora bo narazie nic nie znalazlem :roll:
http://sports.alice.it/it/cmc/calcio/20 ... 99130.html
Mauro Camoranesi postanowil zostac w Juventusie odrzucajac oferty Villareal Bayernu itp.
Moim zdaniem jak to ejst prawda to sie bardzo ciesze z wielu powodow np z tego ze Camor sie przyda do tworzenia akcji i kolejny dosiwadczony zawodnik ktory na serie b jest bardzo potrzebny 8)
ps- moglby ktos przetlumaczyc jeszcze jeden tekst oto link:
http://sports.alice.it/it/cmc/calcio/20 ... 99143.html
z gory dzieki
ps2-mam takie pytanie malutkie zna ktos jakiegos dobrego wloskiego translatora bo narazie nic nie znalazlem :roll:
Ostatnio zmieniony 24 lipca 2006, 16:02 przez Mati1990, łącznie zmieniany 2 razy.
- Venomik
- Juventino
Mój znajomy, który dopiero raczkuje w języku włoskim, powiedział mi, że oznacza to:
Camroanesim interesują się te kluby, ale Camor może zostać w Serie B.
Ten pomocnik mistzów świata wrócił z wakacji i zadecyduje w ciągu najbliższych kilku godzin.
Ale zaznaczył, że mógł i treść i czasy (to głównie) pokręcić.
Camroanesim interesują się te kluby, ale Camor może zostać w Serie B.
Ten pomocnik mistzów świata wrócił z wakacji i zadecyduje w ciągu najbliższych kilku godzin.
Ale zaznaczył, że mógł i treść i czasy (to głównie) pokręcić.
Dirty mind
- Medi
- Qualità Juventino
Według newsa na włoskim portalu Camoranesi zastanawia się nad swoją przyszłością. Nie jest jeszcze zdecydowany czy przyjąć ofertę któregoś z pięciu klubów (Villareal, Bayern, Valencia, Inter i Roma) czy zostać w Juve i grać w Serie B.
Pewnie czeka na ostateczny wyrok w sprawie calciopoli.
Pewnie czeka na ostateczny wyrok w sprawie calciopoli.
- runningfree
- Juventino
Jak Camoranesi odejdzie, to skończy jak Olisadebe 

- The_Sickness
- Juventino
Pięknie by było gdyby został. Lubie Camora i jego pozostanie sprawiłoby mi wielką radość. To bardzo pozyteczny zawodnik i na bank by sprawił, ze Juve stało by się silniejsze.
- Swider10
- Juventino
A pamietam jak rok temu mowilo sie ze Camor moze odejsc a teraz jest jednym z tych co raczej zostana i to powinno cieszyc. Podobno gdyby zmniejszono kare Juve chociaz dano by mniej ujemnych punktów Camoranesi zostanie, oby to byłą prawda.
"Pozytywne rezultaty to coś wspaniałego , ale istnieje coś większego: móc powiedzieć, że jest się kibicem Juventusu i być z tego dumnym."
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
- BartekGajda9
- Juventino
Jeśli okaże się prawdą i Camoranesi pozostanie w Turynie, będzie to napewno dobry znak :-D Cieszyłbym się gdyby został, napewno każdemu z nas na tym zależy, licząc się z odejściem już wielu zawodników. Oby jeszcze tylko Treze został 

"To trochę dziwne, ale uwierzcie mi, w życiu nie popełniłem większego błędu", "Obecnie pracuję nad tym, żeby móc wrócić do Juventusu" - tak Canna WRACAJ !!
- Mati1990
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
juz zmienilem...sorki za blad ale to "resta alla Juve" zmylilo mnie bo tyle co wiem to znaczy ze zostaje wiec ucieszony bylem..eh a tu nadal nie pewnosc ale mam nadzieje ze postanowi zostac z Juve tymbardziej ze jeszcze moga nam punkty karne zlikwidowac.człowiek mąka pisze:Ja sugeruję wobec tego zmianę tematu!
Bo Juvetini czytając to mogą nabrać pewności, że Camor zostaje z nami i później się głęboko rozczarować
- tabo89
- Juventino
chyba jednak niestety to nie prawda bo wlasnie przeczytalem ten artykuł:
Pomocnik Juventusu Turyn - Mauro German Camoranesi dał swoją wypowiedzią jasno do zrozumienia, że nie chce już grać dalej w ekipie Starej Damy. Zawodnik powiedział, że nie ma zamiaru grać przeciwko słabym drużynom typu Albinoleffe.
"Grać przeciwko Albinoleffe w Serie B? Oczywiście nie mam zamiaru tego robić." - stwierdził Mauro German Camoranesi.
Przypomnijmy, że decyzją Sądu Sportowego Bianconeri zostali zdegradowani do Serie B i dodatkowo ukarani trzydziestoma ujemnymi punktami. Po odwołaniu się do Corte Federale pozostali w drugiej lidze, ale zmniejszono im karę punktową na 17. Teraz Starej Damie przysługują jeszcze odwołania do Coni, następnie do Regionalnego Trybunału, a na samym końcu do Brukseli.
Mówi się, że bez względu na zapewnienia Didiera Deschampsa, że z Juve nikt już nie odejdzie, Argentyńczyk z włoskim paszportem trafi do ligi hiszpańskiej i zasili jedną z ekip: CF Valencia, Real Saragossa.
źródełko: http://transfery.info/news-full-582.html
-------------------------------------------------------------------
no i niestety okazuje sie ze kolejny pilkarz nas opusci. tylko ze Camor to byl gotowy zostac ale zdenerwowala go obojetnosc Deschampa. ale lepiej jesli mamy zgarnac za niego kase niz jakby trenerinio na niego nie stawial i grzal lawe. za to kase mozna kpic kogos mlodego i to jest plus. zobaczymy co bedzie z Mauro
Pomocnik Juventusu Turyn - Mauro German Camoranesi dał swoją wypowiedzią jasno do zrozumienia, że nie chce już grać dalej w ekipie Starej Damy. Zawodnik powiedział, że nie ma zamiaru grać przeciwko słabym drużynom typu Albinoleffe.
"Grać przeciwko Albinoleffe w Serie B? Oczywiście nie mam zamiaru tego robić." - stwierdził Mauro German Camoranesi.
Przypomnijmy, że decyzją Sądu Sportowego Bianconeri zostali zdegradowani do Serie B i dodatkowo ukarani trzydziestoma ujemnymi punktami. Po odwołaniu się do Corte Federale pozostali w drugiej lidze, ale zmniejszono im karę punktową na 17. Teraz Starej Damie przysługują jeszcze odwołania do Coni, następnie do Regionalnego Trybunału, a na samym końcu do Brukseli.
Mówi się, że bez względu na zapewnienia Didiera Deschampsa, że z Juve nikt już nie odejdzie, Argentyńczyk z włoskim paszportem trafi do ligi hiszpańskiej i zasili jedną z ekip: CF Valencia, Real Saragossa.
źródełko: http://transfery.info/news-full-582.html
-------------------------------------------------------------------
no i niestety okazuje sie ze kolejny pilkarz nas opusci. tylko ze Camor to byl gotowy zostac ale zdenerwowala go obojetnosc Deschampa. ale lepiej jesli mamy zgarnac za niego kase niz jakby trenerinio na niego nie stawial i grzal lawe. za to kase mozna kpic kogos mlodego i to jest plus. zobaczymy co bedzie z Mauro

- DamKam
- Juventino
Jezeli faktycznie Camor w tak dosadny sposob wypowiada sie o grze w Serie B, to niech odchodzi :!: Nie ma sensu zatrzymywac nikogo na sile. Zreszta Camor i tak swoim zachowaniem na boisku wiele razy dzialal mi na nerwy. Odnosilem tez takie wrazenie, ze im dluzej gral w Juve tym gorzej :? A jego wypowiedz przypomina mi sytuacje w Thuramem, gdzie rowniez nie podobaly mi sie jego slowa, odnosnie perspektywy gry dla Juventusu w nizszej lidze.
Tacy gracze, przynajmniej przeze mnie, nie sa mile widziani w "nowym" Juventusie :roll:
Tacy gracze, przynajmniej przeze mnie, nie sa mile widziani w "nowym" Juventusie :roll:
- Kubba
- Juventino
Ja juz sam nie wiem raz pisze, że chce zostac a raz że nie. Wczoraj czytałem na stronie transfery.info, ze Camor nie ma zamiaru grac w Serie B z takimi drużynami jak np.: Albinoleffe! Juz się pogubiłem w tym wszystkim:/
To jest dokładny link do tej wiadomości http://www.transfery.info/news-full-582.html
http://world2.monstersgame.pl/?ac=vid&vid=35006299 Polecam;]
- Tombalu
- Juventino
Nie ma sensu na siłe trzymac - Camoranesi czy Ibrahimovica!Chcą odejsc to i tak odejda!
Nie chcą grac w Serie B niech odejdą. Wiecej dla JUVE w Serie B zrobią mlode zebry typu - Palladino, Volpato czy Chiumiento oni w przeciwieństwie do naszych gwiazd w Serie B dadzą z siebie wszystko i bedą grać na 100 %, a Ibrahimovic nawet z duzą gażanie nie bedzie grac na 100 % swoich mozliwosci.
W nowym JUVE w Serie B potrzeba młodych spragnionych gry w wielkim JUVE albo tez prawdziwych juvetinio typu Del Piero czy Nedved. No i nie zapominajmy ze mamy tez doswiadczonych graczy typu Zalayeta, Kapo czy Oliveira, którzy na gre w Serie B nie narzekają!
Nie chcą grac w Serie B niech odejdą. Wiecej dla JUVE w Serie B zrobią mlode zebry typu - Palladino, Volpato czy Chiumiento oni w przeciwieństwie do naszych gwiazd w Serie B dadzą z siebie wszystko i bedą grać na 100 %, a Ibrahimovic nawet z duzą gażanie nie bedzie grac na 100 % swoich mozliwosci.
W nowym JUVE w Serie B potrzeba młodych spragnionych gry w wielkim JUVE albo tez prawdziwych juvetinio typu Del Piero czy Nedved. No i nie zapominajmy ze mamy tez doswiadczonych graczy typu Zalayeta, Kapo czy Oliveira, którzy na gre w Serie B nie narzekają!