Lucarelli chce trafić do Juventusu
- Jarolinho
- Juventino
Cristiano Lucarelli wyznał, że jest nieszczęśliwy w Livorno i rozpoczął już negocjacje z Juventusem.
W ostatnim tygodniu kapitan Amaranto zrezygnował z transferu do rosyjskiego Zenitu St. Petersburg.
- Jestem w trakcie negocjacji z Juve. Trudno mi zostać w Livorno, więc nie wykluczam transferu do Turynu. Spinelli (prezydent klubu - przyp. red.) powiedział, że nie jestem na sprzedaż.
Lucarelli grał już w Turynie. W latach 2001 i 2003 reprezentowałbarwy AC Torino, skąd przeniósł się do Livorno, gdzie miał najlepsze lata w karierze, zdobywając 53 bramki w 76 meczach.
W ramach transferu do Livorno może trafić Igor Tudor, jako część zapłaty za napastnika.
Mimo relegacji do Serie B Juventus nie stoi bezczynnie na rynku transferowym, wzmacniając głównie atak wobec spodziewanego odejścia Ibrahimovica i Trezegueta. Piłkarzami Juventusu są już Valeri Bojinov, Raffaele Palladino, który powrócił z Livorno oraz Alessandro Del Piero, który zadeklarował chęć pozostania w Juve.
Źródło: JuveZone.net
W ostatnim tygodniu kapitan Amaranto zrezygnował z transferu do rosyjskiego Zenitu St. Petersburg.
- Jestem w trakcie negocjacji z Juve. Trudno mi zostać w Livorno, więc nie wykluczam transferu do Turynu. Spinelli (prezydent klubu - przyp. red.) powiedział, że nie jestem na sprzedaż.
Lucarelli grał już w Turynie. W latach 2001 i 2003 reprezentowałbarwy AC Torino, skąd przeniósł się do Livorno, gdzie miał najlepsze lata w karierze, zdobywając 53 bramki w 76 meczach.
W ramach transferu do Livorno może trafić Igor Tudor, jako część zapłaty za napastnika.
Mimo relegacji do Serie B Juventus nie stoi bezczynnie na rynku transferowym, wzmacniając głównie atak wobec spodziewanego odejścia Ibrahimovica i Trezegueta. Piłkarzami Juventusu są już Valeri Bojinov, Raffaele Palladino, który powrócił z Livorno oraz Alessandro Del Piero, który zadeklarował chęć pozostania w Juve.
Źródło: JuveZone.net
Ostatnio zmieniony 20 lipca 2006, 16:26 przez Jarolinho, łącznie zmieniany 1 raz.
- Cube - fan Juve
- Juventino
Jak już pisałem w komentarzach do newsów... Zdecydowanie wolałbym aby pozostał Trezeguet... Ale jeśli nie zostanie, to wolę Lucarelliego niż Cruza (o którym ostatnio tyle się mówi) w roli tego "wysokiego napastnika", na którego byłyby kierowane górne piłki. 

- MediapuntA
- Juventino
Dziwne :shock: Ostatnio czytałem że Lucarelli trafił do Zenitu Sankt Petersburg
Jakaś kaczka dziennikarska
Oczywiście byłoby fajnie gdyby Cristiano przyszedł do nas i wzmocnił linię ataku (Lucarelli - Bojinov a za nimi DP
coś wspaniałego
). Uważam że jest to znakomity napastnik , który potrafi znaleźć się tam gdzie trzeba (jak Piechna
) 

Oczywiście byłoby fajnie gdyby Cristiano przyszedł do nas i wzmocnił linię ataku (Lucarelli - Bojinov a za nimi DP

- Marianb
- Juventino
Luccarelli jest zawodnikiem doświadczonym który już grał w Serie A i był w minionym sezonie jednym z czołowych strzelców w lidze.
Miał on oferte z Zenitu którą odrzucił dlatego ponieważ nie chce grać za granicą.pizmak pisze:Dziwne :shock: Ostatnio czytałem że Lucarelli trafił do Zenitu Sankt PetersburgJakaś kaczka dziennikarska
![]()
albo jak ,,Franek"pizmak pisze: Uważam że jest to znakomity napastnik , który potrafi znaleźć się tam gdzie trzeba (jak Piechna) :-D
- MediapuntA
- Juventino
Ja czytałem że już przeszedł :!: Nawet w GW byłoMarianb pisze:Luccarelli jest zawodnikiem doświadczonym który już grał w Serie A i był w minionym sezonie jednym z czołowych strzelców w lidze.Miał on oferte z Zenitu którą odrzucił dlatego ponieważ nie chce grać za granicą.pizmak pisze:Dziwne :shock: Ostatnio czytałem że Lucarelli trafił do Zenitu Sankt PetersburgJakaś kaczka dziennikarska
![]()

- Marianb
- Juventino
http://www.seriea.pl/index.php?strona=news&id=63518pizmak pisze:Ja czytałem że już przeszedł :!: Nawet w GW było:/
A w którym numerze GW pisało????
- Kryształ
- Juventino
Chętnie bym go zoabaczył w koszulce Juve. Nie rozumiem czemu niektorezy sie go tak czepiaja? Przeciez zyjemy w wolnej Europie i każdy ma prawo do własnych poglądów (oczywiście bez przesady) Myślę że nuiektorzy powinni lekko popracowac nad tolerancja. Nie obchodzą mnie jego poglady, jego wiara, ja rządam od niego i od reszty zawodników tylko jednego: żeby dobrze grali i się do tego przykładali !!!
- Bolchevik
- Juventino
- herr_braun
- Juventino
No tak, w sumie pasuje do Twojego nicku :?Bolchevik pisze:Przydał by sie
Lucarelliemu mówimy stanowcze NIE!!!