Lucarelli chce trafić do Juventusu

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Jarolinho

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lipca 2006, 16:21

Cristiano Lucarelli wyznał, że jest nieszczęśliwy w Livorno i rozpoczął już negocjacje z Juventusem.

W ostatnim tygodniu kapitan Amaranto zrezygnował z transferu do rosyjskiego Zenitu St. Petersburg.

- Jestem w trakcie negocjacji z Juve. Trudno mi zostać w Livorno, więc nie wykluczam transferu do Turynu. Spinelli (prezydent klubu - przyp. red.) powiedział, że nie jestem na sprzedaż.

Lucarelli grał już w Turynie. W latach 2001 i 2003 reprezentowałbarwy AC Torino, skąd przeniósł się do Livorno, gdzie miał najlepsze lata w karierze, zdobywając 53 bramki w 76 meczach.

W ramach transferu do Livorno może trafić Igor Tudor, jako część zapłaty za napastnika.

Mimo relegacji do Serie B Juventus nie stoi bezczynnie na rynku transferowym, wzmacniając głównie atak wobec spodziewanego odejścia Ibrahimovica i Trezegueta. Piłkarzami Juventusu są już Valeri Bojinov, Raffaele Palladino, który powrócił z Livorno oraz Alessandro Del Piero, który zadeklarował chęć pozostania w Juve.

Źródło: JuveZone.net
Ostatnio zmieniony 20 lipca 2006, 16:26 przez Jarolinho, łącznie zmieniany 1 raz.

Cube - fan Juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lipca 2006, 16:25

Jak już pisałem w komentarzach do newsów... Zdecydowanie wolałbym aby pozostał Trezeguet... Ale jeśli nie zostanie, to wolę Lucarelliego niż Cruza (o którym ostatnio tyle się mówi) w roli tego "wysokiego napastnika", na którego byłyby kierowane górne piłki. :whistle:

MediapuntA

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lipca 2006, 17:46

Dziwne :shock: Ostatnio czytałem że Lucarelli trafił do Zenitu Sankt Petersburg :angry: Jakaś kaczka dziennikarska :/

Oczywiście byłoby fajnie gdyby Cristiano przyszedł do nas i wzmocnił linię ataku (Lucarelli - Bojinov a za nimi DP :prochno: coś wspaniałego :D). Uważam że jest to znakomity napastnik , który potrafi znaleźć się tam gdzie trzeba (jak Piechna :prochno: ) :D

cziro

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lipca 2006, 17:53

Lucarelli jest świetny, ale pozyskać go należy tylko w wypadku gdyby było wiadomo że Treze odchodzi na 100%

Marianb

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lipca 2006, 17:58

Luccarelli jest zawodnikiem doświadczonym który już grał w Serie A i był w minionym sezonie jednym z czołowych strzelców w lidze.
pizmak pisze:Dziwne :shock: Ostatnio czytałem że Lucarelli trafił do Zenitu Sankt Petersburg :angry: Jakaś kaczka dziennikarska :/
Miał on oferte z Zenitu którą odrzucił dlatego ponieważ nie chce grać za granicą.
pizmak pisze: Uważam że jest to znakomity napastnik , który potrafi znaleźć się tam gdzie trzeba (jak Piechna :prochno: ) :-D
albo jak ,,Franek"

MediapuntA

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lipca 2006, 18:10

Marianb pisze:Luccarelli jest zawodnikiem doświadczonym który już grał w Serie A i był w minionym sezonie jednym z czołowych strzelców w lidze.
pizmak pisze:Dziwne :shock: Ostatnio czytałem że Lucarelli trafił do Zenitu Sankt Petersburg :angry: Jakaś kaczka dziennikarska :/
Miał on oferte z Zenitu którą odrzucił dlatego ponieważ nie chce grać za granicą.
Ja czytałem że już przeszedł :!: Nawet w GW było :/

Marianb

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lipca 2006, 18:38

pizmak pisze:Ja czytałem że już przeszedł :!: Nawet w GW było:/
http://www.seriea.pl/index.php?strona=news&id=63518
A w którym numerze GW pisało????

Kryształ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lipca 2006, 19:13

Chętnie bym go zoabaczył w koszulce Juve. Nie rozumiem czemu niektorezy sie go tak czepiaja? Przeciez zyjemy w wolnej Europie i każdy ma prawo do własnych poglądów (oczywiście bez przesady) Myślę że nuiektorzy powinni lekko popracowac nad tolerancja. Nie obchodzą mnie jego poglady, jego wiara, ja rządam od niego i od reszty zawodników tylko jednego: żeby dobrze grali i się do tego przykładali !!!

16Maciek

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 20 lipca 2006, 22:09

Mamy Del Piero, Bojinova, Zalayete, może zostanie Treze. Według mnie nie jest on nam potrzebny tak bardzo ale jeśli działacze go ściągną to mam nadzieje że coś wniesie do naszej drużyny

Bolchevik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 sierpnia 2006, 22:30

!!! FORZA JUVE !!!
herr_braun

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 sierpnia 2006, 22:35

Bolchevik pisze:Przydał by sie
No tak, w sumie pasuje do Twojego nicku :?
Lucarelliemu mówimy stanowcze NIE!!!

ODPOWIEDZ