Nedved oficjalnie w Turynie
- Italia6
- Juventino
Według http://sports.alice.it/it/cmc/calcio/20 ... 98965.html
Pavel Nedved zostaje w Turynie.
Wreszczie dziś pojawiły się jakieś pozytywne dla nas wiadomości.Rano ta o decyzji Buffona, teraz ta o decyzji Nedveda .Super.Pozostaje tylko czekać aż reszta naszych kochanych piłkarzy pójdzie w ich slady
Pavel Nedved zostaje w Turynie.
Wreszczie dziś pojawiły się jakieś pozytywne dla nas wiadomości.Rano ta o decyzji Buffona, teraz ta o decyzji Nedveda .Super.Pozostaje tylko czekać aż reszta naszych kochanych piłkarzy pójdzie w ich slady

FORZA JUVE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
FORZA ITALIA !!!!!!!!!!!!!
FORZA ITALIA !!!!!!!!!!!!!
- Mati1990
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
I co tu duzo mowic? nastepny po Buffonie,Del Piero i Chiellinim prawdziwy Juventinio ktory nie boi sie grac w nizszej lidze i marnowac kariere tymbardziej ze Nedved ma juz swoje lata i lada dzien mogl zakonczyc kariere a jednak zostal by pomoc Juventusovi ! To sie nazywa klasa sama w sobie...DZieki ci Boze za te wspaniale dzis wiadomosci i oby ich bylo jeszcze duzo :!:
- Tasak
- Juventino
Tacy piłkarze napewno będą miali w moim sercu dużo więcej miejsca niż Ci którzy odejdą. oczywiście będę Im wdzięczny, że u Nas grali. Ale ktoś kto teraz z nami zostanie i bedzie grał na SerieB (oby nie) zdobędzie ogromny szacunek każdego kibica Juve.
Niedźwiadek, dobrze robisz!!! A Lige Mistrzów jeszcze wygrasz... Tego Ci w zamian życze ;P No sobię w sumię też :lol:
Niedźwiadek, dobrze robisz!!! A Lige Mistrzów jeszcze wygrasz... Tego Ci w zamian życze ;P No sobię w sumię też :lol:
- tabo89
- Juventino
przynajmniej wiemy ze kilka gwiazd zostanie, swieca przykladem dal pozostałych... najbardziej zalezy mi na Cannavaro, Zambro, Camoranesim, Treze bo oni sa nasza siłą. zostanie kilku doswiadczonych to wiemy napewno i bardzo dobrze bo mlodziez musi sie od kogos uczyc a nikt nie jest lepszym przykladem niz ci ktorzy kochaja i tworza ten klub
- Barbarzynca
- Juventino
- Gooray
- Juventino
Coraz lepsze wiadomości mam przyjemność dziś czytać... Jak wszyscy ciesze się bardzo że niedźwiadek zostaje no i oby utrzymał tą formę z mistrzostw to będzie fantastycznie!!! Teraz ci co wyrazili chęć zostania niech przekonuja reszte
:):)

- naros
- Juventino
Przeciez to juz było wiadomo jak na konferencji prasowej Deschamp powiedział ze Nedved chce wziąsc udział w ich planie czyli ponownemu wejsciu na szczyt. Super Nedved, Alex, Gigi jeszcze tylko mi brakuje Canny i Trezegola 

Un capitano c'è solo un capitano!!!
- blk01
- Juventino
Powinniśmy ich na rękach nosić, a mówią, ze pieniądze rządzą futbolem i piłkarzami. My juventini możemy z dumą powiedzieć, że NIE !! Pavel-Grazie
http://euroislam.pl
Europa dla Europejczyków.
Europa dla Europejczyków.
- BartekGajda9
- Juventino
Pomocnik Juventusu Turyn Pavel Nedved nie opuści zespołu Starej Damy w potrzebie. Czech zapewnił, że nie zmieni otoczenia, bowiem właśnie w ekipie Bianconerich zamierza zakończyć piłkarską karierę.
"Podjąłem decyzję i zamierzam zakończyć karierę w Juventusie. To był mój życiowy wybór, bo czuję się w Turynie bardzo dobrze, ale przede wszystkim robię to z wdzięczności dla rodziny Agnellich, która mnie zawsze szanowała."- powiedział.
"Serie A czy B - bez różnicy dla kogoś, kto patrzy na futbol tak, jak ja. Miałem kilka ofert spoza granic Italii, ale zdecydowałem się zostać tu. Powrót z Juventusem do Serie A byłby jak zwycięstwo w Lidze Mistrzów."- dodał.
źródło : http://pilka.pl/?mid=1&show=58206
Wspaniała wiadomość :-D Przez tą decyzję pokazał, że jest wielkim zawodnikiem, nie tylko na boisku
"Podjąłem decyzję i zamierzam zakończyć karierę w Juventusie. To był mój życiowy wybór, bo czuję się w Turynie bardzo dobrze, ale przede wszystkim robię to z wdzięczności dla rodziny Agnellich, która mnie zawsze szanowała."- powiedział.
"Serie A czy B - bez różnicy dla kogoś, kto patrzy na futbol tak, jak ja. Miałem kilka ofert spoza granic Italii, ale zdecydowałem się zostać tu. Powrót z Juventusem do Serie A byłby jak zwycięstwo w Lidze Mistrzów."- dodał.
źródło : http://pilka.pl/?mid=1&show=58206
Wspaniała wiadomość :-D Przez tą decyzję pokazał, że jest wielkim zawodnikiem, nie tylko na boisku

"To trochę dziwne, ale uwierzcie mi, w życiu nie popełniłem większego błędu", "Obecnie pracuję nad tym, żeby móc wrócić do Juventusu" - tak Canna WRACAJ !!
- tabo89
- Juventino
za to wszyscy kochamy Pavla - on kocha Juventus i jest wyjatkowy, nie opuszcza nas w tak trudnych chwilach i wie ile to dla nas znaczy. Pozostanie w naszych sercach do konca jako wspanialy zawodnik nie jakos zdrajca...
tytul tego tematu nie bardzo pasuje mi. to tak jakby Nedved zostal teraz zakupiony i potwierdzono ten transfer, zaprezentowano Pavla oficjalnie... zmien na jakis inny
tytul tego tematu nie bardzo pasuje mi. to tak jakby Nedved zostal teraz zakupiony i potwierdzono ten transfer, zaprezentowano Pavla oficjalnie... zmien na jakis inny

Ostatnio zmieniony 29 lipca 2006, 18:32 przez tabo89, łącznie zmieniany 1 raz.