Superoferta dla Trezeguet
- TreDelIbra
- Juventino
http://sports.alice.it/it/cmc/calcio/20 ... 98901.html
Nie znam włoskiego, no ale można sie domyśleć co tam pisze.
Juventus przygotowuje superoferte dla Davida Trezegueta.Stara dama chce przedłużyć kontrakt ze swoim napastnikiem do 2008 roku i zaproponować mu 4,5 mln euro za sezon.
Jednak w wypadku gdy francuz nie zgodzi sie, Juventus będzie starał się pozyskać w jego miejsce Christiano Lucarelliego. Lucarellim interesuje się już rosyjski Zenit San Petersburg.Rosjanie oferują za napastnika Livorno 7 mln. Juventus chciałby wymienić go za kogoś z pary Zalayeta-Palladino.
No wydaje mi sie,że mniej wiecej to tam pisze, jeżeli coś poplątałem to z góry przepraszam
Osobiście bardzo bym sie cieszył gdyby Treze z nami został. A co do Lucarelliego, no jest to dobry piłkarz, ale już troche wiekowy (31l.)
Nie znam włoskiego, no ale można sie domyśleć co tam pisze.
Juventus przygotowuje superoferte dla Davida Trezegueta.Stara dama chce przedłużyć kontrakt ze swoim napastnikiem do 2008 roku i zaproponować mu 4,5 mln euro za sezon.
Jednak w wypadku gdy francuz nie zgodzi sie, Juventus będzie starał się pozyskać w jego miejsce Christiano Lucarelliego. Lucarellim interesuje się już rosyjski Zenit San Petersburg.Rosjanie oferują za napastnika Livorno 7 mln. Juventus chciałby wymienić go za kogoś z pary Zalayeta-Palladino.
No wydaje mi sie,że mniej wiecej to tam pisze, jeżeli coś poplątałem to z góry przepraszam

Osobiście bardzo bym sie cieszył gdyby Treze z nami został. A co do Lucarelliego, no jest to dobry piłkarz, ale już troche wiekowy (31l.)
- naros
- Juventino
Równiez mam nadzieje ze Treze zostanie ale śa nikłe szanse na to podobno ma oferte z Liverpoolu ale to nic pewnego. Jęsli chodzi o Lucarelliego to niechciał bym go w Juve bo jak dobrze pamietam jest faszystą tak jak Di Canio :evil: o wiele bardziej wole Palladino czy Zalayete.

Un capitano c'è solo un capitano!!!
- Cube - fan Juve
- Juventino
Jeżeli jest faszystą to won z nim, niewiadomo jak dobrze by nie grał! Ja lubię Juve nie tylko za to jak grają zawodnicy, ale także jak prezentują się poza boiskiem.
A co do Trezegola - mam nadzieję, że się zgodzi. No, ale bądź co bądź, największy wpływ na jego decyzję będzie miała apelacja. Jeżeli nie będzie -30 punktów, tylko np. -6, to szanse na to że zostanie z pewnością zwiększą się.
A co do Trezegola - mam nadzieję, że się zgodzi. No, ale bądź co bądź, największy wpływ na jego decyzję będzie miała apelacja. Jeżeli nie będzie -30 punktów, tylko np. -6, to szanse na to że zostanie z pewnością zwiększą się.
- juveman7
- Juventino
Dla mnie Trezeguet jest jednym z najlepszych snajperów na świecie. Byłbym bardzo zadowolony gdyby nie opuścił Juventusu. Strzelił już wiele bramek dla BiancoNerich, i teraz pewnie też nastrzela ich mnóstwo. Takich piłkarzy jak Trezegol nie można sprzedawać, musimy go zatrzymać, on jest wart każdych pieniędzy.
...kiedyś przyjdzie prawdziwy deszcz i zmyje cały ten gnój...
- BartekGajda9
- Juventino
Oby został w naszym klubie. Napewno zatrzymanie go nie będzie łatwe, lecz bardzo wierze w jego pozostanie w Juve. Jest b.dobrym napastnikiem, taki lis pola karnego, piła go szuka. Wiele bramek ma na swoim koncie w barwach Juve i oby bylo ich jeszcze więcej 

"To trochę dziwne, ale uwierzcie mi, w życiu nie popełniłem większego błędu", "Obecnie pracuję nad tym, żeby móc wrócić do Juventusu" - tak Canna WRACAJ !!
- klapan
- Juventino
Ponadto dał Włochom mistrzostwo świata :lol: A tak na serio to rzeczywiście zarząd musi coś zrobić żeby spróbować zostawić choćby szkielet drużyny...juveman7 pisze:Dla mnie Trezeguet jest jednym z najlepszych snajperów na świecie. Byłbym bardzo zadowolony gdyby nie opuścił Juventusu. Strzelił już wiele bramek dla BiancoNerich, i teraz pewnie też nastrzela ich mnóstwo. Takich piłkarzy jak Trezegol nie można sprzedawać, musimy go zatrzymać, on jest wart każdych pieniędzy.
- blk01
- Juventino
i Odebrał mistrza Europy ;]klapan pisze:Ponadto dał Włochom mistrzostwo świata :lol:juveman7 pisze:Dla mnie Trezeguet jest jednym z najlepszych snajperów na świecie. Byłbym bardzo zadowolony gdyby nie opuścił Juventusu. Strzelił już wiele bramek dla BiancoNerich, i teraz pewnie też nastrzela ich mnóstwo. Takich piłkarzy jak Trezegol nie można sprzedawać, musimy go zatrzymać, on jest wart każdych pieniędzy.
http://euroislam.pl
Europa dla Europejczyków.
Europa dla Europejczyków.
- TURINIO
- Juventino
Nie oszukujmy się...Trezeguet odejdzie podobnie jak inni liczący się zawodnicy(Buffon czy Canna itd)...Co do Lucarelliego to nie widze sensu pozyskiwania tego zawodnika..Mamy Palladino jest Volpato i myślę że Ci młodzi zawodnicy powinni dostać szanse w Serie B..Może trzeba by było rozejrzeć się jeszcze za jakimś młodym,utalentowanym napastnikiem..Mój kandydat to Asamoah Gyan 

"...Znam swoją wartość i na boisku jestem bufonem. Dlatego nie pójdę do Juventusu, po co im dwóch bufonów?..." - jedna z wielu złotych myśli 'The Holy Goalie ' 

- Aniolek
- Juventino
- cygi
- Juventino
Nie nie. PO co nam tacy starzy goście. Nam potrzeba mlodych a nie najemników szukających większych zarobków. A co do Treze to lubie go i to bardzo, ale jakos w pewnych momętach mnie zadziwia. Nieraz takich banalnych sytuacji nie wykorzystuja a na dodatek mało porusza sie bez pilki. Nie ukrywam jednak, że było by fajnie gdyby zostal:D
- Flapek
- Juventino
Trezeguet musi zostac!! Kocham Tego goscia :o i uwarzam ze to jednak supeer napastnik!! A jezeli potrafił byc krolem strzelcow w serie A to w serie C nie powinien miec z tym problemu
POZDROWKA!! >>FORZA BIANCONERI<<

||>CZY SĄ W DOŁKU CZY NA SZCZYCIE, ZA JUVENTUS ODDAM ŻYCIE<||
- Wojtas_99
- Juventino
jeszcze nie serie c , ale trezeguet jest napastnikiem o pare klas lepszymo od ibrahimovica który pokazał coś w 1 sezonie w juve,Nie oszukukmy sie gwaiazda tego formatu nie bardzo będzie chciała grać w serie b :płaczę: :płaczę: :płaczę: :płaczę: :płaczę:
14 mistrzów. Na razie miałaś. Drużyno nasza kochana chorzowskim Ruchem zwana, drużyno nasza kochana chorzowskim Ruchem zwana.