Ostatnia deska ratunku - odwołanie sie od wyroku
- Del Petro
- Juventino
Jak wszyscy wiemy kazdy klub ktory nie zgadza sie z wyrokiem sadu ma 3 dni aby sie odwołac . Prawda jest jednak to iz raczej nie mozemy liczyc na Serie A. Ale według mnie nowy zarzad powinien sie odwołac co do ilosci ojemnych punktow (-30) na starcie Serie B. Moim zdaniem Juventus zasłóguje na 10-15 punktów ujemnych gdyz w tej aferze klub nie zawinił lecz jego działacze. FORZA GRANDE JUVE
- Juve11
- Juventino
Niech sie odwołają zeby mieć mniej tych minusowych punktów na starcie...
A jezeli zaczniemy z -30 punktów to utrzymać sie może uda ale nawansować na 100% nie...
I tak jestem przekonany ze wiekszość piłkaży odejdzie..
Hmm niestety.. :płaczę:
A jezeli zaczniemy z -30 punktów to utrzymać sie może uda ale nawansować na 100% nie...
I tak jestem przekonany ze wiekszość piłkaży odejdzie..
Hmm niestety.. :płaczę:
Jedyne Co Warte W Mym Życiu, Jest We Włoszech...
Juve...!!
"Juve, storia di un grande amore
bianco che abbraccia il nero
coro che si alza davvero per te"
Juve...!!
"Juve, storia di un grande amore
bianco che abbraccia il nero
coro che si alza davvero per te"
- Mrówa
- Juventino
Zgadzam się z Tobą ,że trzeba walczyć o mniejszy ujemny bilans punktów.Ale -10 czy -15 będzi ciężko, Viola dostałą -10 ,a podobno nasze grzechy są większe :roll: ALe chocby - 20 będzie lepszym rozwiązaniem.Jestem też ciekaw od czego Milan ma sie odwoływać ? Praktycznie uniknęli kary, ale widać przeszczep Silvio nadal uważa zie za stronę pokrzywdzoną.Może wniesie apelacje o przyznanie im 2 Scudetto ?? 8)

- Pilekww
- Juventino
Ja też sie zgadzam ze -30 pkt to troche za dużo! Mamy szanse na odwołanie tylko czy sa jakies informacje dotyczące tego czy nasz klub sie odwołuje?
Ja również nie licze na Serie A tylko na zmniejszenie liczy punktów ujemnych tu liczą się każde 3 pkt bo to jak wygrana jednego meczu. Jak by tak zmniejszyli do 10 czy 15 nawet 20 to większe szanse na wyjście do A!
FORZA JUVE PER SEMPRE
Ja również nie licze na Serie A tylko na zmniejszenie liczy punktów ujemnych tu liczą się każde 3 pkt bo to jak wygrana jednego meczu. Jak by tak zmniejszyli do 10 czy 15 nawet 20 to większe szanse na wyjście do A!
FORZA JUVE PER SEMPRE
"... Mamy 42 kluby w Serie A i B. Wszyscy rozmawiają, jedyny głuchoniemy klub to Inter." - Luciano Moggi
- Mati
- Juventino
Zdecydowanie powinniśmy walczyć o punkty.30 punktów ujemnych to są jakieś żarty.Kara jest o wiele większa od kar reszty klubów i myślę że z 10 punktów uda się zredukować.Wtedy będzie łatwiej.
Milanowina pewno nie zredukują punktów do zera.
Milanowina pewno nie zredukują punktów do zera.
- Mati1990
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
mysle,ze moga nam cofnac z 10 pkt bo o utrzymaniu w serie a nie licze tak jak zreszta nikt juz ...tymbardziej ze moglismy rownoczesnie wyladowac w serie c .
Jednym slowem KARA by byla w sam raz tylko 10 pkt mniej co najmniej bo na to Juve nie zasluzylo a jak juz to milan rownoczesnie tez powinien miec wiecej pkt na minusie
Jednym slowem KARA by byla w sam raz tylko 10 pkt mniej co najmniej bo na to Juve nie zasluzylo a jak juz to milan rownoczesnie tez powinien miec wiecej pkt na minusie

- Marcin_FCJ
- Juventino
Czy komisja odwoławcza składa się z zupełnie innych osób które podejmują działania niezależnie od osób które nas skazały?
- Swider10
- Juventino
Trzeb wieżyc, ze az taka kara nas nie czeka, no nie łudźmy sie w jestesmy w Serie B .. :płaczę: ale -30ptk. to o wiele za duzo -15 mysle ze bylo by wystarczajaca kara, a wtedy awans bedzie jeszcze bardzoej prawdopodobny.
"Pozytywne rezultaty to coś wspaniałego , ale istnieje coś większego: móc powiedzieć, że jest się kibicem Juventusu i być z tego dumnym."
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
- 2MAN
- Juventino
Jezeli uda sie wywalczyc chociaz mniej jak -20 czy jeszcze mniej , to sytuacja zmienia sie calkowicie ....
Narazie z - 30 pkt to raczej bedziemy walczyc o utrzymanie a nie o "powrot na salony" ... ja za wiele nie oczekuje od odwolania sie , pozatym w tym przypadku nie licze na szybki awans ... i Wam tez proponuje sie uzrbroic w cierpliwosc

Narazie z - 30 pkt to raczej bedziemy walczyc o utrzymanie a nie o "powrot na salony" ... ja za wiele nie oczekuje od odwolania sie , pozatym w tym przypadku nie licze na szybki awans ... i Wam tez proponuje sie uzrbroic w cierpliwosc

"Dla wszytkich fanow Nintendo DS . Zapraszamy ! http://www.dsinfo.yoyo.pl/news.php
- Vincitore
- Juventino
Teraz nie ma przelewek , liczy się dla nas każdy punkt i sądze że będziemy o te punkty walczyć do samego końca. Gdyby chociaż 10 punktów mniej nam odjeli i byłoby te -20 to byłoby naprawde lepiej. Powinniśmy się odwołać z tego co wiem Lazio napewno bedzie się odwoływać , chociaż 7 punktów ujemnych w ich przypadków jest niczym. Mam nadzieje że rozpatrzą to dokładnie i przynajmniej o te kilka punktów nam zmniejszą tą kare. No cóż większość bohaterów z Mundialu bedzie musiało niestety wyjechać poza Italię.
FORZA JUVE!
Pozdrawiam.
FORZA JUVE!
Pozdrawiam.
- DamKam
- Juventino
Jak wiekszosc z Was i ja uwazam, ze powinnismy sprubowac odwolac sie od tych nieszczesnych - 30 pkt :doh: To jest naprawde bardzo duzo i kazde zmniejszenie tej liczby jest dla nas bardzo wazne. Ale na to, ze przywroca nas do Serie A nie licze. Ba, powiem wiecej- taka decyzja bylaby wrecz kompromitujaca dla Wloch. Najpierw skazuja, a potem wycofuja takie powazne wyroki
Bez przesady...