Kapo wraca do Juve!!!

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
augustyn

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 11 lipca 2006, 13:29

Olivier Kapo wraca do Juve po wypżyczeniu. To jedna z pierwszych decyzji Deschampsa i wg mnie bardzo dobra.Oto link do newsa z pilka.pl

http://pilka.pl/?mid=1&show=57079

News pochodzi ze sports.it wiec wydaje mi sie prawdziwy

FORZA JUVE!!!
juveman7

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 lipca 2006, 13:53

To świetna wiadomość. Kapo rozgrywał świetne mecze na MŚ w Ghanie i prezentował bardzo wysoki poziom. Oby ta informacja była prawdziwa. Widać że nowy trener będzie chciał wprowadzić zmiany w Juventusie i bardzo dobrze.Wracając do tematu. Kapo może być piłkarzem wielkiego formatu bo na mistrzostwach grał przeciwko wielkim zespołom i prezentował się znakomicie np. w meczu z Włochami czy Brazylią.
Bardzo mnie ucieszyła ta wiadomośc, ponieważ do Juve przychodzi wielki zawodnik, który będzie się jeszcze rozwijał.

...kiedyś przyjdzie prawdziwy deszcz i zmyje cały ten gnój...
Gotti

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 11 lipca 2006, 13:56

Kapo grał na MŚ??? :lol: :prochno: Chyba co Ci się pokiełabisło.
Jest to wciąż młody zawodnik i z pewnością przyda się w klubie. Deshamps dobrze go zna, więc powinien dawać mu sporo szans do gry. :)

Maniek3200

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 lipca 2006, 13:57

To świetna wiadomość. Kapo rozgrywał świetne mecze na MŚ w Ghanie i prezentował bardzo wysoki poziom.
Kapo jest chyba francuzem :)

Michal87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 lipca 2006, 13:59

Maniek3200 pisze:
To świetna wiadomość. Kapo rozgrywał świetne mecze na MŚ w Ghanie i prezentował bardzo wysoki poziom.
Kapo jest chyba francuzem :)
Chyba pomyliło ci sie z Appiahem :prochno: bo Kapo jest francuzem i nie zagrał na mistrzostwach
Ostatnio zmieniony 11 lipca 2006, 13:59 przez Michal87, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
augustyn

Juventino
Juventino

a tak wogole to ile dokladnie Kapo ma lat?

FORZA JUVE!!!
tawiarz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

kolega chyba pomylił Kapo z Appiahem. No ale cóż bywa. A tak wogóle to Kapo grywa w reprezentacji Francji nie Ghany. A co do tematu, to też jestem zadowolony. oby Olivier pokazał, że potrafi grać na najwyższym poziomie.

BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 lipca 2006, 14:01

Koledze sie chyba z Appiahem pomyliło :wink:

edit:
(oo widze ze juz inni tez skojarzyli)

Ja takze sie ciesze, ze Deschamps tak zdecydował.Zawsze lubiłem Kapo. Na pewno sie przyda, szczegółnie w serie b :wink:
a tak wogole to ile dokladnie Kapo ma lat?
26 skonczy we wrzesniu
Ostatnio zmieniony 11 lipca 2006, 14:04 przez BIGGI, łącznie zmieniany 4 razy.

juveman7

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 lipca 2006, 14:04

BIGGI pisze:Koledze sie chyba z Appiahem pomyliło :wink:
Nie chyba, tylko na pewno. Przez zdobyte mistrzostwo przez ukochaną Italię mam w głowie zamęt i bałagan. Musi jeszcze wiele dni minąć abym mógł dojśc do siebie.

...kiedyś przyjdzie prawdziwy deszcz i zmyje cały ten gnój...
juve-Kiciuś

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 11 lipca 2006, 14:06

Dobra wiadomość. Jest jeszcze młody i przyda się Juventusowi taki talent, powinien grać częściej w podstawowym składzie.

juverm

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 lipca 2006, 14:11

Nazwisko: Kapo Obou
Imie: Narcisse Olivier
Pozycja: Pomocnik
Narodowosc: Francja
Wzrost: 184
Waga: 78
Urodzony: 1980-09-27

Obrazek

Nareszcie :!: Naszczęście Moggi i Capello sezon temu nie popełnili tego samego błędu jak w przypadku Marescy i Appiaha. Chociaż w zeszłym sezonie zagrał w niewielu spotkaniach, a ja widziałem tylko 2/3 z jego udziałem to i tak mi zaimponował kilkoma akcjami. Teraz w AS Monaco też radził sobie berdzo dobrze, raz natrafiłem na Canal+ na mecz Monaco-Lyon i Kapo dobrze się prezentował. Ma 26 lat ale myśle jest to odpowiedni krok w celu, chociaż połowicznego odmłodzenia składu. I bardzo się ciesze że Deshamps już zaczął działać :!: :wink:

Obrazek
augustyn

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 11 lipca 2006, 14:20

Ja tez widzialem malo meczy w jego wykonaniu ale uwazam ze to naprawde świetny pilkarz.Do teraz nie wiem dlaczego Capello na niego nie stawial i Moggi zdecydował sie na wypozyczenie.Tak samo było z Maresca i Appiahem.Ale trzeba sie cieszyć ze wrócil do Juve

FORZA JUVE!!!
m-a-t-t-e-o

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 lipca 2006, 14:24

juveman7 pisze:Kapo rozgrywał świetne mecze na MŚ w Ghanie i prezentował bardzo wysoki poziom.
BIGGI pisze:Koledze sie chyba z Appiahem pomyliło :wink:
ROTFL :rotfl:

A wracając do tematu. Bardzo dobra wiadomość. Piłkaż całkowicie odsunięty na bok przez Capello teraz wróci i będzie mógł walczyć nawet o pierwszy skład. Uważam że Kapo to bardzo solidny gracz i wnieśie dużo dobrego do "nowego" Juve.

Deschamp ma już u mnie pierwszego "+" :-D (nielicząc tych które miał na początku

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 11 lipca 2006, 14:32

Odrazu gdy naszym trenerem został Deschamps, pomyślalem o tym, że sprowadzi Kapo. To bardzo dobry zawodnik, jednak u nas nie miał jak rozwinąć skrzydeł, ponieważ Capello nie dawał mu szans. Przyda nam się bardzo, zwlaszcza w Serie B, przed którą uratuje nas tylko cud... :roll:
Marq_ pisze:. Deshamps
m-a-t-t-e-o pisze:Deschamp
Deschamps jest już naszym trenerem, więc postarajcie się poprawnie pisać jego nazwisko, to takie trudne? :think:

Obrazek
Jasiek-x

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 lipca 2006, 14:49

Pierwsza bardzo dobra decyzja Deschampsa. Może w końcu Juve wyzwoli się od starszych graczy lub gwiazdorów i wreszcie poczujemy silny powiew młodości. Wreszcie przyjda ci, którym zależy na klubie i prawdziwych zwycięstwach i przyjdą ci, którzy nie będe się tłumaczyć, że mają niską formę przez włoską kuchnię...

ODPOWIEDZ