Kapo wraca do Juve!!!
- augustyn
- Juventino
Olivier Kapo wraca do Juve po wypżyczeniu. To jedna z pierwszych decyzji Deschampsa i wg mnie bardzo dobra.Oto link do newsa z pilka.pl
http://pilka.pl/?mid=1&show=57079
News pochodzi ze sports.it wiec wydaje mi sie prawdziwy
http://pilka.pl/?mid=1&show=57079
News pochodzi ze sports.it wiec wydaje mi sie prawdziwy
FORZA JUVE!!!
- juveman7
- Juventino
To świetna wiadomość. Kapo rozgrywał świetne mecze na MŚ w Ghanie i prezentował bardzo wysoki poziom. Oby ta informacja była prawdziwa. Widać że nowy trener będzie chciał wprowadzić zmiany w Juventusie i bardzo dobrze.Wracając do tematu. Kapo może być piłkarzem wielkiego formatu bo na mistrzostwach grał przeciwko wielkim zespołom i prezentował się znakomicie np. w meczu z Włochami czy Brazylią.
Bardzo mnie ucieszyła ta wiadomośc, ponieważ do Juve przychodzi wielki zawodnik, który będzie się jeszcze rozwijał.
Bardzo mnie ucieszyła ta wiadomośc, ponieważ do Juve przychodzi wielki zawodnik, który będzie się jeszcze rozwijał.
...kiedyś przyjdzie prawdziwy deszcz i zmyje cały ten gnój...
- Maniek3200
- Juventino
Kapo jest chyba francuzemTo świetna wiadomość. Kapo rozgrywał świetne mecze na MŚ w Ghanie i prezentował bardzo wysoki poziom.

- Michal87
- Juventino
Chyba pomyliło ci sie z AppiahemManiek3200 pisze:Kapo jest chyba francuzemTo świetna wiadomość. Kapo rozgrywał świetne mecze na MŚ w Ghanie i prezentował bardzo wysoki poziom.

Ostatnio zmieniony 11 lipca 2006, 13:59 przez Michal87, łącznie zmieniany 1 raz.

- tawiarz
- Juventino
kolega chyba pomylił Kapo z Appiahem. No ale cóż bywa. A tak wogóle to Kapo grywa w reprezentacji Francji nie Ghany. A co do tematu, to też jestem zadowolony. oby Olivier pokazał, że potrafi grać na najwyższym poziomie.
- BIGGI
- Qualità Juventino
Koledze sie chyba z Appiahem pomyliło
edit:
(oo widze ze juz inni tez skojarzyli)
Ja takze sie ciesze, ze Deschamps tak zdecydował.Zawsze lubiłem Kapo. Na pewno sie przyda, szczegółnie w serie b
edit:
(oo widze ze juz inni tez skojarzyli)
Ja takze sie ciesze, ze Deschamps tak zdecydował.Zawsze lubiłem Kapo. Na pewno sie przyda, szczegółnie w serie b
26 skonczy we wrzesniua tak wogole to ile dokladnie Kapo ma lat?
Ostatnio zmieniony 11 lipca 2006, 14:04 przez BIGGI, łącznie zmieniany 4 razy.
- juveman7
- Juventino
Nie chyba, tylko na pewno. Przez zdobyte mistrzostwo przez ukochaną Italię mam w głowie zamęt i bałagan. Musi jeszcze wiele dni minąć abym mógł dojśc do siebie.BIGGI pisze:Koledze sie chyba z Appiahem pomyliło![]()
...kiedyś przyjdzie prawdziwy deszcz i zmyje cały ten gnój...
- juve-Kiciuś
- Juventino
Dobra wiadomość. Jest jeszcze młody i przyda się Juventusowi taki talent, powinien grać częściej w podstawowym składzie.
- juverm
- Juventino
Nazwisko: Kapo Obou
Imie: Narcisse Olivier
Pozycja: Pomocnik
Narodowosc: Francja
Wzrost: 184
Waga: 78
Urodzony: 1980-09-27

Nareszcie :!: Naszczęście Moggi i Capello sezon temu nie popełnili tego samego błędu jak w przypadku Marescy i Appiaha. Chociaż w zeszłym sezonie zagrał w niewielu spotkaniach, a ja widziałem tylko 2/3 z jego udziałem to i tak mi zaimponował kilkoma akcjami. Teraz w AS Monaco też radził sobie berdzo dobrze, raz natrafiłem na Canal+ na mecz Monaco-Lyon i Kapo dobrze się prezentował. Ma 26 lat ale myśle jest to odpowiedni krok w celu, chociaż połowicznego odmłodzenia składu. I bardzo się ciesze że Deshamps już zaczął działać :!:
Imie: Narcisse Olivier
Pozycja: Pomocnik
Narodowosc: Francja
Wzrost: 184
Waga: 78
Urodzony: 1980-09-27

Nareszcie :!: Naszczęście Moggi i Capello sezon temu nie popełnili tego samego błędu jak w przypadku Marescy i Appiaha. Chociaż w zeszłym sezonie zagrał w niewielu spotkaniach, a ja widziałem tylko 2/3 z jego udziałem to i tak mi zaimponował kilkoma akcjami. Teraz w AS Monaco też radził sobie berdzo dobrze, raz natrafiłem na Canal+ na mecz Monaco-Lyon i Kapo dobrze się prezentował. Ma 26 lat ale myśle jest to odpowiedni krok w celu, chociaż połowicznego odmłodzenia składu. I bardzo się ciesze że Deshamps już zaczął działać :!:

- augustyn
- Juventino
Ja tez widzialem malo meczy w jego wykonaniu ale uwazam ze to naprawde świetny pilkarz.Do teraz nie wiem dlaczego Capello na niego nie stawial i Moggi zdecydował sie na wypozyczenie.Tak samo było z Maresca i Appiahem.Ale trzeba sie cieszyć ze wrócil do Juve
FORZA JUVE!!!
- m-a-t-t-e-o
- Juventino
juveman7 pisze:Kapo rozgrywał świetne mecze na MŚ w Ghanie i prezentował bardzo wysoki poziom.
ROTFL :rotfl:BIGGI pisze:Koledze sie chyba z Appiahem pomyliło![]()
A wracając do tematu. Bardzo dobra wiadomość. Piłkaż całkowicie odsunięty na bok przez Capello teraz wróci i będzie mógł walczyć nawet o pierwszy skład. Uważam że Kapo to bardzo solidny gracz i wnieśie dużo dobrego do "nowego" Juve.
Deschamp ma już u mnie pierwszego "+" :-D (nielicząc tych które miał na początku
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Odrazu gdy naszym trenerem został Deschamps, pomyślalem o tym, że sprowadzi Kapo. To bardzo dobry zawodnik, jednak u nas nie miał jak rozwinąć skrzydeł, ponieważ Capello nie dawał mu szans. Przyda nam się bardzo, zwlaszcza w Serie B, przed którą uratuje nas tylko cud... :roll:

Marq_ pisze:. Deshamps
Deschamps jest już naszym trenerem, więc postarajcie się poprawnie pisać jego nazwisko, to takie trudne?m-a-t-t-e-o pisze:Deschamp

- Jasiek-x
- Juventino
Pierwsza bardzo dobra decyzja Deschampsa. Może w końcu Juve wyzwoli się od starszych graczy lub gwiazdorów i wreszcie poczujemy silny powiew młodości. Wreszcie przyjda ci, którym zależy na klubie i prawdziwych zwycięstwach i przyjdą ci, którzy nie będe się tłumaczyć, że mają niską formę przez włoską kuchnię...