Poznań gra w gałę?
- Martin
- Juventino
Witam!
Zlot zbliza sie wielkimi krokami. Na niej turniej ktory musimy wygrac! Sala sie skonczyla i w sumie nie ma gdzie trenowac. Proponuje zatem jakis maly meczyk w czwartek wieczorem (około 18:00). Wiadomo, ze w weekend ciezko sie zorganizowac bo ludzie wyjezdzaja nad jeziorka i na działeczki, ...zatem pozostaje w ciagu tygodnia. Są jacys chętni?
Co do boiska to marcinek odpada bo gra sie tam nieciekawie. Ja osobiscie moge zaproponowac dwa boiska w mojej okolicy (Wilda).
Zlot zbliza sie wielkimi krokami. Na niej turniej ktory musimy wygrac! Sala sie skonczyla i w sumie nie ma gdzie trenowac. Proponuje zatem jakis maly meczyk w czwartek wieczorem (około 18:00). Wiadomo, ze w weekend ciezko sie zorganizowac bo ludzie wyjezdzaja nad jeziorka i na działeczki, ...zatem pozostaje w ciagu tygodnia. Są jacys chętni?
Co do boiska to marcinek odpada bo gra sie tam nieciekawie. Ja osobiscie moge zaproponowac dwa boiska w mojej okolicy (Wilda).
Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
- M.
- Juventino
Skoro graliście cały rok na hali to pewnie zgraliście się, opracowaliście jakąś taktykę i w taki składzie chcielibyście zagrać na zlocie. A ja nie chcę tego psuć. Ale jeśli mogę, to z chęcią pogram.Martin pisze:a czemu nie? Pewno ze wolno...
:roll:
- Martin
- Juventino
Oczywiscie, ze opracowalismy i zmieciemy pozostalych z murawy. Niestety zabraknie nam waznego elementu jakim jest Oskar, ktorego na zlocie nie bedzie.
Zatem jeszcze jest szansa zeby sie do skladu wkrecic. Zatem mamy na razie 5 osób (ode mnie jeszcze dwóch znajomych).
Ktos jeszcze?
I gdzie gramy?

Zatem jeszcze jest szansa zeby sie do skladu wkrecic. Zatem mamy na razie 5 osób (ode mnie jeszcze dwóch znajomych).
Ktos jeszcze?
I gdzie gramy?
Log in: 15.12.1997
- Madzia:)
- Juventino
Ja chce ...ja chceMartin pisze:Ktos jeszcze?
I gdzie gramy?

- Venomik
- Juventino
Jest jeszcze boisko przy przystanku "łąkowa" - pierwszy przystanek tramwajem od AWF w kierunku Jamesona 
Nawierzchnia taka sama jak przy Marcinku, jednak zza płotu wygląda na bardziej przyczepne (mniej piasku). problem jest jednak tak isam jak przy tym powyżej: cały czas tam grają jakieś dzieciaki, koło 10 lat.

Nawierzchnia taka sama jak przy Marcinku, jednak zza płotu wygląda na bardziej przyczepne (mniej piasku). problem jest jednak tak isam jak przy tym powyżej: cały czas tam grają jakieś dzieciaki, koło 10 lat.
Dirty mind
- gregor_g4
- Juventino
Tak samo jak rok temu?Martin pisze:i zmieciemy pozostalych z murawy.
czyżby to było jakieś wytłumaczenie na wypadek przyszłej klęski?Martin pisze:Niestety zabraknie nam waznego elementu jakim jest Oskar, ktorego na zlocie nie bedzie.![]()
Trenujcie, trenujcie, bo nic innego Wam nie pozostaje. Ale to i tak na nic się zda.
- gregor_g4
- Juventino
Graliśmy mecz o 3 miejsce, który przegraliśmy w trakcie ulewy z Poznaniem 2. Biorąc pod uwagę fakt, żę graliśmy ze sobą pierwszy raz, uważam to za sukces.Martin pisze:Drugie miejsce uwazam za sukces. A propos? Gdzie wy byliscie?gregor_g4 pisze:Tak samo jak rok temu?Martin pisze:i zmieciemy pozostalych z murawy.![]()
W tym roku będzie lepiej.
- OskarG
- Juventino
a myslisz że poznan 2 był zgrany ? - Też przeciez gralismy wtedy w całkiem dla siebie nowym składzie. wiec - co za wymówka.gregor_g4 pisze:Graliśmy mecz o 3 miejsce, który przegraliśmy w trakcie ulewy z Poznaniem 2. Biorąc pod uwagę fakt, żę graliśmy ze sobą pierwszy raz, uważam to za sukces.Martin pisze:Drugie miejsce uwazam za sukces. A propos? Gdzie wy byliscie?gregor_g4 pisze: Tak samo jak rok temu?![]()
W tym roku będzie lepiej.
A co do pogody to warunki były równe dla wszystkich

W tedy mnie nie chcieli w poznaniu 1 - to teraz ja niebede grał z nimi

- Bosiontko
- Juventino
juz widze ta taktykevenomik pisze:Myslę, że da się Ciebie w tę taktykę wkręcić. Jest dość elastyczna