Wasze ulubione reklamy telewizyjne ?
- juveman7
- Juventino
Temat trochę odbiegający od wszystkich wydarzeń mających miejsce wokół Juve. W tym temacie nie trzeba będzie wysilać się umysłowo, lecz można odpocząć od wszystkich afer związanych z naszym klubem.
Wracając do tematu. Na pewno każdy z Was ogląda telewizje, jedni mniej, inni więcej i zapewne każdy jest skazany na oglądanie reklam.
Istnieją świetne i do kitu. Moimi ulubionymi śą:
-reklama Play Station, kiedy to tłumy ludzi wskakując sobie na głowy tworzy ogromną piramidę na którą co jakiś czas wspina się jakiś człowiek, a do tego świetna muzyka.
-reklama Żywca, Prawie robi wielką różnicę, świetne porównania i muzyka
-reklama Heinekena, gdy pewien gośc spacerując wieczorem po ulicy napotyka pewien klub do którego wstępuje. Zaraża się od innych tańcem i prezentuje swoje umiejętności w klubie. Następnie wychodzi, i po reklamie
A przy okazji, czy jest ktoś wśród Was który zna tytuł i wykonawcę piosenki, która jest w reklamie Heinekena? Bardzo mi przypadła do gustu.Bardzo proszę o pomoc jeśli ktoś wie
Jak sobie przypomnę inne reklamy to jeszcze napiszę.
Czekam na Wasze ulubione reklamy.
Wracając do tematu. Na pewno każdy z Was ogląda telewizje, jedni mniej, inni więcej i zapewne każdy jest skazany na oglądanie reklam.
Istnieją świetne i do kitu. Moimi ulubionymi śą:
-reklama Play Station, kiedy to tłumy ludzi wskakując sobie na głowy tworzy ogromną piramidę na którą co jakiś czas wspina się jakiś człowiek, a do tego świetna muzyka.
-reklama Żywca, Prawie robi wielką różnicę, świetne porównania i muzyka
-reklama Heinekena, gdy pewien gośc spacerując wieczorem po ulicy napotyka pewien klub do którego wstępuje. Zaraża się od innych tańcem i prezentuje swoje umiejętności w klubie. Następnie wychodzi, i po reklamie

A przy okazji, czy jest ktoś wśród Was który zna tytuł i wykonawcę piosenki, która jest w reklamie Heinekena? Bardzo mi przypadła do gustu.Bardzo proszę o pomoc jeśli ktoś wie

Jak sobie przypomnę inne reklamy to jeszcze napiszę.
Czekam na Wasze ulubione reklamy.
...kiedyś przyjdzie prawdziwy deszcz i zmyje cały ten gnój...
- Alexa Del Piero
- Juventino
chodzi o to? Heineken : Teddybears Sthlm & Mad Cobra - "Cobrastyle"juveman7 pisze:-reklama Heinekena, gdy pewien gośc spacerując wieczorem po ulicy napotyka pewien klub do którego wstępuje. Zaraża się od innych tańcem i prezentuje swoje umiejętności w klubie. Następnie wychodzi, i po reklamie![]()
A przy okazji, czy jest ktoś wśród Was który zna tytuł i wykonawcę piosenki, która jest w reklamie Heinekena? Bardzo mi przypadła do gustu.Bardzo proszę o pomoc jeśli ktoś wie![]()
opis: Najnowszy spocik Heinekena - imprezka, i ludzie tanczacy electro.
http://reklamy.tv
Wracając do tematu to bardzo lubię reklame telewizorów Sony Bravia
Ostatnio zmieniony 06 czerwca 2006, 06:32 przez Alexa Del Piero, łącznie zmieniany 1 raz.
Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta
FORZA JUVE !
FORZA JUVE !
- mesju
- Qualità Juventino
hmmm... ciężko mi się wypowiedzieć bo telewizja nie jest moim ulubionym środkiem przekazu. Jeśli jednak miałbym wybrać ulubione reklamy, to:
- reklama Heyah z czerwonym kapturkiem. Rok temu naprawdę wymiatała przez całe wakacje. Bardzo mi się podobała i zawsze śpiewałem sobie podczas niej piosenkę Wodeckiego
- niektóre reklamy Plusa z kabaretem (zapomniałem nazwy, coś na "M"). Szczególnie na początku były dobre (i najśmieszniejsze)
- oczywiście nie można zapomnieć o reklamie Żywca. Myślę, że jest ciekawa ponieważ udało jej się stworzyć własny styl, a "prawie robi wielką różnicę" stało się "reklamowym przysłowiem" w mowie Polaków
- reklama Heinekena z gołąbkami, które "malują" boisko. Ciekawy pomysł i niezłe wykonanie. Poza tym nie ukrywam, że to jest moje ulubione piwo, więc podoba mi się każda reklama tego NAPOJU
Wyróżnię także moje NIE ulubione reklamy. Oprócz oczywiście wszystkich proszków do prania i płynów do płykania, gdzie kobieta nosi do kina swój ulubiony produkt, nienawidzę reklam TP. Przyznaję, że stoją one na wysokim poziomie. Są ciekawe i trafiają do odbiorcy, jednak mam osobisty antysentyment do tej firmy i dlatego wszystko, co oni pokazują odbieram w negatywnym świetle.
To chyba wszystko. Jeśli coś mi się przypomni to dopiszę. Kończę bo już prawie 4 rano (coś tu jest nie tak z czasem na JP)
- reklama Heyah z czerwonym kapturkiem. Rok temu naprawdę wymiatała przez całe wakacje. Bardzo mi się podobała i zawsze śpiewałem sobie podczas niej piosenkę Wodeckiego

- niektóre reklamy Plusa z kabaretem (zapomniałem nazwy, coś na "M"). Szczególnie na początku były dobre (i najśmieszniejsze)
- oczywiście nie można zapomnieć o reklamie Żywca. Myślę, że jest ciekawa ponieważ udało jej się stworzyć własny styl, a "prawie robi wielką różnicę" stało się "reklamowym przysłowiem" w mowie Polaków
- reklama Heinekena z gołąbkami, które "malują" boisko. Ciekawy pomysł i niezłe wykonanie. Poza tym nie ukrywam, że to jest moje ulubione piwo, więc podoba mi się każda reklama tego NAPOJU
Wyróżnię także moje NIE ulubione reklamy. Oprócz oczywiście wszystkich proszków do prania i płynów do płykania, gdzie kobieta nosi do kina swój ulubiony produkt, nienawidzę reklam TP. Przyznaję, że stoją one na wysokim poziomie. Są ciekawe i trafiają do odbiorcy, jednak mam osobisty antysentyment do tej firmy i dlatego wszystko, co oni pokazują odbieram w negatywnym świetle.
To chyba wszystko. Jeśli coś mi się przypomni to dopiszę. Kończę bo już prawie 4 rano (coś tu jest nie tak z czasem na JP)

- steru
- Qualità Juventino
Dla mnie najlepsza reklama to "głupia" reklama...
Przykładowo dla mnie to reklamy :
- Plusa
- Biedronki ( "Ruchy kluchy leniweee"
)
Jeśli chodzi o inne reklamy, które mi się podobają to:
- Żywiec
- Heineken
A piszę to wszystko po to żeby spytać czy posiada ktoś może te wymienione reklamy ( oprócz Plusa ) i mógłby podać do nich linki?
Przykładowo dla mnie to reklamy :
- Plusa
- Biedronki ( "Ruchy kluchy leniweee"
Jeśli chodzi o inne reklamy, które mi się podobają to:
- Żywiec
- Heineken
A piszę to wszystko po to żeby spytać czy posiada ktoś może te wymienione reklamy ( oprócz Plusa ) i mógłby podać do nich linki?
- alfonsoo
- Juventino
Mi się strasznie podoba reklama Pepsi z Bekchamem a oto link:
http://www.maxior.pl/?p=index&id=18645&0
- Michael900
- Juventino
Hehe, niezła reklama.alfonsoo pisze:Mi się strasznie podoba reklama Pepsi z Bekchamem a oto link:
Mi najbardziej podoba się reklama Heinekena. Muzyczka niezła

- ULAT
- Juventino
Meine faworite reklama to oczywiście: Del Piero reklamujący skutery 8)
a tak na serio to podobają mi się reklamy Żywca, Dog In The Fog oraz Plusa. Jeśli miałbym wymienić te, które mnie irytują i zmuszają do zmiany kanału to są to Sami Swoi ( ze "wspaniałym" Michałem W.
) oraz Fruti-reklama jakiegoś nowego napoju Hoopa....dosłownie porażka.
a tak na serio to podobają mi się reklamy Żywca, Dog In The Fog oraz Plusa. Jeśli miałbym wymienić te, które mnie irytują i zmuszają do zmiany kanału to są to Sami Swoi ( ze "wspaniałym" Michałem W.

- Mrówa
- Juventino
Ja osobiście nie znosze reklam ,ale takie jak ta mnie po prostu rozbrajają
http://piwo.zastapi.wszystko.patrz.pl/ :rotfl:

- Negri
- Juventino
- Podziekował: 5 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Jeśli już miałbym wybierać ulubioną reklamę, choć wcale ich nie lubię. to byłaby reklama Hoopa. To nieprawda, że Busz nie lubi hop Koli.
Podobają mi się jeszcze reklamy Heinekena, no i oczywiście Joga Bonito, jeśli można to nazwać reklamami.
EDIT:
EDIT:
Mam nadzieję, że to literówka.nordahl pisze:Khan
Ostatnio zmieniony 16 czerwca 2006, 13:35 przez Negri, łącznie zmieniany 1 raz.
- nordahl
- Milanista
Podoba mi sie reklama ze stajni Adidasa [Jose]. Dwa podrostki prawdopodobnie w Hiszpanii na jakims podworku zamierzaja zagrac w gałe. Trzeba zauwazyc, ze na boisku nie ma nikogo oprocz nich [jesli to wogole mozna nazwac boiskiem, bo tak naprawde to uklepane i popekane podloze miedzy jakimis dwoma blokami].
I tak wybieraja sklad wymieniajac nazwiska znanych pilkarzy. Najlepsze jest to, ze Ci pilkarze truchtem wybiegaja zza blokow, nie wiadomo skad zreszta i ustawiaja sie odpowiednio za swoimi kapitanami. [wsrod pilkarzy m.in. Kaka, Nesta, Zidane, Ballack, Khan, Defoe, Drogba, Lampard].
Nagle jeden z nich wymienia nazwisko F.Beckenbauer'a. Drugi ze zdziwieniem smieje mu sie w twarz. Jeszcze lepsza mine mozna u niego zobaczyc, gdy Niemiec naprawde wbiega na boisko [w wieku, gdy jeszcze gral oczywiscie]. Drugi z nich wymienia nazwisko Platiniego, ten pojawia sie i zaraz wita sie z Zizou.
Potem meczyk, troche sztuczek i wogole. ;-) Impossible is nothing.
btw. nie zapewniam, ze reklama byla pokazana w Polsce, jak znajde na necie gdzies, to zapodam link.
I tak wybieraja sklad wymieniajac nazwiska znanych pilkarzy. Najlepsze jest to, ze Ci pilkarze truchtem wybiegaja zza blokow, nie wiadomo skad zreszta i ustawiaja sie odpowiednio za swoimi kapitanami. [wsrod pilkarzy m.in. Kaka, Nesta, Zidane, Ballack, Khan, Defoe, Drogba, Lampard].
Nagle jeden z nich wymienia nazwisko F.Beckenbauer'a. Drugi ze zdziwieniem smieje mu sie w twarz. Jeszcze lepsza mine mozna u niego zobaczyc, gdy Niemiec naprawde wbiega na boisko [w wieku, gdy jeszcze gral oczywiscie]. Drugi z nich wymienia nazwisko Platiniego, ten pojawia sie i zaraz wita sie z Zizou.
Potem meczyk, troche sztuczek i wogole. ;-) Impossible is nothing.
btw. nie zapewniam, ze reklama byla pokazana w Polsce, jak znajde na necie gdzies, to zapodam link.
"840 meczów w barwach Milanu? Chcę powiedzieć, że ta koszulka jest "zrośnięta" z moim ciałem. W wieku 10 lat założyłem ją po raz pierwszy i nawet, gdy ją ściągam na moim ciele pozostają czerwono-czarne barwy."
- jarmel
- Redaktor
:rotfl: Naprawdę niezła :rotfl:alfonsoo pisze:Mi się strasznie podoba reklama Pepsi z Bekchamem a oto link:
Ja osobiście lubię reklamy:
-Sprite (ja sprite, ty pragnienie :-D )
-Oraz chyba Pepsi czy Cola ( Chce usłyszeć brawa dla... :-D )