Roberto Baggio "God From Italy" by Mateusszek

Tapety, bramki, filmy, kompilacje, grafiki - jednym słowem wszystko co związane z multimediami dotyczącymi Juventusu i nie tylko.
ODPOWIEDZ
Mateo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 czerwca 2006, 20:14

Roberto Baggio – God From Italy by Mateusszek

Obrazek

Wracam do "branży" 8) po dość długiej przerwie z filmikiem Roberto Baggio – God From Italy. Kompilacja na forum miała znaleźć się już prawie tydzień temu, jednak miałem wielkie problemy z jej zapisaniem. Po licznych komplikacjach dokonałem tego, jednak straciła na tym nieco jakość materiałów, szczególnie napisów. Materiały same w sobie nie są na zbyt wysokiej jakości, gdyż samym problemem jest ich znalezienie, nie wspominając już o bajecznej jakości obrazu :wink:

To mój pierwszy, bardziej ambitny filmik, trwający prawie 17 minut i przedstawiający całą karierę jednego z najbardziej genialnych włoskich piłkarzy w historii. Zobaczyć w nim możemy wiele bramek i zagrań Roberto, w tym oczywiście nie brakuje tych z czasów występów w Juventusie. Wierzę, że jeśli nie sam filmik, to do gustu przypadną wam wspaniałe bramki Baggio.

Zdaję sobie sprawę, że 17 minut to dość dużo, ale liczę, że nie zrazi was to do mojej kompilacji. Nie wyobrażam sobie, żeby można było zrobić 4-minutową kompilę prezentującej całą, tak przecież bogatą karierę, tak wielkiego zawodnika. W każdym bądź razie, mam nadzieję, że oglądając mój filmik nie uśniecie : D.

Oto kilka informacji o mojej pracy:

Tytuł: Roberto Baggio – God From Italy
Autor: Mateusszek
Specjalnie dla: Juvepoland
Długość: 16.45 min
Wielkość: 125 mb
Podziękowania: Coolfi, DjJuve, Forza Bianco-neri, Kubinho10, Malutki, Matechu, Radeek, Rafal005
Muzyka: Fort Minor - Where’d You Go, Audioslave - I Am The Highway, Spineshank – Forgotten, Hymn Włoch, Faith Hill – There You’ll Be, Theatre Of Tragedy – Let You Down, Travis – Re-Offender, Guns’n’Roses – Don’t Cry, Our Lady Peace – 4 A.M.

Link: Ściągaj z JuvePoland (zapisz jako)
ŚCIĄGAJ Z EUROGOAL.PL (zapisz jako)

Jeśli będziecie mieć problem z tym bezpośrednim linkiem, to wejdźcie do mojego folderu na tv.isg.si i wybierzcie plik Roberto Baggio – God From Italy.

Wszystkim życzę miłego oglądania. Robienie samego filmiku zajęło mi około 15 godzin, nie wspominając o ściąganiu i wycinaniu materiałów. W związku z tym proszę, jeżeli ktoś ściągnął kompilację i obejrzał ją, niech napisze mi swoją opinię o niej, to zajmie wam zaledwie kilka minut. Oczywiście uzasadniona i rozbudowana krytyka mile widziana :P .

Jeśli adminom JP spodoba się moja praca, to bardzo bym prosił i wrzucenie jej do downloadu na stronce 8). Pozdro[/b]
Ostatnio zmieniony 23 czerwca 2006, 23:31 przez Mateo, łącznie zmieniany 5 razy.

Wujekk

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 05 czerwca 2006, 20:20

sorry szefie ale nie da sie sciagnac z tego linka i do twojeo folderu rowniez nie moge sie dostac ... nie wiem co jest nie tak :think:

TURINIO

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 05 czerwca 2006, 20:22

Niestety nie działa ani ten link ani nie można wejść do Twojego folderu..Szkoda bo chętnie obejrzałbym ten film :/

"...Znam swoją wartość i na boisku jestem bufonem. Dlatego nie pójdę do Juventusu, po co im dwóch bufonów?..." - jedna z wielu złotych myśli 'The Holy Goalie ' :)
Venomik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 czerwca 2006, 20:31

Ja przed chwilą użyłem bezpośredniego linku i rozpocząłem ściąganie, więc według mnie wszystko jest jak najbardziej w porządku.
Tylko wielkie toto jest ;)

Dirty mind
Adi666666

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 czerwca 2006, 20:38

Drugi najgorszy serwer po rapidshare jaki moze tylko być ... nawet nie można ściągnąć FlasGetem ...nic ściągam normalnie ...co zrobić za 2,5 godziny dam komenta....

EDIT

Kompilka bardzo mi sie podobała najbardziej utkwiły mi w pamięci 2 momenty ... pierwszy gdy jest hymn Azzurrich a drugi gdy zaczyna się piosenka Don't Cry, moja ocena to 6/6 bo nie mam sie do czego przyczepic:P
Ostatnio zmieniony 14 czerwca 2006, 13:35 przez Adi666666, łącznie zmieniany 1 raz.

Gdybym miał dwa życia oba oddałbym Tobie ... FORZA JUVE PER SEMPRE !!
The_Sickness

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 czerwca 2006, 20:48

No ładnie, szkoda tylko, ze to 125 mb, ale na 17 minutowy filmik to i tak mało jak sądze. Mpeg albo Avi miałby pewnie ponad 200.

Pytanie do Mateusszka, ile plik będzie leżał na serwerze ? bo będe miał mozliwość zassania go dopiero po weekendzie.

Mateo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 czerwca 2006, 20:51

UWAGA!
Chcę aby ten post był czymś w rodzaju FAQ, tutaj będę odpowiadał na wszystkie kierowane do mnie pytania :wink: .
The_Sickness pisze:Pytanie do Mateusszka, ile plik będzie leżał na serwerze ? bo będe miał mozliwość zassania go dopiero po weekendzie.
Nie musisz się martwić, filmik napewno bardzo długo na nim pozostanie, chyba, że właścicielom serwera coś się nie spodoba :roll: .

JuveR

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 czerwca 2006, 21:04

Troszkę to zajmuje :-D Ale za jakieś 50 minut będe to miał i wtedy dam komenta :dance: :dance: :dance:
Pozdro for all :ok:

Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 czerwca 2006, 21:29

Mateusszek masz u mnie browara.

Może i nie znam się na kompilacjach, ale był to zdecydowanie najlepszy filmik, jaki kiedykolwiek widziałem. Świetnie dopasowałeś muzyke do sytuacji, genialny film o genialnym zawodniku.

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
Wujekk

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 05 czerwca 2006, 21:41

no ok teraz juz wszystko dziala ... juz mi sie sciaga ... idzie jak krew z nosa pod gorke ale spoko damy rade ... komentarz dodam jak obejrze

RuTeK

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 czerwca 2006, 21:45

:shock: :shock: Najlepsza Kompilacja o jeszcze lepszym zawodniku :shock: :shock:

Muzyka idealnie dopasowana. Najbardziej podobały mi sie te przyciemnienia i zmiana muzyki... Szkoda tylko Ze Baggio reprezentował tyle klubów :naughty:

P.s Poprosze o tytul Tej pierwszej piosenki " wher you go, I miss you so.. "

Wykonawca i tytuł a jak bedziesz mateusszek miał checi najlepiej wyslij ja na maila fanjuventusu@wp.pl Sliczne dzienki

- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "

WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
Venomik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 czerwca 2006, 21:49

Rutek: w pierwszym poście są wymienione wszystkie utwory z tej kompilki, raczej bez problemów znajdziesz potrzebną wśród nich :)

Dirty mind
RuTeK

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 czerwca 2006, 21:53

:oops: :oops: I na koncu kompilki tez ale błąd ale błąd :oops: :oops:

- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "

WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
JuveR

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 czerwca 2006, 22:03

Sciągało sie dosyć wolno (40-45 kb/s) , ale się opłacało. Naprawdę fajna komplikacja. Muzyka świetnie dopasowana. Wielkie gratki dla Mateusszka

koki90

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 czerwca 2006, 22:59

Genialna kompilacja. Muzyka doskonale dobrana do kazdego etapu kariery, wszystko jest poukladane i z pomyslem. Mysle ze ta praca moze juz smialo rywalizowac z dokonaniami, np. mingun'a119. Trudno mi znalezc jakiekolwiek bledy Twojej pracy.

Mogloby sie wydawac, iz denerwowac moze efekt fali :P pojawial sie czesto, ale jednak nie w momentach kluczowych co nie przeszkadzalo w ogladaniu, a wrecz przeciwnie nadawalo dynamiki :)
oczywyscie jest to moje odczucie, kazdy moze odebrac to inaczej, lecz jesli chodzi o mnie to juz wyrazilem swoja opinie.

ODPOWIEDZ