Jak zrobić stronę WWW(?)
- Axel
- Juventino
Chciałbym zrobić własną stronę WWW ale nie za bardzo wiem jak się do tego zabrać. Chciałbym Was prosić o podanie adresów stron www z których można się dowiedzieć jak owe strony tworzyć(np. jak samemu zrobić szablon w Adobe CS itp.)
- Railis
- Qualità Juventino
Aby zrobić stronę WWW (a dokładniej Witrynę) musisz się najpierw nauczyć języków (HTML i CSS, a później PHP) znając te 3 będziesz juz wiedział prawie wszystko. Aby spojżeć na jakieś kursy i artykuły polecam udać się TUTAJ. Pozdrawiam 

- nordahl
- Milanista
Na poczatek polecam 'notepad' i nauka podstaw HTML'a =] Od razu mowie, ze moze wciagnac. Potem pajaczek i awans do krasnala =] Ale z tym poki co poczekaj ;>
"840 meczów w barwach Milanu? Chcę powiedzieć, że ta koszulka jest "zrośnięta" z moim ciałem. W wieku 10 lat założyłem ją po raz pierwszy i nawet, gdy ją ściągam na moim ciele pozostają czerwono-czarne barwy."
- Szymek
- Juventino
Polecam stronę www.kurshtml.boo.pl tutaj znajdziewsz chyba wszystko co potrzebujesz. Ja na informatyke zrobiłem taką stronkę www.janis-joplin.qd.pl dla koleżanki. Narazie jestem początkujący ale obecnie pracuje nad jakąś poważniejszą stroną. Do robienia stron polecam Frontpage Xpress. jets on banalny w obsłudze, podobie się go obsługuje jak Microsoft Worda
Jakbyś chciał ten program to skontaktuj się ze mną na Priv.
Pozdro
Pozdro