Łańcuszek
- Skrzekacz
- Juventino
Zauważyłem, że coraz częśćciej wśród interentowych filmików pojawiają się "łańcuszki piłkarskie". Polegają one na tym, że do kogoś trafia piłka, on robi jakieś fajne tricki i wykopuje piłkę tak by wyleciała po prawej stronie obrazu.
Następne ujęcie- piłka wlatuje z lewej strony obrazu, ktoś inny przyjmuje piłkę i robi to co jego poprzednik.
Tutaj przykład profesjonalnego wykonania- http://nikefootball.nike.com/nikefootba ... atv,,0,0,0 no i tam drugie video po prawej.
Zasady są proste:
-biała piłka (najczęściej takiego koloru są
)
-piłka wlatuje z lewej strony a wylatuje prawą
-powyżej 13 lat
-skill ;]
No i może taki bajerek (ale to od was zależy)
-koszulka JUVE
Zauważyłem, że wśród kibiców Juventusu nie brakuje takich, którzy potrafią wykonać porfesjonalne kompilacje. Zapewne są i tacy którzy potrafią zrobić fajne rzeczy z piłką. Myślę, że nie byłoby problemu, liczy się tylko wasze zdanie i chęci.
Do piątku będę czytał wasze posty (o ile jakieś będą ;D) i się ustali:>
Następne ujęcie- piłka wlatuje z lewej strony obrazu, ktoś inny przyjmuje piłkę i robi to co jego poprzednik.
Tutaj przykład profesjonalnego wykonania- http://nikefootball.nike.com/nikefootba ... atv,,0,0,0 no i tam drugie video po prawej.
Zasady są proste:
-biała piłka (najczęściej takiego koloru są

-piłka wlatuje z lewej strony a wylatuje prawą
-powyżej 13 lat
-skill ;]
No i może taki bajerek (ale to od was zależy)
-koszulka JUVE
Zauważyłem, że wśród kibiców Juventusu nie brakuje takich, którzy potrafią wykonać porfesjonalne kompilacje. Zapewne są i tacy którzy potrafią zrobić fajne rzeczy z piłką. Myślę, że nie byłoby problemu, liczy się tylko wasze zdanie i chęci.
Do piątku będę czytał wasze posty (o ile jakieś będą ;D) i się ustali:>
Ostatnio zmieniony 11 maja 2006, 15:54 przez Skrzekacz, łącznie zmieniany 1 raz.
- Skrzekacz
- Juventino
Jako kibice Juve, byśmy pokazali jak się gra gdy się kibicuje JUVE :] Ja już mam kilka zagrań, pod koniec tygodnia skontaktuje się z kimś komu tworzenie aplikacji nie jest obce, jeżeli wcześniej nie będzie chętnych:>