Wypady na mecze (Jasło, Krosno i okolice)
- Adi666666
- Juventino
Zakładam ten temat bo mam nadzieje że wreszcie ujawnią się Tifosi Bianconerich z Jasła i okolic bo wiem że tacy są na tym forum 8). Organizowane jest pierwsze spotkanie kibiców na jutrzejszym meczu.
Spotkanie planowane jest na godz 20:00 w Lokalu "Chimera"
Prosze się zgłaszać i powiększać grono jasielskich Juventinih 8)
Spotkanie planowane jest na godz 20:00 w Lokalu "Chimera"
Prosze się zgłaszać i powiększać grono jasielskich Juventinih 8)
Gdybym miał dwa życia oba oddałbym Tobie ... FORZA JUVE PER SEMPRE !!
- Grisza22
- Juventino
:lol:
Witam i zarazem pozdrawiam wszystkich kiboli JUVE !!!!, to jedyny klub i jedyna miłość która jest mi wierna i zostanie na wieki.
Z miłą chęcią pojawiłbym się w chimerze aby poznać reszte grupy, ale niestety obowiązki naukowe wzywają
Pozdriawiam i życze udeanej konwersacji " GRISZA22 "
Witam i zarazem pozdrawiam wszystkich kiboli JUVE !!!!, to jedyny klub i jedyna miłość która jest mi wierna i zostanie na wieki.
Z miłą chęcią pojawiłbym się w chimerze aby poznać reszte grupy, ale niestety obowiązki naukowe wzywają

- Alex_10
- Juventino
Ja jestem z Krosna i nie rozumie jak od nas kibice Juve moga niechodzić na mecze kochanej druzyny. Mamy przecież tyle barów w Krosnie. Kiedys nawet zakladalem temat o wypadzie na mecz to nikt nie napisał
Nie rozumiem tej całej reszty bo wiem że jest nas tysiące w krosnie :!: :!: :!:
Ja bym z miła chęcią wpadł na mecz tylko musze sie wszystko dowiedziec z transportem i skołować Kogos zeby pojechał ze mna ( i tak pewnie nikt sie nie zgłosi :płaczę: )
Kibicie z Krosna i okolic piszcie tu :!: :!: :!: :!: :!:

Ja bym z miła chęcią wpadł na mecz tylko musze sie wszystko dowiedziec z transportem i skołować Kogos zeby pojechał ze mna ( i tak pewnie nikt sie nie zgłosi :płaczę: )
Kibicie z Krosna i okolic piszcie tu :!: :!: :!: :!: :!:
- czlowiek rombanka
- Juventino
mathis co to za mieszanina :lol: ?? w awatarku kaczmarski a w podpisie Che? jesli jednak jestes lewakiem to pozdro
Seamos realistas intento lo imposible :lol:
moze tam wpadne do tej chimery i zrobie z wami jaki dym

- LeVi
- Juventino
Obowiązki naukoweGrisza22 pisze::lol:

"lewakiem" ???czlowiek rombanka pisze:mathis co to za mieszanina :lol: ?? w awatarku kaczmarski a w podpisie Che? jesli jednak jestes lewakiem to pozdroSeamos realistas intento lo imposible :lol:

Nie, nie mam pogladów czysto lewicowych. Powiedzmy, ze Ernesto szanuje za wszystko oprócz pogladów politycznych
Kaczmarskiego zaś cenie za wszystko, łacznie z pogladami

Ps: Wpadnij to tylko przezedzisz istniejący dym

POzadrawiam
- Bukol87
- Juventino
powysylalem troche wiadomosci do Juventinich z podkarpacia niech ludzie z dalsza rowniez pisza moze zorganizujemy jakis minizlot:)
pozdrawiam wszystkich
albo jakas Green Street Elite :twisted: :-D
pozdrawiam wszystkich
Ostatnio zmieniony 24 marca 2006, 17:10 przez Bukol87, łącznie zmieniany 1 raz.
- czlowiek rombanka
- Juventino
hehe, ale przecierz "hasta la victoria siempre" bylo powiedziane tylko i wylacznie w kontekscie politycznym i tyczylo sie walki klas oraz szerzenia idei lewicowych :lol: co nie zmienia faktu ze Ernesto Guevara Lynch de la Serna dobrym czlowiekiem byl
mialem kiedys zajawke na kaczmarskiego ale mi przeszlo, choc czasem wracam z sentymentem
wogole jesli chodzi o muzyke, to choc stoje po lewej stronie barykady i lubie dobre anarchopunkowe kapele czasem mi sie zdarza sluchac kapel baaaardzo prawicowych, ale to tylko ze wzgledu na ciekawosc. strasznie mnie jaraja elementy polityczne w muzyce :lol:

"...a ziemia obiecana okarze się jałowa..."
- LeVi
- Juventino
czlowiek rombanka pisze:hehe, ale przecierz "hasta la victoria siempre" bylo powiedziane tylko i wylacznie w kontekscie politycznym i tyczylo sie walki klas oraz szerzenia idei lewicowych(...)strasznie mnie jaraja elementy polityczne w muzyce :lol:
Co do hasła to nie wiem dokładnie w jakim kontekscie było adresowane, nie obchodzi mnie "akurat" to. Sprobuj sobie sparafrazować np.:"Juve - zawsze na przód do zwyciestwa "
Zgodze sie z toba...polityka w piosenkach jest brzmi bardziej zrozumiale a zarazem tajemniczo. Piosenka ma wiekszą moc niz jakis zdegustowany polityk na "ambonie"

- Adi666666
- Juventino
Bardzo dobry pomysł ADibukol87 pisze:powysylalem troche wiadomosci do Juventinich z podkarpacia niech ludzie z dalsza rowniez pisza moze zorganizujemy jakis minizlot:)
pozdrawiam wszystkich

Chciałbym zauważyć że nie ma tu miejsca na klutnie i nie prowokuj innych , ten temat ma jednoczyć a nie dzielić Juventinih. Zapamiętaj to sobieczlowiek rombanka pisze:hehe, ale przecierz "hasta la victoria siempre" bylo powiedziane tylko i wylacznie w kontekscie politycznym i tyczylo sie walki klas oraz szerzenia idei lewicowych :lol: co nie zmienia faktu ze Ernesto Guevara Lynch de la Serna dobrym czlowiekiem bylmialem kiedys zajawke na kaczmarskiego ale mi przeszlo, choc czasem wracam z sentymentem
wogole jesli chodzi o muzyke, to choc stoje po lewej stronie barykady i lubie dobre anarchopunkowe kapele czasem mi sie zdarza sluchac kapel baaaardzo prawicowych, ale to tylko ze wzgledu na ciekawosc. strasznie mnie jaraja elementy polityczne w muzyce :lol:

Pozdro :-D
P.S Narazie na bank sa 3 os na jutro: ja & Adi &Mateo czekamy na pozostałych

Gdybym miał dwa życia oba oddałbym Tobie ... FORZA JUVE PER SEMPRE !!