Zawisza Bydgoszcz w 2 lidze!

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Asta#8

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 marca 2006, 16:14

Prezydium Zarządu PZPN przyjęło do wiadomości decyzję Kujawsko–Pomorskiego ZPN o przyjęciu na członka Polskiego Związku Piłki Nożnej klubu Zawisza Bydgoszcz SA. Zawisza decyzją władz spółki akcyjnej przejął wszelkie zobowiązania wynikające z prowadzenia sekcji piłki nożnej Kujawiaka Włocławek, który w dniu 9 lutego 2006 roku zmienił nazwę na Zawisza Bydgoszcz SA oraz siedzibę z Włocławka na Bydgoszcz.

Zródło: PZPN

http://www.hydro-protest.kibice.net.pl/

ja sam nie wiem co o tym myslec. Z jeden strony się bardzo ciesze, poniewaz zawsze chcialem, aby Zawisza grał w wyzeszj lidze. Teraz jest w 2, ale za rok sa duzo szanse na 1. Niestety zupelnie nie podoba mi się styl. Zawodnicy Kujawiaka grali od 5 ligi, stopniowy wywalczyli awans, a tu nagle sponsor sobie przenosi klub. :doh: Jeszcze bardziej szkoda mi jest kibicow Kujawiaka, ktorzy chodzi na mecze swojej druzyny od 5 ligi a tu nagle wszystko znikneło i znowu trzeba grac w tej 5 lidze. :think:

paku

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 02 marca 2006, 16:38

http://www.hydro-protest.kibice.net.pl/apel.php

Popieram w 100%,

"WZYWAMY DO BOJKOTU DZIWNEGO TWORU
JAKI POWSTAŁ W MIEJSCE KUJAWIAKA WŁOCŁAWEK W II LIDZE"

Pozdrawiam.

Szymek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 marca 2006, 18:01

http://www.q4.pl/?id=17&news=96664 - Tu jest coś związanego z przenosinami Kujawiaka do Bydgoszczy. Jako Kibic i zawodnik Włocłavi Włocławek bardzo się ucieszyłem z powodu tego, że Kujawiak będzie w Bydgoszczy. Tylko teraz ciekawi mnie jedna rzecz, mianowicie kibice Włocłavi i Zawiszy to najlepsi przyjaciele, a teraz ta sytuacja ulegnie zmianie. A kibice Kujawiaka to pośmiewisko, naprawde. Z tego co zauważyłem, jestem jedynym forumowiczem z Włocławka, i na temat Kujawiaka mógłbym napisać posta w którym opiszę o tym co sie stało z Kujawiakiem, bo awans do III ligi był również kontrowersyjny. Jesli ktoś chce to mogę napisać.
Włocłavi Włocławek!

P.S. Założe się, że Asta bardzo się ucieszył na wiadomośc, że Kujawiak będzie grał w Bdg :D

adrian_markuś

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 marca 2006, 18:19

Żal mi jest kibiców ze Włocławka.Wiernie kibicowali drużynie od 5 ligi,a tu nagle sponsorzy zażyczają sobie ,że drużyna ma grać w Bydgoszczy.Ogromnym partactwem popisali się natomiast politycy ze Wrocławka,mimo iż obiecywali pomoc :angry:

Forza Juve!!!
Szymek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 marca 2006, 18:23

adrian_markuś pisze:Żal mi jest kibiców ze Włocławka.Wiernie kibicowali drużynie od 5 ligi,a tu nagle sponsorzy zażyczają sobie ,że drużyna ma grać w Bydgoszczy.Ogromnym partactwem popisali się natomiast politycy ze Wrocławka,mimo iż obiecywali pomoc :angry:
Widze, że kolega jest w temacie :rotfl: :rotfl: :rotfl: .
Kibicowali wiernie od 5 ligi? Hmm jestem z Włocławka i jakoś sobie nie przypominam takich momentów. A co do polityków, to oni też swoje dostali za to, że Kujawiak gra w Bydzi. Zastanów się, zanim coś napiszesz :lol: .

ODPOWIEDZ