Zebina nie odejdzie z Juve??

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Mati1990

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Nieprzeczytany post 26 stycznia 2006, 09:03

Szkoleniowiec Juventusu Turyn Fabio Capello kategorycznie zaprzeczył, jakoby francuski obrońca Jonathan Zebina miał przejść do Tottenhamu Hotspur.

- Zebina w Tottenhamie? To naprawdę niemożliwe. - stwierdził Capello.

Zawodnikiem interesował się także Liverpool.

http://www.pilkanozna.pl/pn.php?dzial=news&id=49054

co o tym sadziecie jezeli to prawda to ja sie ciesze bo to jest dobry obronca i powinien zostac w juve do konca kariery(wiem ze pewnie beda na mne nagonki :roll: ale kazdy ma swoje zdanie na temat pilkarza akurat wypadlo to tak na zebine otoz go lubie :P )piszcie co na ten temat sadzicie
Ostatnio zmieniony 26 stycznia 2006, 09:44 przez Mati1990, łącznie zmieniany 1 raz.

Gregor del Ptasior

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 stycznia 2006, 09:11

Capello powiedział tylko, że Zebina nie wyląduje w Tottenhamie, a nie, że wogóle nie odejdzie z Juve. Ja osobiście mam mieszane uczucia... Polubiłem go, świetnie grał póki nie zaczęło się to pasmo kontuzji. Ale tym wypadem do mediolanu i unikaniu treningu, bo niby jest chory, to przegiął na maxa. Ja oczekuję od piłkarzy, że będą z siebie dawać 100% dla Juve !!! Oczywiście, że muszą mieć swoje prywatne życie i na przyjemności też czas się musi znaleść, ale to POZA pracą. Jakoś nadużył tym mojego zaufania i nie wiem, czy chcę w klubie gościa, co olewa treningi i tylko się o podwyżkę wykłuca...

Mati1990

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 stycznia 2006, 09:16

Gregor del Ptasior pisze:Capello powiedział tylko, że Zebina nie wyląduje w Tottenhamie, a nie, że wogóle nie odejdzie z Juve. Ja osobiście mam mieszane uczucia... Polubiłem go, świetnie grał póki nie zaczęło się to pasmo kontuzji. Ale tym wypadem do mediolanu i unikaniu treningu, bo niby jest chory, to przegiął na maxa. Ja oczekuję od piłkarzy, że będą z siebie dawać 100% dla Juve !!! Oczywiście, że muszą mieć swoje prywatne życie i na przyjemności też czas się musi znaleść, ale to POZA pracą. Jakoś nadużył tym mojego zaufania i nie wiem, czy chcę w klubie gościa, co olewa treningi i tylko się o podwyżkę wykłuca...

w sumie to tak ale ja wziolem ten naglowek z pilkanozna.pl a tam pisalo ze nie odejdzie wiec nie miejcie do mnie za zle 8) pozdro!

Copiczenkowiczenko

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 stycznia 2006, 09:23

Gdy zobaczylem temat troszke sie zmartwilem bo nie jestem zwolennikiem talentu Frazncuza i nie darze go sympatia. Ja jednak wierze ze odejdzie, a na jego miejsce przyjdzie inny obronca. Widzial bym w jego miejsce Gallasa. Bylym romanistom spoznijacym sie na treningi mowie NIE!

Paweł Sz.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 stycznia 2006, 09:29

Jak jest Zebina to mamy mocnego rezerwowego 8) . A kto powiedział, że jak jest Zebina to nie moze przyjść Gallas? :stop:

sebastian10

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 26 stycznia 2006, 09:34

nigdy za nim nie przepadalem ale musze przyznac ze mial dobre mecze w juve.warto go teraz odac to ostatni dzwonek i sporowadzic mlodszego. Sergio Aguero porównywanego umiejętnościami przez wielu fachowców do Lionela Messiego z Barcelony chetnie bym widzial takiego pilkarza w juve to by mogl byc nastepca del piero niestety juve raczej nie stawia na takich pilkarzy.

Bartek(Juventino)

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 stycznia 2006, 10:14

A ja bardzo chce żeby został w Juve!!! Jest naprawde bardzo dobrym obrońcą...Troche miał pecha, kontuzje, kontuzje i jeszcze raz kontuzje :(((ALe teraz mam nadzieje że przyjda same sukcesy!!!

Radidam

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 stycznia 2006, 10:18

Juz niewiem co mam o tym sadzic , lecz moim zdaniem najlepszym rozwiazaniem dla obu stron jak dla Juventusu i dla Jonathana Zebiny byłaby jego sprzedaz. Juventus by cos zyskał na nim. A on niemusialby klocic sie z Bettego Moggim i Giraudo. Juventus zarobił kolo 7 mln Euro. Zebina wiecej jest kontuzjowany niz gra na meczach. Moje uczucia sa mieszane lecz wydaje mi sie ze jak ma przejsc Maxwell to niech odejdzie Zebina.

Dziekujemy za gre :bravo:

Obrazek
Mati1990

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 stycznia 2006, 14:15

odswierzam troche ten temat bo cos znalazlem na sports.it jakby ktos byl laskawy i moglby to przetlumaczyc to chwala mu za to :P
a oto ten tekst:

Jonathan Zebina, la cui cessione al Tottenham è saltata per volontà di Fabio Capello, ha chiarito le sue dichiarazioni al fulmicotone in cui diceva di volersene andare dalla Juve perché non gli era stato adeguato il contratto.

"Ho parlato fin troppo - ha detto - io e i dirigenti ci siamo ripromessi di discutere solo di questioni di campo da qui al termine della stagione. Ci comporteremo da persone intelligenti".

Zebina aveva richiesto un adeguamento contrattuale da 2 milioni a 4 milioni, ricevendo un secco no dalla Juve

http://sports.virgilio.it/it/cmc/calcio ... 92026.html

to czkeam na odp pozdro!

trezeguet123456

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 stycznia 2006, 14:24

no i bardzo dobrze ze zebina zostanie w juventusie on jest dobrym obrońcą i nie trzeba bedzie wystawiac pessoty który no cóz jak pies sie zachowuje na boisku biega za piłką ale nic nie gra praktycznie

farmer16

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 stycznia 2006, 16:05

trezeguet123456 pisze:no i bardzo dobrze ze zebina zostanie w juventusie on jest dobrym obrońcą i nie trzeba bedzie wystawiac pessoty który no cóz jak pies sie zachowuje na boisku biega za piłką ale nic nie gra praktycznie
Stary widze, że mało wiesz. To, że Pessttto jest już w podeszłym wieku to nie znaczy, że trzeba go z góry tak wyzywać, że biega jak pies. pamiętaj on swoje lata ma już za sobą, i nie myśl, że będzie teraz grał jak Zambrotta. Widać, że nie znasz się za bardzo na obronie Juve, ponieważ Pessotto jest prawym obrońcą, a Zebina lewym więc nie wiem w czym miałby go zastąpić. Za to na lewej mamy teraz konkurencje. Zebina, Balzaretti i Cheillini. Ten ostatni obecnie leczy kontuzje i w najbliższych meczach pewnie nie zagra. Balzaretti ostatnio świetnie gra i kto wie napewno będzie walczył z Zebiną o miejsce w pierwszej jedenastce, jednak Zebina wyprzedza swoim doświadczeniem młodziutkiego Balzzarettiego.

Co do tematu: Ja się ciesze, że Zebina zostaje teraz naprawdę będzie się odgrywać niezła walka na lewej flance :)

Alessandro Del Piero 202 gole! i wszystko jasne !
juverm

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 lutego 2006, 11:23

Ostatnio bardzo dobrze prezentowali się Balzaretti i Chiellini tylko że ten drugi został (chyba) przekwalifikowany na lewąobronę a na prawej śmigał Zambrotta. Ja zdecydowanie jestem za odejściem Zebiny z Juve choć ma to również swoje minusy np. Odejdzie i nie będziemy mieli jakiego kolwiek lepszego zmiennika. A z drugiej strony chciałbym żeby skończyły się problemy z nim i jego kontuzjami :wink:. A bardzo dobrze byłoby sprowadzić Gallasa :D.
Pozdro

Obrazek
gosciu_Muranista

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 lutego 2006, 11:39

jako chyba jeden z nielicznych byłem zadowolony z przyjścia Zebiny do Juventusu gdyż wiedziałem, że nie będzie on siedzieć na ławie i się nie pomyliłem. Natomiast zaniepokoiło mnie jego zachowanie odnośnie kontraktu-no cóż są i tacy zawodnicy. Czy powinien odejść? Napewno nie teraz, powinien zostać do końca sezonu i zobaczymy co pokaże( Capello coraz częściej zaczyna stawiać na Zebine), ponadto wpływ na to czy odejdzie będą miały decyzje odnośnie transferów-w końcu trzeba będzie odmłodzić obronę i nie wiadomo czy Zebina nie będzie chciał odejść. Czas pokaże- na razie mam nadzieję, że nie będą go trapić kontuzje a on sam nie będzie odstawiać jakiś fochów.

Cross

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 01 lutego 2006, 11:47

Ja osobiście francuza lubię jednak to co zrobił było bardzo nieprofesjonalne, a kare powinien przyjąć z pokorą, neistety było inaczje... Skoro chce odejśc to trudno -z niewolnika nei ma pracownika, a swoją drogą dobrze, ze do tottenhamu, a nie do liverpoolu czy milanu bo to anrpawde dobry gracz i wzmacnianie bezposrednich rywali na roznych frontach byloby glupota, ale coz mam nadzieje ze pojdzie po rozum do glowy, posypie glowe popiolem i sie jeszcze -jesli mzona- z juve dogadaja

Raffikki87

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 01 lutego 2006, 12:07

trezeguet123456 pisze:no i bardzo dobrze ze zebina zostanie w juventusie on jest dobrym obroñc± i nie trzeba bedzie wystawiac pessoty który no cóz jak pies sie zachowuje na boisku biega za pi³k± ale nic nie gra praktycznie
Człowieku ,gdzie ty masz szacunek dla zawodnika który rozegrał dla Juve mnóstwo meczy .Rozumiem ze to zawodnik który zbliża się ku końcowi swej kariery ,ale szacunek zachowaj bo szacunek mu się należy jak kazdemu playerowi Juve .Wygrał dla Juve troche trofeów i zawsze bede darzył go szacunkiem .

A co do Zebiny chcialbym aby został bo to dobry zawodnik ,i sprzyda się wkońcu każdy sezon jest wyjątkowy długi i męczący .Według mnie dzis tylko rezerwa bo Zambro ,Girogio a nawet Balzar są obexnie do niego lepsi. :wink:

P.S : Jeszcze jedno - zagranicznych nazwisk się nie odmienia!!!!!!

Na wielkiej scenie ¿ycia musimy zagraæ dobrze role sw± .

NIEWA¯NE CZY SERIE A ,B ,C1 ,C2 ,D ,JUVENTUS TO JEST NAPRAWDE WA¯NE .
ODPOWIEDZ