Tresor Mputu kopnął przeciwnika w genitalia
- Michal87
- Juventino
Głupie zachowanie Tresora Mputu sprawiło, że od 18. minuty piłkarze Konga musieli radzić sobie w dziesiątkę. Napastnik "Simbas" w pojedynku bez piłki z całej siły kopnął w genitalia (jaja jakby ktoś nie wiedział) Kaliego i sędziemu nie pozostało nic innego, jak usunąć go z boiska.
Oto link do tego zajścia:
http://www.uploading.com/get.php?get=BMISUMQ4
Chłop to ma tupet, niczym Totti gdy opluł przeciwnika na ME w Portugalii. Nie wiem co spowodowało ten czyn ale chłopak chyba długo nie pogra w piłke.
Chłop to ma tupet, niczym Totti gdy opluł przeciwnika na ME w Portugalii. Nie wiem co spowodowało ten czyn ale chłopak chyba długo nie pogra w piłke.
Ostatnio zmieniony 26 stycznia 2006, 15:34 przez Michal87, łącznie zmieniany 2 razy.

- herr_braun
- Juventino
Loool... świetne rewelacje, w sam raz na forum...
Jeden murzynek kopnął drugiego w jądro :? no coż.. ten typ tak ma ale żeby temat zakładać
:rotfl:
Jeden murzynek kopnął drugiego w jądro :? no coż.. ten typ tak ma ale żeby temat zakładać
JuveForever10 pisze:genitalia (jaja jakby ktoś nie wiedział)
:rotfl:
- konixxx
- Juventino
Na mistrzostwach w Grecji?? :shock: kurde to chyba przegapilem jakas impreze miedzynarodowa... ma ktos z tego jakies filmy lub fotki??
A co do tego zajscia z panem Mputu to pewnie zasluzyl skoro dostal czerwien...
A co do tego zajscia z panem Mputu to pewnie zasluzyl skoro dostal czerwien...
You'll always miss 100% of the shots you don't take!
- LordJuve
- Juventino
Ech, nic śmiesznego... :doh: Facet pewnie pipe ma
Może nie wiedział jaki ból może spowodować taki kopniak i jaką szkode dla zdrowia. Ja dałbym mu za to usunięcie z rozgrywek, to gorsze niż oplucie bo nie tylko poniża, ale naraża też zdrowie zawodnika.

- Michal87
- Juventino
No właśnie, może ma ktoś filmik z tego incydentu??Vieira pisze: A temu Mputu chyba sie cos pomylilo, chcialbym zobaczyc to zdarzenie :!:
Jeżeli to coś pomoże to ponoć pokazywali to zdarzenie w sporcie w TVP1
Ostatnio zmieniony 25 stycznia 2006, 22:11 przez Michal87, łącznie zmieniany 1 raz.

- mesju
- Qualità Juventino
Pierwsze jak zobaczyłem temat i go przeczytałem, to na myśl przyszedł nasz kochany Endrju Gołota i jego walki
Po pierwsze współczuje Kaliemu. Musiało boleć
Pamiętam, jak na MŚ w Korei jakiś piłkarz (chyba gospodarzy) dostał w to samo miejsce z piłki
Po drugie: Mputu po prostu poniosło, a każdy człowiek pod wpływem nerwów traci nas sobą kontrolę (znam kilka przypadków) i niestety wybrał jeden z najboleśniejszych sposobów... Po trzecie: jestem ciekaw, dlaczego to zrobił. A po czwarte: dołączam się do prośby o filmik

- Lopez
- Juventino
Taaa równiez wiadziałem to zajscie... az mnie zabolało
wyglądało to strasznie: Wszystko działo sie przed linią koncowa. nr 1 (nie wiem jak ma nazwisko, ale to niewazne) zastawiał piłke, nr 2 sie "przepychał". Im blizej lini koncowej tym bardziej był zdenerwowoany nr 2. W koncu piłka opusciła boisko (była juz chyba na odległosci 2 m od piłkarza) . A nr 2 zdenerwowany kopnał zawodnika nr 1 ( tak wysoko podnióśł noge, ze ta prawie uderzyła do w brode
). Sędzia odrazu zareagował a nr 2 jeszcze sie tłumaczył, iz chciał w piłke, nic sie nie stało
i jeszcze był bardzo zaskoczony z czerwonej kartki
( oczywiscie to nie jest smieszne )

wyglądało to strasznie: Wszystko działo sie przed linią koncowa. nr 1 (nie wiem jak ma nazwisko, ale to niewazne) zastawiał piłke, nr 2 sie "przepychał". Im blizej lini koncowej tym bardziej był zdenerwowoany nr 2. W koncu piłka opusciła boisko (była juz chyba na odległosci 2 m od piłkarza) . A nr 2 zdenerwowany kopnał zawodnika nr 1 ( tak wysoko podnióśł noge, ze ta prawie uderzyła do w brode

- Mateo
- Juventino
Oh my god :shock: :shock: :shock: . Nie jestem rasistą, ale niektóre czarnuszki to naprawde niewyżyte chłopy
. Naprawde wielkie wyrazy współczucia dla poszkodowanego...mam nadzieje, ze sie chłop trzyma. Dostał w najgorsze, najbardziej czule miejsce dla mężczyzny
. Rozumiem jeszcze leciutko, ale taka bomba korkiem :shock: . Naprawde można sie wkurzać, ale przyznacie, że trzeba mieć troche niepokolei żeby w taki sposób wyrażać nerwy i frustracje
. Właśnie cuś ściągam z neta i mam nadzieje, że to będzie to. Jak coś wrzuce gdzieś i edytuje tego posta
. Przyznam, że mi też sie zdarzało nieraz na klejnociki przyjmować prawdziwe armaty, ale z takimi wariatami to ja w piłke nie gram :shock: .
EDIT:
Mam to ściągnąłem. O mój boże...wygląda to jeszcze gorzej niż sobie to wyobrażałem. Tak od tylca go kopnął, wsadzając noge miedzy krocze
. Jeszcze chłopak był zadowolony i zdziwiony :roll: . Ale Kali ma twardy osprzęt, grał dalej. Kali boleć, ale Kali grać!
.

EDIT:
Mam to ściągnąłem. O mój boże...wygląda to jeszcze gorzej niż sobie to wyobrażałem. Tak od tylca go kopnął, wsadzając noge miedzy krocze

- Radidam
- Juventino
Naprawde strasznie to wyglada :płaczę: juz wiem co czuje zona Kaliego
Naprawde nic fajnego zostac uderzonym w genitalia. Kiedys tez mialem podobny przypadek na mecuz tylko przeciwnik nadepnał :doh: mi na ta czesc ciala. Moze Mputu kreci z zona Kaliego
Mateusszek dzieki za link , teraz az sie boje stac przed rywalem

Mateusszek dzieki za link , teraz az sie boje stac przed rywalem