Tresor Mputu kopnął przeciwnika w genitalia

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Michal87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 stycznia 2006, 21:21

Głupie zachowanie Tresora Mputu sprawiło, że od 18. minuty piłkarze Konga musieli radzić sobie w dziesiątkę. Napastnik "Simbas" w pojedynku bez piłki z całej siły kopnął w genitalia (jaja jakby ktoś nie wiedział) Kaliego i sędziemu nie pozostało nic innego, jak usunąć go z boiska.

Oto link do tego zajścia:
http://www.uploading.com/get.php?get=BMISUMQ4

Chłop to ma tupet, niczym Totti gdy opluł przeciwnika na ME w Portugalii. Nie wiem co spowodowało ten czyn ale chłopak chyba długo nie pogra w piłke.
Ostatnio zmieniony 26 stycznia 2006, 15:34 przez Michal87, łącznie zmieniany 2 razy.

Obrazek
KOPEĆ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 stycznia 2006, 21:24

No spoko jest gościu.
Jakby ktoś miał jakiś filmik z tego zdarzenia to byłoby bosko.

Gamber

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 25 stycznia 2006, 21:24

hehe... to zaszalał :D każdy chyba zna ten ból... :D

<Juventus Semper Fidelis>
herr_braun

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 stycznia 2006, 21:26

Loool... świetne rewelacje, w sam raz na forum...
Jeden murzynek kopnął drugiego w jądro :? no coż.. ten typ tak ma ale żeby temat zakładać

JuveForever10 pisze:genitalia (jaja jakby ktoś nie wiedział)

:rotfl:

konixxx

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 stycznia 2006, 21:27

Na mistrzostwach w Grecji?? :shock: kurde to chyba przegapilem jakas impreze miedzynarodowa... ma ktos z tego jakies filmy lub fotki??
A co do tego zajscia z panem Mputu to pewnie zasluzyl skoro dostal czerwien...

You'll always miss 100% of the shots you don't take!
Spitfire

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 stycznia 2006, 21:29

tylko czym mu ten drugi zawinił :think:

tylko margaryna mleczna jest na ciążę skuteczna
LordJuve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 25 stycznia 2006, 21:34

Ech, nic śmiesznego... :doh: Facet pewnie pipe ma :?: Może nie wiedział jaki ból może spowodować taki kopniak i jaką szkode dla zdrowia. Ja dałbym mu za to usunięcie z rozgrywek, to gorsze niż oplucie bo nie tylko poniża, ale naraża też zdrowie zawodnika.

Michal87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 stycznia 2006, 21:36

konixxx pisze:Na mistrzostwach w Grecji?? :shock: kurde to chyba przegapilem jakas impreze miedzynarodowa...
Nie czepiaj sie, po prostu z rozpędu pomyliłem imprezy 8)

Obrazek
Vieira

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 stycznia 2006, 21:54

Oj to biedaczek ten Kali :!:
A temu Mputu chyba sie cos pomylilo, chcialbym zobaczyc to zdarzenie :!:

Michal87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 stycznia 2006, 21:56

Vieira pisze: A temu Mputu chyba sie cos pomylilo, chcialbym zobaczyc to zdarzenie :!:
No właśnie, może ma ktoś filmik z tego incydentu??
Jeżeli to coś pomoże to ponoć pokazywali to zdarzenie w sporcie w TVP1
Ostatnio zmieniony 25 stycznia 2006, 22:11 przez Michal87, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
mesju

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 stycznia 2006, 22:06

Pierwsze jak zobaczyłem temat i go przeczytałem, to na myśl przyszedł nasz kochany Endrju Gołota i jego walki :prochno: Po pierwsze współczuje Kaliemu. Musiało boleć :whistle: Pamiętam, jak na MŚ w Korei jakiś piłkarz (chyba gospodarzy) dostał w to samo miejsce z piłki :wink: Po drugie: Mputu po prostu poniosło, a każdy człowiek pod wpływem nerwów traci nas sobą kontrolę (znam kilka przypadków) i niestety wybrał jeden z najboleśniejszych sposobów... Po trzecie: jestem ciekaw, dlaczego to zrobił. A po czwarte: dołączam się do prośby o filmik

kramnik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 stycznia 2006, 22:15

Ja widzialem to zajscie bo pokazali na 1 tvp - musze przyznac ze w powtorce pilka byla poza boiskiem co oznacza ze zrobil to specjalnie -zenada, za takie zachowanie dyskwalifikacja przynjamniej na 0,5 roku.

Lopez

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 stycznia 2006, 22:44

Taaa równiez wiadziałem to zajscie... az mnie zabolało :prochno:
wyglądało to strasznie: Wszystko działo sie przed linią koncowa. nr 1 (nie wiem jak ma nazwisko, ale to niewazne) zastawiał piłke, nr 2 sie "przepychał". Im blizej lini koncowej tym bardziej był zdenerwowoany nr 2. W koncu piłka opusciła boisko (była juz chyba na odległosci 2 m od piłkarza) . A nr 2 zdenerwowany kopnał zawodnika nr 1 ( tak wysoko podnióśł noge, ze ta prawie uderzyła do w brode :smile: ). Sędzia odrazu zareagował a nr 2 jeszcze sie tłumaczył, iz chciał w piłke, nic sie nie stało :smile: i jeszcze był bardzo zaskoczony z czerwonej kartki :pray: ( oczywiscie to nie jest smieszne )

Obrazek
Mateo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 stycznia 2006, 22:56

Oh my god :shock: :shock: :shock: . Nie jestem rasistą, ale niektóre czarnuszki to naprawde niewyżyte chłopy :D . Naprawde wielkie wyrazy współczucia dla poszkodowanego...mam nadzieje, ze sie chłop trzyma. Dostał w najgorsze, najbardziej czule miejsce dla mężczyzny :cry: . Rozumiem jeszcze leciutko, ale taka bomba korkiem :shock: . Naprawde można sie wkurzać, ale przyznacie, że trzeba mieć troche niepokolei żeby w taki sposób wyrażać nerwy i frustracje :| . Właśnie cuś ściągam z neta i mam nadzieje, że to będzie to. Jak coś wrzuce gdzieś i edytuje tego posta :) . Przyznam, że mi też sie zdarzało nieraz na klejnociki przyjmować prawdziwe armaty, ale z takimi wariatami to ja w piłke nie gram :shock: .

EDIT:
Mam to ściągnąłem. O mój boże...wygląda to jeszcze gorzej niż sobie to wyobrażałem. Tak od tylca go kopnął, wsadzając noge miedzy krocze :P . Jeszcze chłopak był zadowolony i zdziwiony :roll: . Ale Kali ma twardy osprzęt, grał dalej. Kali boleć, ale Kali grać! :D .
Oto link do tego zajścia:
http://www.uploading.com/get.php?get=BMISUMQ4

Radidam

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 stycznia 2006, 10:08

Naprawde strasznie to wyglada :płaczę: juz wiem co czuje zona Kaliego :smile: Naprawde nic fajnego zostac uderzonym w genitalia. Kiedys tez mialem podobny przypadek na mecuz tylko przeciwnik nadepnał :doh: mi na ta czesc ciala. Moze Mputu kreci z zona Kaliego :?:

Mateusszek dzieki za link , teraz az sie boje stac przed rywalem :smile:

Obrazek
ODPOWIEDZ