Wyznanie kibica

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 czerwca 2003, 20:40

Muszę wam coś powiedzieć, piłką interesuję się od trzech lat a mam 16, teraz jest już za późno by grać ponieważ nie wychodzi mi to dobrze oczywiście od tego czsu zrobiłem jakieś postępy ale jestem za gruby :cry: i jestem bardzo powolny, najlepiej wychodzi mi gra na bramce, i moja gra wygląda różni czasem gram naprawdę dobrze ale nigdy nie było meczu żebym nie póścił jakiejś szmaty mam słaby refleks, źle łapię piłkę, a na zlot fanów Juve najzwyczajniej bym się wstydził pojechać ponieważ napewno tam też bym się zbłaźnił, jedynie mógłbym zostać sędzią technicznm lub liniowym ale też niewiem czy bym wytrzymał bieganie. Czasem jak piszecie że to wam się nie udało, ale to znaczy że gracie dobrze, ja się staram i jak już wspomniałem poczyniłem wiele postępów, gra sprawia mi bardzo wiele przyjemności, nawet jak przegrywam 0:10 to się tym nie martwię, próbuję czerpać radość z gry i nawet jak przegrywam to nic sobie z tego nie robię.
Jak się zacząłem interesować piłką to byłem zielony, koleś mi wcisną że Juve przegrało z Parmą 0:9 i że zajmuje ostatnie miejsce w lidze, ja się wtedy tym nie przejąłem, ale teraz to bym pewnie płakał :oops: , teraz Juve to moje życie niema dnia żebym nie popatrzył w interneci czy telegazecie czegoś o sporcie, pokochałem piłkę i Juve uwielbiam go. A o Juve teraz wiem wszystko. I muszę wam coś powiedzieć od trzech lat jak kibicuję Juve co rok coraz więcej osiąga w pierwszym roku Juve było wicemistrzem i odpadło w I fazie LM, w następnym Juve odpadło w II fazie i zdobyło scudetto, w tym roku znowu Juve zdobyło scudetto, i dotarło do finału LM, w następny rok patrzę z optymizmem bo Juve osiągnie jeszcze więcej patrząc na to co się dzieje odkąd ja kibicuję Juve powinno zdobyć scudetto i LM.
Kiedyś bym sobie nie pomyślał że będe taki fanatykiem Juve, a teraz chce mi sie płakać po ich każdej poraszce, i jestem pewin że do końca będę kibicował Juve.
Na zlot nigdy nie pojadę bo sie zbłaźnie ne tych meczach

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
Yari

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 czerwca 2003, 21:54

Jeśli chodzi o kibicowanie Juve to jesteśmy jak bracia bliźniacy:) :D :D Ja najgorszy dół miałem kiedy Juve dostało z manchesterem a w klasie mam kilku fanów tych zasranych diablikow. Ale mi było głupio , ale od razu im miny zrzedły kiedy Juve rowaliło real hehehe jejeje.

booyak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 czerwca 2003, 22:11

Ja bałem sie przyjść do szkoły po prażce Juve z Lazio 2:0 w środku sezonu. W klasie jest kilku kibiców Lazio i jeden Interu...

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 18 czerwca 2003, 22:25

lysy33 pisze:Ja bałem sie przyjść do szkoły po prażce Juve z Lazio 2:0 w środku sezonu. W klasie jest kilku kibiców Lazio i jeden Interu...
Jesli chodzi Ci o porażkę JUVE w tym sezonie z Lazio to przegralismy 2-1 a nie 2-0 :wink:

Obrazek
juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 czerwca 2003, 10:31

Facet czego ty sie wstydzisz, nawet jezeli ci cos nie wychodzi wazne ze sie starasz. Nie kzdy musi super grac w noge. Jedni to robia dobrze inni tamto, tak juz jest. Jestem tez przekonany ze jak bys przyjechal na zjazd to na pewno bys go milo wspominal, bo jak mowi Ti Amo Juventus Dragon wszyscy(no prawie) kibice juve to jedna rodzina :D

Obrazek
FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
YoUri`

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 czerwca 2003, 13:05

juveluck pisze:Facet czego ty sie wstydzisz, nawet jezeli ci cos nie wychodzi wazne ze sie starasz. Nie kzdy musi super grac w noge. Jedni to robia dobrze inni tamto, tak juz jest. Jestem tez przekonany ze jak bys przyjechal na zjazd to na pewno bys go milo wspominal, bo jak mowi Ti Amo Juventus Dragon wszyscy(no prawie) kibice juve to jedna rodzina :D
BAAAA - Jedna welka rodzinka !!! i naprawde nie ma sie czego wstydzic - ja coprawda nei jade bo akurat nie moge ale tez n ie jestem w noge jakis dubry bardzo poprostu gram bo lubie i to sie liczy :D milosc do futbolu i do JUVE !!!

RAT

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 czerwca 2003, 20:07

Ja naszczęście niemam takich problemow całkiem nieźle gram w piłkę nożna a w mjej klasie są głównie kibice juve :D :D

BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 czerwca 2003, 21:51

ADAMJUVENTUSPL pisze: Na zlot nigdy nie pojadę bo sie zbłaźnie ne tych meczach
Stary....liczy sie dobra zabawa i spotkanie a nie umiejętności......

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 20 czerwca 2003, 01:08

Macie racja bracia! Facet niema sie czego wstydzić. Dobrze powiedzaił juveluck, ze ważne iż sie starasz i masz chęci i Biggi, że liczy sie zabawa. Słuchaj ja kiedyś w wieku 7 lat umiałem tylko na obronie wykopywać pikę z ,,czuba'' i zawsze mialem krwiaka a palcu. Moim marzeniem było dobrze grać a zawsze chcialem być dobry technicznie. po latach nauki starań,i szkolenia w klubie, osiągnełem szczyt moich marzeń! Już niechwaląc sie w wieku 16 lat piszą o moim klubie w kurierze lubelskim i są nawet co jakiś czas podane sklady, gdzie widieje moje nazwisko,, Staszków'' :D To barzo miłe, ale bardzo ciężko na to pracowałem :!: Zawsze nawet po treninigu biorę gałę i idę sie uczyć jeszscze, żeby sie doszkolić. Zawsze jak zobaczę jakiś nowy trick w TV odrazu idę go ćwiczyć.
Idź zawsze pzred siebie i zawsze dąż do celu :!: Możesz masz kolegę co ma za sobą już fach bramkarski to może by Ci pomógł. Naprawdę warto, ja jestem zadowolny z tego co osiągnąłem, ale chcę więcej :twisted: Pozdrawiam! :wink:

Obrazek
ToMeK

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 20 czerwca 2003, 08:33

Wlasnie stary ... nie przejmuj sie ... nie ma czlowieka idealnego

Ps.Uf... coraz wiecej Nedvedow w avatarach :D

DeeJay

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 czerwca 2003, 14:52

Oj stary, najważniejsze że się starasz i czerpiesz z tego przyjemność.
A co do porażek: Nigdy nie wstydze się Juventusu. Po meczu z ManU też miałem strasznego doła, ale wyskoczyłem na drugi dzień do szkoł w koszulce Juve :D

Martin

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 czerwca 2003, 15:12

Jeśli to co piszesz jest jedynym powodem dla ktorego nie mozesz zjawic sie na zlocie (nie mowie o wieku). to masz o tym najszybciej zapomniec i przygotowac sie do zlotu.
Nikt tu nie gra rewelacyjnie, jestesmy amatorami ikazdem zdarzaja sie kiksy. Ja np w przedostatnim meczu walnalem hat-tricka ale juz w tym ostatnim praktycznie bylem niewidoczny. Zly dzien... ale to nie powod zeby sie zalamywac. Osobiscie znam paru gosci, ktorzy nadmiar masy nadrabiaja wlasnie ambicja. A co do zlotu. To ma byc zabawa, poznanie ludzi a nie test umiejetnosci. Mecz to jeden z punktow, a nie glowny cel...

Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
ODPOWIEDZ