Pamiętacie Michele Padovano?
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
był świetnym zawodnikiem przydałby się w Juve
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Był naprwadę swietnym napastnikem. Zawsze na fifie '98 mi wymiatał
Zawodnik ze szczęśliwą przeszłością. Niezapomnę co dla nas zrobił. A teraz? A teraz poszedł w zaświaty i ślad po nim zaginął...... :?

- MishaAveJuve
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Niestety ale tylko przez mgle i to wqielka go pamietam . Moze ktos ma jakies zdjecia jego lub filmiki to bym sobie przypomnial. a i napiszcie z kim gral w parze.?? z Alexem czy moze na rezerwie. moj aders to satsio65@wp.pl
Od kołyski Az po grób jedna miłość jeden klub!!!!- JUVENTUS
- BIANCONERI
- Juventino
Pamiętam go jako świetnego jokera,który znakomicie grał głową.Wiem,ze po odejściu z Juventusu próbował swoich sił w Crystal Palace i FC Metz a potem gdzieś przepadł.
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- juveluck
- Juventino
Pamietam go i to dobrze strzelil dla nas wiele bardzo waznych bramek. Byl wspanialym jokerem, wchodzil i strzelal. Nad biurkiem mam flage gdzie jest jego zdjecie wiec nie zapomne go pewnie nigdy :-D Chcial bym zeby teraz takim jokerem byl Miccoli. Taki zawodnik bardzo przydaje sie druzynie w meczu w ktorym sie jej nie wiedzie i nie tylko

A tu fotka dla tych ktorzy nazwisko nie kojarza z twarza. Moze zdjecie nie najlepsze ale inne nie wpadlo mi w rece

A tu fotka dla tych ktorzy nazwisko nie kojarza z twarza. Moze zdjecie nie najlepsze ale inne nie wpadlo mi w rece

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!