Co ma większą wartość?
- BIGGI
- Qualità Juventino
Ja bardziej cenie Lige Mistrzów. Mimo wszystko jest to dla mnie bardziej prestiżowy puchar , no i jak ktoś usłyszy ze Juve zdobył Puchar Ligi Mistrzów to chyba większy powód do dumy , w końcu to najwazniejsze europejskie trofeum klubowe.
ale scudetto tez nie pogardze oczywiście.....bo rządzić na własnym podwórku tez trzeba 
aha tym bardziej ze jak wiemy ostatnio coś przegrywamy w tych finałach to jestesmy głodni tego pucharu.....

aha tym bardziej ze jak wiemy ostatnio coś przegrywamy w tych finałach to jestesmy głodni tego pucharu.....
Ostatnio zmieniony 17 czerwca 2003, 20:09 przez BIGGI, łącznie zmieniany 1 raz.
- Siewier
- Administrator
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Ja bardzie cenie Puchar Mistrzów----można wtedy chodzić dumnie i każdemu kibicowi innej drużyny wytykać jaka to jego drużyna jest cianka :twisted: A jak sie zdobywa scudetto to większość mówi--"...a tam we włoszech to każdy by wygrał.."
- Gianluca
- Juventino
Ja tez uwazam, ze Puchar Mistrzów jest niezwykle cenny i kazdy chcialby miec go w swojej kolekcji. Daje temu wyraz sam Marcello Lippi, ktory bardzo pragnie powtorki z roku 1996. Ale Scudetto tez jest niezwykle wazne, szczegolnie dla wloskich tifosi. Ma ono dla nich szczegolna wartosc, takze i dla mnie. Ale, fakt faktem, obecni pilkarze Juve maja juz na koncie dwa mistrzostwa i czas teraz na Lige Mistrzow, marzenie kazdego pilkarza. Oni na to zasluguja, Juve na to zasluguje i my, kibice, tez na to zaslugujemy. I mam nadzieje, ze w przyszlym seazonie to my, a nie chocby Milan, bedziemy sie cieszuc z Pucharu Mistrzow. 3:1, 1:0, porazka w karnych, no to teraz juz musi byc zwycieski final!!!
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Puchar mistrzów
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Jasna , że LM! Mamy juz 27 mistrzostw Włoch co jest abolutnym rekordem! A na taki klub jak JUVENTUS 2 Puchary Mistrzów to bardzo mało :!: I na dodtek 3 przegrane finaly pod rząd :!: Teraz jesteśmy skazani na zdobycie LM musimy :!: :!: :!: wierzę w to calym sercem!

- juveluck
- Juventino
Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze: Jasna , że LM! Mamy juz 27 mistrzostw Włoch co jest abolutnym rekordem! A na taki klub jak JUVENTUS 2 Puchary Mistrzów to bardzo mało :!: I na dodtek 3 przegrane finaly pod rząd :!: Teraz jesteśmy skazani na zdobycie LM musimy :!: :!: :!: wierzę w to calym sercem!
Zgadzam sie, jezeli chodzi o mistrzostwa to chyba nas juz nikt nigdy nie przegoni. A LM wygralismy tylko 2 razy wiec wypadalo by sie postarac, o kolejna wygrana. Zwlaszcza ze tyle razy juz bylismy w finale a udalo nam sie tylko w 2 zwyciezyc

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!